Czaruś vel Felek już w domku stałym :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 13:45 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

turkawka pisze:Na jednaj z podstron Fundacji CHATUL jest możliwość zapłaty DotPayem (tutaj: http://chatul.pl/portal.php?show=darowizna), tylko żeby trafiło konkretnie do Czarka, to trzeba by napisać maila, że taka i taka wpłata wpłyneła przez DotPaya i że jest prośba o przekazanie jej dla Czarka (np. na chatul@chatul.pl ) i można mi jeszcze dać znać.

turkawka
dziekuje za odpowiedz. Niestety nie mieszkam w Pl i nie mam konta w polskim banku :cry:
Kurcze juz ktorys raz nie moge pomoc wlasnie przez to. Frustracja. :roll:

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Śro kwi 20, 2011 13:49 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

ragdollicja pisze:
turkawka pisze:Na jednaj z podstron Fundacji CHATUL jest możliwość zapłaty DotPayem (tutaj: http://chatul.pl/portal.php?show=darowizna), tylko żeby trafiło konkretnie do Czarka, to trzeba by napisać maila, że taka i taka wpłata wpłyneła przez DotPaya i że jest prośba o przekazanie jej dla Czarka (np. na chatul@chatul.pl ) i można mi jeszcze dać znać.

turkawka
dziekuje za odpowiedz. Niestety nie mieszkam w Pl i nie mam konta w polskim banku :cry:

ale chyba mozna przesłac pieniązki poprzez Moneygram z zagranicy :kotek:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro kwi 20, 2011 13:50 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Zawsze możesz przesłać pieniądze przez Western Union do konkretnej osoby w większości krajów, na pewno do Polski też. Nie wiem czy do fundacji i nie wiem ile to kosztuje, ale podpowiadam, bo może akurat się przyda.
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Śro kwi 20, 2011 14:39 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

ja się tam nie bardzo znam, ale miała kiedyś robiony przelew z banku z innego państwa i nie było problemu, po prostu trzeba było podać kod SWIFT polskiego banku. i przeszło :)
http://www.zarabiaj.net/kody_swift.php

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Śro kwi 20, 2011 14:40 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Trzeba ustawić też właściwą opcję "płatności" za przelew (jest do wyboru albo wpłacający albo płacący).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 20, 2011 14:47 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Od mojego kolegi Roberta - kociarza poszło dla Czarusia 50zł przelewem :)

Ode mnie i od Gosi (marwin) też, po stówce. Także już co najmniej 1/4 mamy ;)
Obrazek

sunicram

Post » Śro kwi 20, 2011 14:53 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

na moim bazarku póki co - bo jeszcze trwa - uzbierało się 119 zł :ok:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro kwi 20, 2011 16:26 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

ragdollicja pisze:

turkawka

Tam kartą kredytową można zapłacić/przelać
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro kwi 20, 2011 16:38 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Up
Obrazek

sunicram

Post » Śro kwi 20, 2011 16:48 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Kciuki za koteczka :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Śro kwi 20, 2011 16:51 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Moge tylko podrzucić, ale kibicuję Wam bardzo. Trzeba pomóc temu kotu!

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro kwi 20, 2011 17:18 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

zaznaczam-głaski dla Czarusia. :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro kwi 20, 2011 17:22 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

natasza25 pisze:Też mamy nadziję, ale kiepsko to wygląda. Nasi weci dr Marszałek i Gruszka też chirurdzy) wczoraj dokładnie analizowali przypadek Czarusia pod kątem operacji, zrobiono kolejne USG i rentgen i wyglada to gorzej niz wynika z opisu radiologicznego z UP. Operacja tylko na UP ze względu na lepszy sprzęt i wieksze kwalifikacje lekarzy w tego typu operacji i ogromne ryzyko...

z pewnością na UP mają spore doświadczenie w takich operacjach - mój lokalny wet w ostatnich miesiącach skierował tam z rozerwaną przeponą psa i oprócz Broszki jeszcze jednego kota - wszystkie zwierzaki operował dr Kiełbowicz i chyba wszystkie z powodzeniem a stan zwierzaków był bardzo nieciekawy i alternatywą była tylko eutanazja...
nie poddawajcie się :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro kwi 20, 2011 17:42 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

Dziekuje za pomysly ale wszystkie te sposoby oznaczaja osobista wycieczke do agencji , banku itd..
To dla mnie duze utrudnienie, nie latwo urwac sie z pracy. Przez tel nie lubie podawac swoich danych :? ide obczaic ten dotpay

Trzymam kciuki za kotka, cos mu sie od zycia za te cierpienia nalezy. :oops:

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Śro kwi 20, 2011 18:42 Re: INWAZYJNA I KOSZTOWNA OPERACJA POMOC FINANSOWA NA CITO !!!

RTG Czarusia:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

[poprzednia][następna]