mar9 pisze:dzień dobry słoneczka![]()
![]()
Witaj kochana Ciociu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:dzień dobry słoneczka![]()
![]()
agakow82 pisze:dzien dobry gromadziu i duza
bozena640 pisze:Właśnie wróciłam z pracyi mam dość, dobrze że tylko jeszcze 2 dni i woolllnnnneeeee
Dzisiaj dzwonił mój braciszek i pytał czy na święta do niego przylecę, bo jak tak to już mi bilety bukujeZdecydowanie zostaję w domu i będę się wylegiwać 5 dni w łóżku
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Właśnie wróciłam z pracyi mam dość, dobrze że tylko jeszcze 2 dni i woolllnnnneeeee
Dzisiaj dzwonił mój braciszek i pytał czy na święta do niego przylecę, bo jak tak to już mi bilety bukujeZdecydowanie zostaję w domu i będę się wylegiwać 5 dni w łóżku
Łoł,proszę,ale byś miała wypat
Oooo,to czekamy z niecierpliwościa na historyjke Gębulka![]()
ula-misia pisze:Słonecznie i cieplutko się witamy![]()
![]()
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Właśnie wróciłam z pracyi mam dość, dobrze że tylko jeszcze 2 dni i woolllnnnneeeee
Łoł,proszę,ale byś miała wypat
Czy ja wiemprawie 5 godzin samolotem w jedną stronę. Może w czerwcu na tydzień się wybiorę wygrzać stare kości
![]()
Jeszcze jutro i mogę zabrać się za pisanie![]()
Po tym chorobowym jestem bardzo zmęczona
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Myszolandia pisze:Łoł,proszę,ale byś miała wypat
Czy ja wiemprawie 5 godzin samolotem w jedną stronę. Może w czerwcu na tydzień się wybiorę wygrzać stare kości
![]()
Jeszcze jutro i mogę zabrać się za pisanie![]()
Po tym chorobowym jestem bardzo zmęczona
Łoo,to gdzie on mieszka,jeśli mogę spytać?może i pisałaś ale właśnie![]()
Łooooo,to czekamy na efekty,znaczy już się doczekać nie mogę
Ja powiem CI,że jak poszłam na zwolnienie w ciązy,to nie wiedziałam co z sobą w chałupie zrobić,Tż na za duzo mi nie pozwalał żebym robiła,gdzieś łazić to się bałam sama
Chciałam popracowac tak do 6 miesiąca,a tu lypa,wcześniej musiałam iść na zwolnienie
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Uwielbiam w grudniu jak jest mróz wejść do takiego źródełka, jest świetnie. Gorzej jest z wyjściemale jak już się wysuszę to jest super
Oj , ja nawet sobie tego nie mogę wyobrazic , jak to jest
Polecamsuper sprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 290 gości