Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 20:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Emma to jest zły pjes ten jork, ale uciekał jak żem syknął :lol: somsiedzi mówiom, że ten jork to bardzo groźna rasa psóf, ale ja żem go załatwił jednym sykiem :mrgreen: kiedyś jak żem pogonił takiego psa Maksa to do dzisiaj boi siem kotów, koty gurom :ok:
Emir

dagmara-olga pisze:Morfeusz = ( 3 x york ) - 1 oko
Kefir

3 jorki na niego napadli biedny Morf :cry: to złe psy som

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 19, 2011 22:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Oj Michu, Michu... kiedy ty zmadrzejesz? Ale ty nigdy psów nie lubiles... (przynajmniej małych)

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto kwi 19, 2011 22:49 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Trzy jorki napadli na Morfa i zabrali mu oko?????
:ryk:

Biedaczek
Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro kwi 20, 2011 12:59 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Emma tak było, we 3 go napadli i oko biedak stracił, jeden by nie dał Morfowi rady :cry: dwóm by dał radem no, ja też, zue te jorki :evil:
Emir

PearlRain

Post » Śro kwi 20, 2011 13:01 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Mary_Poole pisze:Oj Michu, Michu... kiedy ty zmadrzejesz? Ale ty nigdy psów nie lubiles... (przynajmniej małych)

bo labladoróf i wilków lubiem, one som fajne, berneńczyki tesz som fajne no

PearlRain

Post » Śro kwi 20, 2011 21:38 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Duża była na jakichś ploteczkach z kobietkami, ale żem obwąchał ją dokładnie kotami jakimiś pachniała, nie podoba mię się to no
Emir

PearlRain

Post » Śro kwi 20, 2011 22:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Moja Durza muwi, rze jutro mamy szybkiego Tymczasa. Na jeden dzień, bo Tymczas jedzie dalej.
Ki diabeł, taki Tymczas?????
Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw kwi 21, 2011 8:21 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Tymczas to hyba taki kot na hfile, pszyjdzie zje ci z miski najlepsze jedzenie, zapełni ci kuwete tak, że nie bendziesz mjał jusz miejsca i pujdzie.. ale nie wjem do końca bo ja mało wjem :oops:

Suchajcie ziomki i ziomale, moja Durza jest nienormalna - wystawja mnie na jakimś konkursie, bo muwi, rze poczebny mi drapak z konkursa lup renkawica - doczego mi renkawica? No i czeba codziennie do 27 kfjetnia klikać "lubje to" w tym linku co mamy w podpisie, to dostanem drapaka albo w najlepszym razie renkawice. Bendziecie klikali, prosze?

Pamir

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Czw kwi 21, 2011 8:47 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Cześć koledzy i koleżanki!
A gdzie klikać? To ja poklikam!!

A muj Durzy jak mnie dzisiaj wkładał na regał, zwalił jakiś koszyk i powiedział, rze tak nie morze być i rze tszeba napisać do jakiegoś pefronu o kasę na jakąś windem dla niepełnosprawnych! Tylko rze nie wiem kto u nas w domu jest niepełnosprawny 8O
Chrobotek
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw kwi 21, 2011 8:55 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

No, jak do pefronu to chyba ON pomocy poczebuje? Co? To ja mu pomogem - lubje pomagać, muj Durzy co durzo umi skrencić i pszylutować morze Wam takie shotki lup podnośnik wysiemgnik zbudować :ryk:

A klikać tszeba tu:(na nielubjanym pszes niekturych fejskuku)
http://apps.facebook.com/alejagwiazd/?aleja_gwiazd_id=258&ref=nf

Pamir

ahnija

Post » Czw kwi 21, 2011 9:11 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

No co Ty Pamir! Jak bendom shodki to Durzy bendzie wchodził, a on siem już tam nie zmieści na tym regale!!
Ale dzienki za henć pomocy!

Chrobotek
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw kwi 21, 2011 9:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

PearlRain pisze:Duża była na jakichś ploteczkach z kobietkami, ale żem obwąchał ją dokładnie kotami jakimiś pachniała, nie podoba mię się to no
Emir

żeby Ci jakiejś Hogaty czy Morfinki nie przytargała na te śfięta.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw kwi 21, 2011 9:31 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

dagmara-olga pisze:
PearlRain pisze:Duża była na jakichś ploteczkach z kobietkami, ale żem obwąchał ją dokładnie kotami jakimiś pachniała, nie podoba mię się to no
Emir

żeby Ci jakiejś Hogaty czy Morfinki nie przytargała na te śfięta.
Morf

Morf kumpel wypluj te słowa
strzała chłopaki i dziefczyny , Pamir kazem klikać spoko luz, a teraz idem spać bo żem spał całą noc bez odpoczynku i żem siem zmenczył tym spaniem
Emir

PearlRain

Post » Czw kwi 21, 2011 13:25 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

ahnija pisze:

A klikać tszeba tu:(na nielubjanym pszes niekturych fejskuku)
http://apps.facebook.com/alejagwiazd/?aleja_gwiazd_id=258&ref=nf

Pamir

Mam konto na fejsbuku to poklikam. Hogata i Michal nie majom bo im niepoczebne a ja towaszyski jezdem.
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw kwi 21, 2011 13:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

[/quote]

Mam konto na fejsbuku to poklikam. Hogata i Michal nie majom bo im niepoczebne a ja towaszyski jezdem.
Komandos
[/quote]

Komandos - dzienki bracie! Hogata i Mihał morze nie lubjom komputera? Ja lubjem, u nas fszystkie lubjom ale teras ciepło to na balkonie bendom czenściej siedzieć a ja z nimi, nawet w zeszłym roku kontakt Durzy załorzył na balkonie, rzeby było gdzie lapkota wpjonć ale za jasno tam i nic nie widzom..gupie. No, idem spać czas na poobjedniom dżemke.

Pamir

ahnija

[poprzednia][następna]