https://picasaweb.google.com/1089804573 ... OhyvW_jwE#
Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:Ale fajnezdjecia i szczurzak na talerzu
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:Ale fajnezdjecia i szczurzak na talerzu
to był pierwszy szczur, jakiego konsumowałam
Aldaker pisze:NO nie.... chwilę mnie tu nie było, a tu się wątek rozbujał.
Gdzie te ZDJĘCIA z mordowania braci szczurowęży ?
Nasz Hitopyton Pierwszy robi za poduszkę, za ostrzałkę do tylnych kopyt kocich, za obiekt do mordowania i.... za małego kociaka.
Kotki co niektóre w ekstazie go wylizują.
Niebawem trza mu kąpiel zafundować.
Thorkatt - może jakieś new zdjęcia uszytych myszy i szczurakoof?
Była gdzieś mowa o PIĘTNASTU futrzanych, w różnych kolorach - uchowała się jaka fota???
Miałam kupić wcześniej, acz sporo spraw bieżących mnie dopadło.
Zapasy myszy nam się uszczupliły wraz z odjeżdżającymi qrduplami i trza by coś domówić.
Norweska Leśna mysz - u nas całkiem nadal kosmata, stąd wniosek że jednak nie mam morderców. I chciałam powiedzieć, Twoje myszy wzbudziły euforię, nie tylko wśród kotów, ale i wśród odbierających kociaki ode mnie
. W transporterkach koty wyjeżdżały w STANDARDOWYM pakiecie: jeden kot+jedna mysz
. Bez myszy kota nie biorą - orzekli jedni Państwo
.
W maju zamierzam groszem pośmierdzieć i wydać na cel zbożny.
Jakaś wskazówka, jakie są kolory futerek i baranków obecnie na stanie?
J.
Thorkatt pisze:Norweski niebieski chyba jeden ostatni juz jest - jesli jest- to rezerwuje dla Ciebie - Aldaker.
Anulka, znow w gosci z myszami idziesz?
Thorkatt pisze::D
a tutaj dla przykladu zdjecia kilku kudłatek - wzory, bo myszy już w nowych domkach.
na zdjeciach barankowe szare - pasuja różne kolory brzuszków, zielony kudłaty, ciemnoróżowy, a kudłatek łososiowy to inny, nie ten norweski - tylko na myszki , bo delikatniejszy. Z pozostałych futerek ii szczurki i myszki mogą być.
A kudłate stado na zdjeciach po swiętach zamieszczę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości