Trzymam mocne kciuki za powodzenie akcji! I szybkie znalezienie domu dla Kitki. Chciałabym wspomóc groszem, więc poproszę na PW o numer konta.
Będę zaglądać. Mam nadzieję, że po same dobre wieści.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maueczarne pisze:Zauważyłam wątek, przeczytałam od deski do deski. Poryczałam się jak bóbrMoja babcia zmarła na to samo. Wiem jaki ból towarzyszy P. Jadzi każdego dnia
![]()
Trzymam mocne kciuki za powodzenie akcji! I szybkie znalezienie domu dla Kitki. Chciałabym wspomóc groszem, więc poproszę na PW o numer konta.
Będę zaglądać. Mam nadzieję, że po same dobre wieści.
cypisek pisze:Ponoć lepiej wieczorem...jutro próba.....
Gibutkowa doszły prezenty od Ciebie.![]()
potem Monice dam felivaya aby popsikała Princessi.puszeczki pójdą do Kitki.
Dzisiaj w ogóle było wesoło....był nasz wabik.p. Halinka...za nią przyszła druga...sąsiadka ...jedna biedna nie dosłysząca druga trochę nie za bardzo rozgarnięta..../dialogi nadawały się do programu,,Zabij mnie śmiechem...![]()
Potem rozmowa zeszła na p. Jadzię i był wielki szloch....musiałyśmy biedaczki pocieszać.p. Halinka będzie dzisiaj z wizytą u p. Jadzi...wiem,że jest nadal w domu....ale nie jest za dobrze....
Kot Bodzio nie jest kastrowany...dorwał młodziutką koteczkę....![]()
jego też ciężko będzie złapać,nie ufny jest.
cypisek pisze:Nie dziś nic nie było,zapewne dojdzie jutro.
Gibutkowa pisze:cypisek pisze:Nie dziś nic nie było,zapewne dojdzie jutro.
No bo się trochę niepokoję - kasa powinna dojść wcześniej niż paczka... chyba![]()
No ale oni czasem trzymają to w swoim systemie i dopiero potem "puszczają" do bankowego.
CatAngel pisze:Gibutkowa pisze:cypisek pisze:Nie dziś nic nie było,zapewne dojdzie jutro.
No bo się trochę niepokoję - kasa powinna dojść wcześniej niż paczka... chyba![]()
No ale oni czasem trzymają to w swoim systemie i dopiero potem "puszczają" do bankowego.
Trzy dni przekaz pocztowy od dnia dzisiejszego idziepisałam przykładowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości