Myszka.xww pisze:Albo, co gorsza, niedzwiedziaMerlin pisze:Myszka
wazne zeby Miszce na zdrowie wyszlo
niech je i rosnie, a nuz zamiast kota rasy europejskiej masz tygrysa lub pume w domciu?
tak, a to umaszczenie i wyglad to tylko kamuflaz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Albo, co gorsza, niedzwiedziaMerlin pisze:Myszka
niech je i rosnie, a nuz zamiast kota rasy europejskiej masz tygrysa lub pume w domciu?
Pewnie Panda, tylko sie latki jeszcze nie poukladalyMerlin pisze:Myszka.xww pisze:Albo, co gorsza, niedzwiedziaMerlin pisze:Myszka
Myszka.xww pisze:No ba, ale pewna jestem, ze recyklingu tylnego by juz nie chcialPandorka pisze:Myszka.xww pisze:Eee tam, zwierzaki obdzidliwe nie somPandorka pisze:Myszka.xww pisze:taaa... to sie nazywa recyklingMalutkowi nie wrocilo
No, u Ciebie to sie przynajmniej nie zmarnowało, bo za taki recykling to ja dziękujęmówisz ze tak mu mogłam dawać w kółko, aż do wchłonięcia wszelkich składników odżywczych??
Myszka.xww pisze:Pewnie Panda, tylko sie latki jeszcze nie poukladalyMerlin pisze:Myszka.xww pisze:Albo, co gorsza, niedzwiedziaMerlin pisze:Myszka
Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:No ba, ale pewna jestem, ze recyklingu tylnego by juz nie chcialPandorka pisze:Myszka.xww pisze:Eee tam, zwierzaki obdzidliwe nie somPandorka pisze:Myszka.xww pisze:taaa... to sie nazywa recyklingMalutkowi nie wrocilo
No, u Ciebie to sie przynajmniej nie zmarnowało, bo za taki recykling to ja dziękujęmówisz ze tak mu mogłam dawać w kółko, aż do wchłonięcia wszelkich składników odżywczych??
Pozostając w klimacie, i w ramach odpowiedzi:
![]()
Myszka.xww pisze:Eukaliptusa NIE dostanieNie zmiesci mu sie
sabianka pisze:Myszka, a kiedy będą zdjęcia chłopaków na nowym "wiklinkowym" drzewku-pałacu![]()
Pandorka pisze:sabianka pisze:Myszka, a kiedy będą zdjęcia chłopaków na nowym "wiklinkowym" drzewku-pałacu![]()
Pewnie kiedy (bądź: jeśli) uda im się to cudo zmontować
Myszka.xww pisze:Sie nabyjaczie![]()
Mam teraz rzadkosc w domu - kocurek tricolour. Czarno - bialo - rozowy
PumaIM pisze:
Merlin, ty na mnie PATRZYSZ!
PumaIM pisze:Eukaliptusa to koale żrą, jeśli to zakamuflowana panda, to bambusowe pędy powinien rąbać![]()
Myszka.xww pisze:PumaIM pisze:Eukaliptusa to koale żrą, jeśli to zakamuflowana panda, to bambusowe pędy powinien rąbać![]()
On lubi bambusa, w przeciwienstwie do mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, muza_51 i 14 gości