Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 18:47 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Dorota pisze:Ptachu zyje :D

Mru uprzejmie donoszacy

Ale jak żyje?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 19, 2011 19:00 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Domagamy się informacji o jakości życia Ptacha! ;)
Pinezka cię jeszcze nie zdeptała w ataku szaleństw?
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro kwi 20, 2011 8:02 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Bry wszystkim,

Byłem bardzo zajęty w weekend z Duża szykowaliśmy balkon na oficjalne otwarcie sezonu balkonowego.
Pomagaliśmy Dużej ja, Ańdźka, Pinezka i Sysunia. Ja ganiałem suche gałązki nie zawsze w kierunku zamiatania, Ańdźka udeptywała korę w donicy z tują, strasznie dużo jej tam było i Ańdźka musiała część usunąć, Pinezka myła płytki mopem, ciągle musiała się szarpać z Dużą, bo Duża mop ciągnęła w innym kierunku niż Pinezka, a Sysunia obrywała suche kwiatki bratków, choć Duża uważa, że nie wszystkie oberwane były już uschnięte, nie zna się Duża oczywiście. Bawiliśmy się znakomicie :mrgreen: , trochę byliśmy zmęczeni tymi porządkami, ale gdyby Duża bardziej współpracowała poszłoby nam szybciej i sprawniej :evil:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro kwi 20, 2011 8:18 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Jak ja Cie rozumiem!
Duzi czesto przeszkadzaja.
Bardzo czesto.

Mru doswiadczony
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro kwi 20, 2011 10:22 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Ja przepraszam, ale widzę, że tylko część mieszkańców brała udział w porządkach
Jakby ich było więcej, to na pewno Duża znacznie mniej by przeszkadzała! :twisted:
skłuta Principessa :cry:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro kwi 20, 2011 10:42 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

bagheera pisze:Ja przepraszam, ale widzę, że tylko część mieszkańców brała udział w porządkach
Jakby ich było więcej, to na pewno Duża znacznie mniej by przeszkadzała! :twisted:

Kto się odważył pokujać Principessę?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 20, 2011 10:49 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

A co Kura w tym czasie robila?

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro kwi 20, 2011 11:10 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Kura to dziwna jest :roll:
To starsza Pani a wielu rzeczy się boi i dopiero uczy się normalnego życia w domu.
Kurczakowi nie wolno wychodzić na balkon, bo jakieś roślinki właśnie pylą a Kurczak jest uczulony na pyłki różnych roślin.

Ptachu wyjasniający
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro kwi 20, 2011 11:12 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

bagheera pisze:Ja przepraszam, ale widzę, że tylko część mieszkańców brała udział w porządkach

Principessa jak ty się czujesz maleńka?

Ptachu martwiący się

iwcia

Post » Śro kwi 20, 2011 11:14 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

iwcia pisze:Kura to dziwna jest :roll:
To starsza Pani a wielu rzeczy się boi i dopiero uczy się normalnego życia w domu.
Kurczakowi nie wolno wychodzić na balkon, bo jakieś roślinki właśnie pylą a Kurczak jest uczulony na pyłki różnych roślin.

Ptachu wyjasniający

Aha...
Znaczy, ze Kura ma L-4 i zwolnienie z wf-u :wink:

Mru

Dorota

Post » Śro kwi 20, 2011 11:27 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Biedna Kura :(
Jak ja miałabym zakaz wychodzenia na balkon, to już nic z radości życia by mi nie zostało
Fasolka znów pokłuta (mam dopiero trzy latka :evil: )
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro kwi 20, 2011 12:07 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

[quote=
Fasolka znów pokłuta (mam dopiero trzy latka :evil: )[/i][/quote]

No nie, klub skłutych... 8O :(
Mnie wetknęli takie coś w łapę i obwiązali czerwoną szmatką, żebym sobie nie wyciągnęła
Ptachu, wogle to mam się nieźle, apetyt jest, a z zębami podobno się poprawiło
Jak siedzę na stole przywiązana za tę łapkę to mam wiele uwag, z którymi muszę się z wszystkimi podzielić, no i muszę wszystko naokoło obejrzeć; ale najgorzej nie lubię, że nie przynoszą tam ze mną mojej kuwety... :oops: :oops: :oops:
No ale jeszcze tylko jutro
Principessa szczególnie pozdrawiająca wszystkie kujane
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro kwi 20, 2011 12:14 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

iwcia pisze:
Principessa jak ty się czujesz maleńka?

Ptachu martwiący się

maleńka :mrgreen:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro kwi 20, 2011 20:43 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Cześć Ptach!
Duża mi wyjeżdża i nie będę Cię mógł odwiedzać przez jakiś czas, więc chciałem Waszej kociej bandzie i Dużej życzyć wesołych świąt.
Podkradnij co dobrego jak Duzi nie będą patrzeć :mrgreen: W końcu koty też powinny korzystać ze świąt!
Badylek z Dużą
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]