Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 12:20 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

:D cudny chlopak
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt kwi 15, 2011 14:16 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Przepiękny :1luvu:
Trzymamy za Juleczkę nadal :ok: :ok: :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt kwi 15, 2011 15:36 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Za Juleczkę :ok: :ok: :ok: i za zdrowie Małgosi :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt kwi 15, 2011 23:21 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Juleczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Kocurek ....cud, miód...... :1luvu:
Anna Kubica

Post » Sob kwi 16, 2011 20:28 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Bianko jest cudny, ma niesamowite oczy. Mam nadzieję, że uda mu się w końcu zaprzyjaźnić z Julką.
:ok: za Julkę i za Małgosię.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Sob kwi 16, 2011 20:36 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Dziękujemy za kciuki, które pomogły Małgosia ma się lepiej. Jutro jedzie na wieś zawieźć karmę dla burkowych psów gospodarzy (bo wiecie jak wygląda polska wieś)....i zobaczyć jak mają się kotki u tychże ludzi i też wiezie im karmę...
Juleczka z Biankiem zachowują poprawny dystans, tzn. Bianko bardzo pragnie kontaktu ale Julcik jest, że tak to ujmę sceptyczna. Poza tym dziewczynka współpracuje i je niestety najchętniej tuńczyka...Nasza kochana pani doktor cały czas nadzoruje kurację :1luvu: a Mama Małgosi pięknie i z wielkim sercem zajmuje się Juleczką, która jest miłą, spokojną dziewczynką.
Dziękujemy za pamięć i ciepłe myśli :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon kwi 18, 2011 12:58 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Julcia spokojna, Bianka nie lubi...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto kwi 19, 2011 8:22 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Mam nadzieję że z czasem ich stosunki będą coraz lepsze i Julcia doceni miłego Bianco :) :kotek:
Jak Juleczka, jak z jej zdrówkiem? wszytsko ok?
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 19, 2011 13:47 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Jakoś idzie... Mama podaje jej alusal 3 x dziennie, saszetka renal z tuńczykiem tu wystarcza, podawana jest też famidyna raz dzienie- tu tuńczyk z wody... probiotyk raz dziennie... syrop-żelazo raz dziennie i tez do tego trzeba tuńczyka "ludzkiego" użyć... do tego zjada dziennie pewną ilość suchego renala i k/d... bez rewelacji ale więcej się nie da... Mukashana zaleca włączenie rubenalu... jeszcze nie zastosowałam... ale mam zamiar. Najtrudniejsza jest ta konieczność regularnego podawania... Mama (na szczęście) jest bardzo czynna osobą i często jest poza domem... no ale jest też odpowiedzialna i wie, że skoro się zgodziła wziąć Julcie to musi zalecenia lekarskie wypełniać... Jakoś jest.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto kwi 19, 2011 19:25 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Juleczko, masz takie wspaniałego kolegę, nie daj się chorobie :1luvu:

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Wto kwi 19, 2011 19:26 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Za zdrówko kochanej kotuni :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto kwi 19, 2011 21:14 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Zaraz człowiekowi na sercu lżej jak wie, że wszystko idzie w dobrą stronę :).

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Śro kwi 20, 2011 8:57 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Mamrot pisze:Jakoś idzie... Mama podaje jej alusal 3 x dziennie, saszetka renal z tuńczykiem tu wystarcza, podawana jest też famidyna raz dzienie- tu tuńczyk z wody... probiotyk raz dziennie... syrop-żelazo raz dziennie i tez do tego trzeba tuńczyka "ludzkiego" użyć... do tego zjada dziennie pewną ilość suchego renala i k/d... bez rewelacji ale więcej się nie da... Mukashana zaleca włączenie rubenalu... jeszcze nie zastosowałam... ale mam zamiar. Najtrudniejsza jest ta konieczność regularnego podawania... Mama (na szczęście) jest bardzo czynna osobą i często jest poza domem... no ale jest też odpowiedzialna i wie, że skoro się zgodziła wziąć Julcie to musi zalecenia lekarskie wypełniać... Jakoś jest.

I tutaj podziękowania i słowa uznania dla Mamy :1luvu:
Anna Kubica

Post » Śro kwi 20, 2011 10:40 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Tak Mama Małgosi jest wspaniała :D uwielbiam ją.
Obrazek

biamila

Post » Śro kwi 20, 2011 11:53 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Wklejam fotki psa Kumpla. Jego pani jest w szpitalu i chyba już z niego nie wyjdzie...on uratowany kiedyś przez panią Irenę nie będzie miał się gdzie podziać...to cudowny pies. Prawdziwy Kumpel, kocha swoją opiekunkę tak bardzo jak ona jego. Życie nie jest sprawiedliwe... Małgosia pomaga tej pani, choć zna ją tylko z grzecznościowego dzień dobry, niestety "rodzina" czeka teraz tylko na przejęcie mieszkania. Panią Ireną ani zwierzakami (bo jest tam też szczurek i chomiczek) nie jest zainteresowana...Szlag! Może wśród Was jest dobra duszyczka, która zaopiekuje się Kumplem?
Oto Kumpel:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ściska mnie w gardle gdy patrzę w jego oczy....
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]