K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 21:28 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:PILNE. Stalka jest u dr Dudy, wislackikot miał ja odebrać wieczorem ale właśnie okazało się, że z przyczyn od nas niezależnych musi o kilka godzin przesunąć wyjazd do Oświęcimia i nie zdąży przed 20-stą wrócić żadną miarą a przynajmniej zachowując zdrowy rozsądek. Dlatego prośba o odebranie Stalki, bo inaczej będzie musiała tam zanocować

Gdybyś tak kiedyś W PRZYSZŁOŚCI chciała mnie spytac, czy moge coś gdzieś przewieżć, to musisz do mnie zadzwonić :mrgreen: . Nie obiecuję, że zawsze będę mogła pomóc, ale dzis Karaluch z kotami spotkałam w lecznicy. Z tym, ze komputer włączyłam dziś o 22.00 :twisted:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto kwi 19, 2011 8:11 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Toszaa co mi tam piszę tutaj

Tosza Kocham Cię -wiesz za co ........ :1luvu: :1luvu:

Nie, nie zmieniłam orientacji :mrgreen: ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto kwi 19, 2011 11:10 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:
anna09 pisze:
miszelina pisze:Jak Muniek?

Muniek ma anginę :( Dlatego nie jadł, bo go bolało. Dostał antybiotyk w zastrzykach - ma go dostać w: środę, sobotę i wtorek. Przez pięć dni ma dostawać dwa razy dziennie trilac (jest w lodówce). Ma być na diecie intestinal. Po świętach będzie miał kontrolę.

Miał też pobrane zeskrobiny ze skóry i za kilka dni będzie wynik badania - wtedy będzie informacja o dalszym postępowaniu.

pod mikroskopem nic nie wyszło.

w nocy jadł, bo miseczka była pusta. A biegunka? tez anginowa?

biegunka anginowa.. tak stwierdził dr Orzeł.. wrócilam do krakowa.. jak muniek?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto kwi 19, 2011 11:18 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Bede wieczorem na kociarni, to przygladne sie Muńkowi. Mam nadzieje, ze juz lepiej.
Napisze na watku.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto kwi 19, 2011 11:23 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

A ja popołudniem zacznę tuning Stalki ;)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto kwi 19, 2011 11:29 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

miszelina pisze:Bede wieczorem na kociarni, to przygladne sie Muńkowi. Mam nadzieje, ze juz lepiej.
Napisze na watku.

ja drugi dzień dzwonię do krakvetu w sprawie wyników.. i nic nie wiem..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto kwi 19, 2011 12:47 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

edit_f pisze:biegunka anginowa.. tak stwierdził dr Orzeł.. wrócilam do krakowa.. jak muniek?

Wczoraj rano kupy nie było, ale zjadł mokre i suche.

Potrzebuje pomocy w przetransportowaniu Katii jutro wieczorem z Kapelanki na Prądnik Czerwony. Czy może mi ktoś pomóc?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto kwi 19, 2011 12:51 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

ich kan, o której?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto kwi 19, 2011 16:49 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Gdzie można kupić Bioprotect, płyn dr Seidla oraz EFA Oil? W aptece powiedzieli, że nie mają ani na półkach, ani w hurtowni. 8O
skąd bierzecie takie specyfiki?

Annazoo

Post » Wto kwi 19, 2011 16:58 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Annazoo pisze:Gdzie można kupić Bioprotect, płyn dr Seidla oraz EFA Oil? W aptece powiedzieli, że nie mają ani na półkach, ani w hurtowni. 8O
skąd bierzecie takie specyfiki?

To chyba tylko w lecznicach.

queen_ink

Post » Wto kwi 19, 2011 17:00 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Dra Seidla to w zoologicznym albo u weta. A co konkretnie byś chciała? Będę jutro, to mogę spytać.

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto kwi 19, 2011 17:08 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Pasibrzucha pisze:Dra Seidla to w zoologicznym albo u weta. A co konkretnie byś chciała? Będę jutro, to mogę spytać.

Konkretnie bym chciała
Bioprotect, płyn dr Seidla oraz EFA Oil

Najpilniej to pierwsze, póki Stalka ma podrażniony przewód pokarmowy, ale najlepiej wszystkie trzy.

Annazoo

Post » Wto kwi 19, 2011 18:13 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

To pierwsze kupisz raczej tylko u weta.

W kociarni ok, ale mokre towarzystwu nie podchodzi. Tylko Lolek je. Suche znika zaś w zastraszającym tempie.

W kuwetach ok. Nikt nikogo nie bije. Oluś się mizia, Mały wchodzi na głowę, a Niunia podchodzi coraz bliżej.
Przeniosłam Torfika do cat-roomu do klatki króliczej bez strat w ludziach :wink: Mały niestety nie pozwala sobie obciąć pazurów, potrzeba dwóch osób. Lolek się awanturuje jak zwykle.

Muniek: w kuwecie tylko sioo, ale miski obie (po suchym i mokrym) puste. Mokrego dla niego nie znalazłam, dałam suchego intestinala i chrupał, aż miło. Biedak strasznie skrzypi :( ale mruczy ze wszystkich sił. Trilac podany.
Obrazek

miszelina

Post » Wto kwi 19, 2011 18:44 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

miszelina pisze:To pierwsze kupisz raczej tylko u weta.

W kociarni ok, ale mokre towarzystwu nie podchodzi. Tylko Lolek je. Suche znika zaś w zastraszającym tempie.

W kuwetach ok. Nikt nikogo nie bije. Oluś się mizia, Mały wchodzi na głowę, a Niunia podchodzi coraz bliżej.
Przeniosłam Torfika do cat-roomu do klatki króliczej bez strat w ludziach :wink: Mały niestety nie pozwala sobie obciąć pazurów, potrzeba dwóch osób. Lolek się awanturuje jak zwykle.

Muniek: w kuwecie tylko sioo, ale miski obie (po suchym i mokrym) puste. Mokrego dla niego nie znalazłam, dałam suchego intestinala i chrupał, aż miło. Biedak strasznie skrzypi :( ale mruczy ze wszystkich sił. Trilac podany.

Ale jak skrzypi? Kiedy je?

queen_ink

Post » Wto kwi 19, 2011 19:02 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

queen_ink pisze:
miszelina pisze:To pierwsze kupisz raczej tylko u weta.

Ale jak skrzypi? Kiedy je?

Nie, kiedy chce miauczeć :) Po prostu jest schrypnięty.

BTW Jakby ktos znalazł na kociarni linkę, taką rozciągliwą, do mocowania bagażu, to moja.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]