Moderator: Estraven
seidhee pisze:Stefciu ja dostałam kredeczki ale nie umiem nimi nic narysować. Tylko pacać je umiem.
A Wienio musiał wczoraj iść do doktora na smarowanie bo Duzi nie radzą sobie z tym sami. Podobno straszliwie krzyczał na cały gabinet jakby mu główkę urywali.
Menaszka
seidhee pisze:Wienio jest dziewczynką ale nazywa się Wienio bo tak już zostało.
Menaszka
seidhee pisze:Bo my tak mówimy o nim.
Menaszka wyjaśniająca
seidhee pisze:Stefciu ja dostałam kredeczki ale nie umiem nimi nic narysować. Tylko pacać je umiem.
A Wienio musiał wczoraj iść do doktora na smarowanie bo Duzi nie radzą sobie z tym sami. Podobno straszliwie krzyczał na cały gabinet jakby mu główkę urywali.
Menaszka
MaryLux pisze:Stefciu, Stefciu, Ty się wdzięczysz, a tak naprawdę to na pewno ładnie rysujesz i tylko chcesz, żebyśmy Cię prosili o pokazanie Twoich dzieł!
kapitan Psot
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Stefciu, Stefciu, Ty się wdzięczysz, a tak naprawdę to na pewno ładnie rysujesz i tylko chcesz, żebyśmy Cię prosili o pokazanie Twoich dzieł!
kapitan Psot
nie dźwieńczy się Stefcia nic a nic
MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Stefciu, Stefciu, Ty się wdzięczysz, a tak naprawdę to na pewno ładnie rysujesz i tylko chcesz, żebyśmy Cię prosili o pokazanie Twoich dzieł!
kapitan Psot
No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszęW nagrodę Ci uszka wyliżę
Psot
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:
No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszęW nagrodę Ci uszka wyliżę
Psot
nie lóbi Stefcia
MaryLux pisze:No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszęW nagrodę Ci uszka wyliżę
Psot

Flortee pisze:MaryLux pisze:No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszęW nagrodę Ci uszka wyliżę
Psot
bleeeee
<żyguś>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot] i 60 gości