SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 15:43 SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Szukam domu dla rudego kocurka i czarno-białej kotki!!!
Kotka jest podrzutkiem, ktoś ją podrzucił na klatkę schodową, mieszka w obejściu. Była strasznie zarobaczona, robaki wychodziły jej spod ogona na czarne futerko, wyglądała jak oblepiona makaronem. Wiek kotki nieznany, czarno-biała, spokojna, miziasta przylepa, ma swój stały rytm dnia - sen, jedzenie i kuweta. Kocurek ma ok. roku, pręgowany rudzielec uratowany przed utopieniem. Kocurek jest strasznie gadatliwy i żarłok.
Obydwa koty kuwetkowe,nie wychodzące, odrobaczone, nie sterylizowane i nie szczepione.
Ostatnio edytowano Sob kwi 16, 2011 10:33 przez Haldeman7, łącznie edytowano 1 raz

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

Post » Pt kwi 15, 2011 16:07 Re: Szukam domu dla rudego kocurka i czarno-białej kotki!!!

Witaj na nowym wątku Krzysztof;postaraj się o zdjęcia kotków wtedy łatwiej o chętnych;mam nadzieję,że tym razem będzie spokojniej;mam tez nadzieję,że mimo wcześniejszych sporów i kłótni dziewczyny pomogą ci w znalezieniu domków dla kotów;na mnie możesz liczyć- a ja liczę na twoją współpracę :ok:
dziewczyny pamiętajcie,że Haldeman7 nie ma stałego dostępu do neta więc bez nerwów czekajcie na jego posty :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt kwi 15, 2011 18:10 Re: Szukam domu dla rudego kocurka i czarno-białej kotki!!!

za domek

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pon kwi 18, 2011 15:27 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Czyli nie ma chętnych...

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

Post » Pon kwi 18, 2011 16:13 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

A masz może zdjęcia tych kotów? Bez zdjęć raczej trudno wyadoptować kota...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon kwi 18, 2011 16:45 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Może ktoś potrafi pomóc - ale rzeczywiście bez zdjęć truuudno.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 18, 2011 20:00 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Haldeman - standardowe wskazówki: bardzo dobre, jak najlepsze zdjęcia, dokładne opisy Kotów i zrób ogłoszenia albo zleć je catAngel, robi za niewielką opłatą, która zresztą idzie na Koty.
Tutaj chętni się najprawdopodobniej nie znajdą (choć mogę się oczywiście mylić) bo sam widzisz, jaki jest stan zakocenia.

Powodzenia.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon kwi 18, 2011 20:01 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

I wysterylizuj je NATYCHMIAST bo zaraz będziesz szukał domu nie dla dwóch a dla 12 Kotów.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon kwi 18, 2011 21:52 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Kto pomoże w zrobieniu ogłoszeń ? Kotek śliczny, choć widać, że chory.
W ogłoszeniach można wspomnieć też o koteczce, choć nie ma jej fotek.
Może tak allegro też ktoś zrobi ? Trzeba pomóc.

Szukam domu dla rudego bezdomnego kociaka!!!!

2011-04-02
Szukam domu dla ok. rocznego- dwuletniego kociaka. Ktoś mało rozgarnięty wyrzucił go na ulicę w te okropne mrozy. Kociak jest rudzielcem. Jest strasznie chudy, w dodatku ma koci katar. Dokarmiam go, leczę, ale w chwili obecnej, ze względu na trudną sytuację, nie mogę go wziąć do domu ani go zatrzymać, więc szukam domku dla tego biedaka!!!!
Kociak jest w Morągu, woj. warmińsko-mazurskie.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon kwi 18, 2011 22:06 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Millie pisze:Podepnę się pod temat, a co :)

Pan Tomasz szuka kota. Mieszka z rodziną w spokojnym mieszkaniu w Warszawie, na 8 piętrze bloku /zobowiązał się zabezpieczyć balkon :wink: /, ale w lipcu przeprowadza się do domu na parterze z b. dużym taraso-ogródkiem, więc kotek mógłby spędzać dużo czasu na dworze.
Kotek najlepiej dość młody i rudy.
Rodzina jest naprawdę sprawdzona, mają dwójkę dzieci.

Czekam na propozycje i proszę o kontakt:
emilia.wolos@wp.pl
663-994-111

Zacytowałam z tego wątku ---> viewtopic.php?f=13&t=126684
:ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto kwi 19, 2011 19:28 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

:kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Śro kwi 20, 2011 1:45 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

jestem, czytam, trzymam kciuki!

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Śro kwi 20, 2011 7:38 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

oto zdjęcia kotków-rudy kocurek chyba marmurek :mrgreen:
Obrazek*Obrazek

koteczka-pingwineczka :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek
zdjęcia są robione w piwnicy,jakość też słabiutka ale widać,że koty śliczne :1luvu: Proszę was bardzo o pomoc!!!Postarajcie się nie komentować złośliwie postępowania Haldeman7 jak to było wcześniej;bardzo dobrze byłoby aby tym razem sprawa poszła szybko i sprawnie;szkoda,że ja na dzień dzisiejszy nie mam miejsca bo już nie byłoby problemu chyba,że coś się zmieni a tak musimy coś razem wymyślić...
kotika tamten kotek ma już domek :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro kwi 20, 2011 11:29 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO KOCURKA I CZARNO-BIAŁEJ KOTKI!!!

Ale cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie powinny długo szukać domków :ok: :ok: :ok:
Kicia po prostu obłędna, tan pysio umaczany w mleczku :1luvu:
I rudzielec marmurkowy :1luvu: :1luvu:
Haldeman7 jednak jest podejrzany :wink: 8) bo skąd on ma tak piękne koty :mrgreen: :mrgreen:
No podejrzane i już :ryk:
pwpw

[następna]