;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 22:43 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Zauważyłam wątek, przeczytałam od deski do deski. Poryczałam się jak bóbr :cry: Moja babcia zmarła na to samo. Wiem jaki ból towarzyszy P. Jadzi każdego dnia :cry:

Trzymam mocne kciuki za powodzenie akcji! I szybkie znalezienie domu dla Kitki. Chciałabym wspomóc groszem, więc poproszę na PW o numer konta.

Będę zaglądać. Mam nadzieję, że po same dobre wieści.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon kwi 18, 2011 22:47 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

maueczarne pisze:Zauważyłam wątek, przeczytałam od deski do deski. Poryczałam się jak bóbr :cry: Moja babcia zmarła na to samo. Wiem jaki ból towarzyszy P. Jadzi każdego dnia :cry:

Trzymam mocne kciuki za powodzenie akcji! I szybkie znalezienie domu dla Kitki. Chciałabym wspomóc groszem, więc poproszę na PW o numer konta.

Będę zaglądać. Mam nadzieję, że po same dobre wieści.

ech życie ... :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 19, 2011 10:38 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Dziś jedziemy znowu łapać Uszatkę. Trzymajcie kciuki. :ok:
Monika 74 daje im TDT. jest to dodatkowo dla niej duże obciążenie finansowe. Koty będą potrzebowały środków finans. na leczenie tych uszek.
Koty szukają także domów tymczasowych...Proszę rozpuszczajcie wici ,że koty białe szukają domów.
:kotek:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto kwi 19, 2011 15:31 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Dzisiaj Uszatka udowodniła ,że jest mistrzynią wodzenia za nos. :mrgreen: 3 godz. zabawiała się z nami....w pełnym słońcu.. :evil:

na koniec pokazała nam..

Obrazek

za to inne biedactwo...ponoć urodziła ,z dwa dni temu... :roll:

Obrazek

nie wróciłśmy z pustymi rękoma do domu....w krzakach agrestu, zresztą sami zobaczcie 4 maluszki.. :roll:

Obrazek
Obrazek

4 kotek też taki czarny..
Obrazek

cypisek

Post » Wto kwi 19, 2011 15:35 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Może Uszatka właśnie dlatego tak Was wyganiała, żeby pokazać tamte kotki ;)
A Uszatkę to chyba najlepiej łapać na jedzenie, w weekend, z rana jak jeszcze jest głodna.

No to macie przedszkole :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 19, 2011 15:40 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

proszę nr konta na PW :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 19, 2011 15:47 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Wygląda jakby chciała żebyście wszystkie koty w potrzebie wyłapały, a potem się okaże, że sama do was przyjdzie :D cffffana bestia 8)

Małe smrodki cudne :P :D Bury jak mój Prążek jak był mały 8)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 19, 2011 15:48 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Ponoć lepiej wieczorem...jutro próba.....

Gibutkowa doszły prezenty od Ciebie. :1luvu:
potem Monice dam felivaya aby popsikała Princessi.puszeczki pójdą do Kitki.

Dzisiaj w ogóle było wesoło....był nasz wabik.p. Halinka...za nią przyszła druga...sąsiadka ...jedna biedna nie dosłysząca druga trochę nie za bardzo rozgarnięta..../dialogi nadawały się do programu,,Zabij mnie śmiechem... :ryk:

Potem rozmowa zeszła na p. Jadzię i był wielki szloch....musiałyśmy biedaczki pocieszać.p. Halinka będzie dzisiaj z wizytą u p. Jadzi...wiem,że jest nadal w domu....ale nie jest za dobrze....

Kot Bodzio nie jest kastrowany...dorwał młodziutką koteczkę.... :cry:
jego też ciężko będzie złapać,nie ufny jest. :evil:
Obrazek

cypisek

Post » Wto kwi 19, 2011 15:52 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

cypisek pisze:Ponoć lepiej wieczorem...jutro próba.....

Gibutkowa doszły prezenty od Ciebie. :1luvu:
potem Monice dam felivaya aby popsikała Princessi.puszeczki pójdą do Kitki.

Dzisiaj w ogóle było wesoło....był nasz wabik.p. Halinka...za nią przyszła druga...sąsiadka ...jedna biedna nie dosłysząca druga trochę nie za bardzo rozgarnięta..../dialogi nadawały się do programu,,Zabij mnie śmiechem... :ryk:

Potem rozmowa zeszła na p. Jadzię i był wielki szloch....musiałyśmy biedaczki pocieszać.p. Halinka będzie dzisiaj z wizytą u p. Jadzi...wiem,że jest nadal w domu....ale nie jest za dobrze....

Kot Bodzio nie jest kastrowany...dorwał młodziutką koteczkę.... :cry:
jego też ciężko będzie złapać,nie ufny jest. :evil:

A kaska przelewem tez przyszła? Mam nadzieję że tak, już raz mi "zgubili" na poczcie :evil:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto kwi 19, 2011 15:54 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Nie dziś nic nie było,zapewne dojdzie jutro. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Wto kwi 19, 2011 15:55 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

cypisek pisze:Nie dziś nic nie było,zapewne dojdzie jutro. :1luvu:

No bo się trochę niepokoję - kasa powinna dojść wcześniej niż paczka... chyba :roll:
No ale oni czasem trzymają to w swoim systemie i dopiero potem "puszczają" do bankowego.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto kwi 19, 2011 15:56 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Lecę na zajezdnię , następne głodomory czekają. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Wto kwi 19, 2011 15:59 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Gibutkowa pisze:

No bo się trochę niepokoję - kasa powinna dojść wcześniej niż paczka... chyba :roll:
No ale oni czasem trzymają to w swoim systemie i dopiero potem "puszczają" do bankowego.

Trzy dni przekaz pocztowy od dnia dzisiejszego idzie :) pisałam przykładowo :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 19, 2011 15:59 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Cała 4 jest u mnie jak by ktoś zechciał pomóc w zakupie karmy i zwirku dla maluszków była bym bardzo wdzięczna
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto kwi 19, 2011 16:02 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

CatAngel pisze:
Gibutkowa pisze:

Trzy dni przekaz pocztowy od dnia dzisiejszego idzie :) pisałam przykładowo :)

To nie przekaz tylko "wpłata na konto". Wiem że idzie trzy dni (minimum), reklamacja po tygodniu jak dobrze pamiętam. Mam nadzieję że dotrze jednak.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]