;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 11:42 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

cypisek pisze:Jestem umówiaona z p. Jadzią na czwartek, będę wiedziała jakie są decyzje../jest jeszcze w domu,którego trzyma się kurczowo./. Gibutkowa, jutro Kitka dostanie prezenty od Ciebie. :1luvu:

Pozdrów od nas P. Jadzię. Mam nadzieję że choć troszkę lepiej będzie się czuła. :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 20, 2011 11:48 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Uściski wielkie dla dzielnej Pani Jadzi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro kwi 20, 2011 11:49 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Przekaż koniecznie nasze ciepłe myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro kwi 20, 2011 11:56 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

hanelka pisze:Przekaż koniecznie nasze ciepłe myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

koniecznie?
Madziu a gdzie kota idzie? Jest DT?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 20, 2011 12:09 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

ASK@ pisze:
hanelka pisze:Przekaż koniecznie nasze ciepłe myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

koniecznie?
Madziu a gdzie kota idzie? Jest DT?

u Smarti :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro kwi 20, 2011 12:17 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Dlaczego ja,do ch......ry jestem wyłączona z akcji pomocy dla tych biedaków?Chętnie coś prześlę,tylko nie wiem jak.Czy na konto,czy bezpośrednio do Ciebie,Cypisku?Czekam na odpowiedż.
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Śro kwi 20, 2011 12:34 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Cześć.
Dopiero co wpadłam w wątek i, szczerze mówię, nie przeczytałam całego tematu, więc może wygłupię się, a może nie.
W kwestii żywienia kotów bezdomnych moja przyjaciółka mająca po opieka kilkadziesiąt takich kotów na osiedlu i okolicznych działkach, dostaje zasilanie z gminy.
Jeśli chcecie, spróbuję dowiedzieć się czegoś na ten temat

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Śro kwi 20, 2011 12:54 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

inga.mm pisze:Cześć.
Dopiero co wpadłam w wątek i, szczerze mówię, nie przeczytałam całego tematu, więc może wygłupię się, a może nie.
W kwestii żywienia kotów bezdomnych moja przyjaciółka mająca po opieka kilkadziesiąt takich kotów na osiedlu i okolicznych działkach, dostaje zasilanie z gminy.

To kwestia "dobrych chęci" gminy tudzież innych decydentów. Różnie jest w różnych miastach.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro kwi 20, 2011 12:59 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Gibutkowa pisze:

To kwestia "dobrych chęci" gminy tudzież innych decydentów. Różnie jest w różnych miastach.

U mnie nawet nie ma szans!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 20, 2011 13:19 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

przykro czytać o takich bezlitosnych bezmózgowcach.
Chętnie sama bym ich poddała takiej gehennie.
No, ale marzenia nie zawsze się spełniają....

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Śro kwi 20, 2011 19:11 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Pewnie dowiedzieć się możesz. :ok: , lecz u nas jest to nie realne. Miasto daje nam sterylizacje darmowe. Coż karma to mżonka...same kupowałyśmy za swoje do tej pory z Monika 74 jak dokarmialyśmy bezdomne koty.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro kwi 20, 2011 19:17 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

A TOZ u Was nie daje karmy karmicielom? Oczywiście w miarę swoich możliwości.

W Opolu , jak jest kasa, to kupują i rozdzielają, wg listy karmicielom. Nie jest to stała pomoc, ale lepsze to niż nic.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Śro kwi 20, 2011 19:19 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

U nas praktycznie taka instytucja nie istnieje...
Anna M. Kubica Częstochowa 40 zł :1luvu:

Jutro powininien dojść Kitekat, będą miały kociaki Śwęta :1luvu:

zostało na plus.160,40 gr,. :1luvu:
teraz polecimy z puszeczkami. Gibutkowa czaję sięna te puszeczki co ty polecałaś dla kitków. :ok:
miały by coś treściwszego. Smaków pełno...jakie najlepiej są zjadane??
Obrazek

cypisek

Post » Śro kwi 20, 2011 21:08 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Dopiero teraz dotarłam do tego wątku i jestem pełna podziwu dla całej pracy, którą Dziewczyny wkładacie w opiekę nad tymi kotami. Cypisku poproszę o dane na priv, choc w ten sposób postaram się pomóc. Zadecyduj na co przeznaczyc pieniądze- może maluszkom coś będzie potrzebne?

asieńkaboj

Od: Śro paź 14, 2009 20:02

Post » Śro kwi 20, 2011 21:10 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

:1luvu:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]