[świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Jest DS!!! :-)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 8:10 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

CatAngel pisze:Asiu takie pytanie na FB

Luiza G... napisała

Jak dokładnie się zachowuje w stosunku do innych psów? Jest zaciekawiony czy ignoruje?
Mam teraz małą sunię na DT ale jeśli ona by w miarę szybko znalazła DS spokojnie się u mnie zmieści.
Nie przeraża mnie fakt że nie umie chodzić na smyczy itp.

CatAngel, dziś ma się wyjaśnić sytuacja z DT w Zielonkach pod Krakowem. Od tego uzależniam dalsze działania. Dziewczyny z dogo piszą, że jest realny, więc czekam. Liczę bardzo na ten dom, bo sama tam psa mogę dostarczyć. Sama nie zawiozę psa do Łomży czy Tarnobrzegu (stamtąd padły ewentualne propozycje DT), a transport łączony trochę mnie przeraża. Z jego "chęcią" do podróży już wiem, że nie będzie łatwo, a nie mam żadnych doświadczeń z psami :? . Chciałabym wybrać najbliższe miejsce, skoro jest taka szansa. Jeżeli DT pod Krakowem nie wypali, odezwę się do osób z dalszych stron oferujących tymczas.

O jego dokładną reakcję na inne psy dziś zapytam i napiszę po południu.
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro kwi 20, 2011 8:24 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

No też czekam na decyzje :D oby była dobra :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 20, 2011 12:15 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

I ja czekam na wieści :wink:
A on nawet nie wie co się szykuje. Dom :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro kwi 20, 2011 15:10 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Trzymam kciuki i podbijam na dogo :)
magdajedral

Post » Czw kwi 21, 2011 7:32 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

:ok: :ok: :ok: po cichutku za domek!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw kwi 21, 2011 8:36 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Z tego domu w Zielonkach pod Krakowem chyba nic nie będzie, bo nie mam żadnej odpowiedzi.
Osoba (Luiza), która na FB oferowała dom tymczasowy, też odpowiedziała mi na PV, że jednak nie.

Jak pisałam na dogo, jedna z karmicielek wpuszcza go na swoją posesję (mimo niechęci drugich lokatorów domu) i obiecała, że tam go przetrzyma, żeby można było go spokojnie zapakować do samochodu, gdy pojawi się DT. Tylko, że takiego na horyzoncie nadal nie ma... :|
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw kwi 21, 2011 8:39 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Ojej, szkoda...
Ale trzymam nadal :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw kwi 21, 2011 10:03 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Asiu dziękuję za sprecyzowanie wszystkiego na FB :ok: :mrgreen:

CatAngel

Post » Czw kwi 21, 2011 10:39 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw kwi 21, 2011 13:03 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Biedny pies :(
Mocno trzymam kciuki za niego

i zaraz wstawię sobie banerek
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw kwi 21, 2011 13:05 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

:D Dzisiaj coś mam dobry dzień :) oby to się przełożyło na zwierzaki
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Czw kwi 21, 2011 13:16 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

CatAngel pisze::D Dzisiaj coś mam dobry dzień :) oby to się przełożyło na zwierzaki

Oby się przełożyło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak to wyjdzie, to uznam, żeś Ty nie tylko Koci, ale i Psi Anioł :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw kwi 21, 2011 15:48 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

CatAngel pisze::D Dzisiaj coś mam dobry dzień :) oby to się przełożyło na zwierzaki
Trzymam kciuki za to! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt kwi 22, 2011 14:38 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

Jakieś wieści :?:

CatAngel

Post » Pt kwi 22, 2011 15:01 Re: [świętokrzyskie] Owczarek niemiecki na ulicy. Pilnie DT/DS!

CatAngel pisze:Jakieś wieści :?:

Nie wiem Gosiu, skołowana już jestem. Czekam na odpowiedź ewentualnych dwóch domów, a tyczasem przed chwilą przeczytałam na FB, że ktoś psa przygarnął (to informacja podobno z lokalnego Urzędu Gminy). Psa faktycznie nie ma od rana. W Wydziale Ochrony Środowska UG telefon cały czas zajęty, a za chwilę skończą pracę i do wtorku już niczego się nie dowiem :? .

Może faktycznie pod wpływem telefonów z różnych organizacji prozwierzęcych, urzędnicy postarali się znaleźć dom tu na miejscu. Wiem, że już im się zdarzało znajdować takie domy, więc liczę na to, że teraz też tak się stało :roll:

Jak się dowiem czegoś więcej, to napiszę.
Obrazek

JoasiaS

[poprzednia][następna]