TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 16:03 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zofia&Sasza pisze:
PcimOlki pisze:No tak - nigdy nie podejmujcie decyzji o eutanazji, albowiem możecie liczyć na CUD. (przynajmniej frakcja wierząca może.)

Ale w tym przypadku stan kotów - aktualny - jest znany. I, jak rozumiem, zdaniem wetów wskazań do eutanazji brak. Czyli wszystko wskazuje na to, że kociaste są do wyleczenia. Ergo - ich uśpienie byłoby sprzeczne z prawem :mrgreen:

Niech ci będzie.

Czy porzypadkiem zdanie ...osoba ta sama przyznaje, że ta adopcja była zwykłą prowokacją?? nie da się podciągnąć pod zniesławienie? Nie wydaje mi się żeby Femka takie bzdury napisała gdziekolwiek, więc jest to kłamstwo. Nie ma tylko pewności, czy identyfikacja jest wystarczająca - no ale ja czytając wiedziałem o kogo chodzi.

skaskaNH - widzę, że jest ci obce pojęcie ironii sarkastycznej kontynuowanej.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto kwi 19, 2011 16:11 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PcimOlki pisze:(...)

skaskaNH - widzę, że jest ci obce pojęcie ironii sarkastycznej kontynuowanej.
Aaa, chyba mi się chwilowo wyłączyła ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto kwi 19, 2011 16:45 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Krzysiekbolo pisze:Aukcja http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559 według mnie, nie jest żadną aukcją. Aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Jaki przedmiot jest licytowany? Wpłata?
Do zgłoszenia do administracji Allegro i usunięcia.

Aukcja została usunięta :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto kwi 19, 2011 16:50 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ewan pisze:
Krzysiekbolo pisze:Aukcja http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559 według mnie, nie jest żadną aukcją. Aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Jaki przedmiot jest licytowany? Wpłata?
Do zgłoszenia do administracji Allegro i usunięcia.

Aukcja została usunięta :wink:

Izunia Kotunia w odwecie uśpi kotkę.

A tak z ciekawości, chciałbym poznać uzasadnienie zgłoszenia - znaczy jaka światła idea zmotywowała zgłaszającego do zgłoszenia. Uzasadnienie, czyli dwa zadania zawierające precyzyjnie określony CEL postępowania. Z góry zaznaczam, że zamiar ulżenia FOZ TG od rzucanych kalumni jest, delikatnie mówiąc, nieadekwatny. Według mnie wart Pac Pałaca...

PcimOlki

Post » Wto kwi 19, 2011 17:41 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

:roll:

PcimOlki

Post » Wto kwi 19, 2011 20:54 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PearlRain pisze:
kotx2 pisze:

8O :? :mrgreen:

8O 8O 8O :roll:

ale se rzygnęłam
Obrazek

malaria

Od: Nie maja 11, 2008 18:05

Post » Wto kwi 19, 2011 21:02 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

tak sobie czytam, czytam i czytam te rewelacje wyciągane tu ze strony tego pełzającego cyrku Izuni Kotuni i oko mi bieleje, a płuca martwieją...
że hucpa, arogancja i bezczelna pustota, to wiemy - widać na milę morską.
Ale do tego jeszcze ten koszmarny infantylizm i "lalkanie się" - to już jest niesmaczne do kwadratu. Bajeczka? stylistyczny potworek, mdlące i szyte grubymi nićmi peany na cześć Milińskiej. Ta osoba nie ma ani krzty samokrytycyzmu, to już przestaje być śmieszne - to po prostu żałosne..
dlaczegoż, ah, dlaczegoż do tej pory nikt nie zgłosił wniosku o jej beatyfikację?? przecież to ANIOŁ! (wcielony w podwiędłe.... ok, dobra, powstrzymam ozór dla dobra sprawy 8) )
KotkaWodna

Post » Wto kwi 19, 2011 21:09 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Chyba pontyfikację. :wink:
(Proszę nie pouczać, w szkole zawsze byłem prymasem.)

PcimOlki

Post » Wto kwi 19, 2011 21:13 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

kotx2 pisze:

8O :? :mrgreen:

Roi sie od bledow.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto kwi 19, 2011 21:15 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PcimOlki pisze:Chyba pontyfikację. :wink:

tia ze wszystkimi szykanami :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 19, 2011 21:22 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

"Dobra wróżka" 8O mnie się to kojarzy z zupełnie inną bajkową postacią

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro kwi 20, 2011 8:10 przez ewan, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto kwi 19, 2011 21:38 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

czy to alibi to do mnie? ;P
KotkaWodna

Post » Wto kwi 19, 2011 21:58 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KotkaWodna pisze:

czy to alibi to do mnie? ;P

Nie - do ojca Rydzyka. :lol:

PcimOlki

Post » Śro kwi 20, 2011 7:10 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:Bardzo proszę o informację, jak nazywa się i gdzie mieści się szkoła do której uczęszcza "wolontariuszka" KM, która chciała zostać technikiem weterynarii. Musze podać te informacje pani mecenas.

to chyba nie będzie niedyskrecja, o którą można się sądzić ;) bo technikum wet w Łodzi jest tylko jedno, w Akademii Zdrowia http://www.akademia-zdrowia.pl
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro kwi 20, 2011 8:34 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PcimOlki pisze:Czy porzypadkiem zdanie ...osoba ta sama przyznaje, że ta adopcja była zwykłą prowokacją?? nie da się podciągnąć pod zniesławienie? Nie wydaje mi się żeby Femka takie bzdury napisała gdziekolwiek, więc jest to kłamstwo. Nie ma tylko pewności, czy identyfikacja jest wystarczająca - no ale ja czytając wiedziałem o kogo chodzi.

A nie wystawienie kotów w takim stanie było prowokacją? Wystawienie w tym samych miejscu kolejnych kotów, też potrzebujących weta, nie było prowokacją?
viewtopic.php?f=1&t=118171&p=7350707#p7350707

A tekst, z ktorego wynika, że KM żałuje, że nie uśpila tych kotów, bo zaadoptowała i uratowała je Femka? Tzn animozje między tymi paniami są dla KM ważniejsze od życia kotów?

Taki cytat, chyba z Pietrzaka - gdybym nie wiedział, że głupota, myśłałbym, że prowokacja.

PS - ktoś prosił, by nie komentować warunków zewnętrznych osób, myślę, że ta sama prośba mogłały dotyczyć recenzowania książęczki. Ktoś ją napisał w dobrej wierze..

Alle

Od: Wto kwi 19, 2011 10:53

[poprzednia][następna]