cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 21:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Kicia_Kluska pisze:Basia, a ty tylko ciach i ciach :mrgreen: A ja jutro na dyżura do dzików... Chyba muszę jakiś kijek sobie załatwić do zabierania misek i kuwet... Trochę się boję... Jak pójdę ok 17 do nich nie będzie za wcześnie?

Nie bój się Karola. :ok:
Przede wszystkim pełen spokój, cisza, powolne ruchy przy nich. Bardzo delikatnie i ostrożnie. Szepcz do nich - nie mów. Nie ot :ok: wieraj boksów na maksa. Tylko niezbędne minimum......
MIKUŚ

Post » Pon kwi 18, 2011 21:52 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

A tak w ogóle to własnie te dziki jadą na ciachnięcie :lol: Więc ich nie będzie. Będzie tylko dzika kotka już po aborcyjnej w kenelu :mrgreen:
Złota zasada - TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE :ok:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 18, 2011 21:54 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

KŁADĘ SZCZEGÓLNY NACISK NA STERYLIZACJĘ I KASTRACJĘ!!!
MUSIMY TO ROBIĆ. Tylko dzięki temu ograniczymy bezdomność, skrócimy cierpienie. :wink: Może gdy będzie bardzo mało kotów, a więcej szczurków wtedy ludzie docenią KOTA :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 18, 2011 21:56 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

To mi się upiekło? Ja się już nastawiłam...plan działania cały ułożyłam...psychicznie nastawiłam...No nic może innym razem :mrgreen: Ponawiam pytanie 17 nie za wcześniej?
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto kwi 19, 2011 8:18 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Kicia_Kluska pisze:...... Ponawiam pytanie 17 nie za wcześniej?

Spokojnie - nie za wcześnie :)
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 8:27 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Wystawiłam do adopcji Czarnotkę .Może uda mi się dzis podjechac i porobić fotki Biance ,bo rozumiem z opisów osób dyżurujacych że koteczka idzie do adopcji i wcale nie jest taka dzika jaka miała być :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto kwi 19, 2011 8:39 Re: ---->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<------ pomoc i wsparcie

NASZA MAŁA KOCIA PRZYSTAŃ.

Oto jej reprezentanci 8)

1. Franek ok. 1 roczny kocurro. KASTRAT. Szukamy domu wychodzącego.

Obrazek

2. Przylepa ok. 1-1,5 roczny kocurek. KASTRAT. Kot w pełni domy - taka kocia ciapa :wink: Niezwykle przyjacielski.

Obrazek

3. Sali ok. 1 roczna kocica. STERYLIZOWANA. Obecnie w domu tymczasowym u Hidi. Mała kocia Dama - kto ją pokocha.?

Obrazek

4. Czarnotka - kociczka przyplątała się do dziewczyn z psychiatrii na terenie D.G.. Szukały jej właścicieli, nikt się nie zgłosił niestety. STERYLIZOWANA. Kotka bardzo wdzięczna, chodząca miłość na 4 łapkach :1luvu:

Obrazek

5. Blanka - miała być dziką kotką. Okazała się niezwykłą przyplepką, która nauczyła się żyć na wolności. Ma około 3-4 lat. Oaza spokoju. Szukamy dla Niej domu, który doceni ją, zrozumie że już kiedyś była bezdomna, i nie pozwoli na to by historia się powtórzyła :( STERYLIZOWANA.

Obrazek

6. Rysia - mała 5 miesięczna kicia. Żyła na ulicy. Nie radziła sobie. JUŻ WYSTERYLIZOWANA.
Szuka domu spokojnego, przyjacielskiego, może być z innym kotem, który ją poprowadzi po domowych pieleszach :)

Obrazek

7. BOBIŚ - na święta jedzie do domku docelowego :1luvu:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 8:48 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

mar_tika pisze:Wystawiłam do adopcji Czarnotkę .Może uda mi się dzis podjechac i porobić fotki Biance ,bo rozumiem z opisów osób dyżurujacych że koteczka idzie do adopcji i wcale nie jest taka dzika jaka miała być :wink:

Ale te imiona Ci się kręcą kobito :mrgreen:

BLANKA - ma ok 3-4 lat. Kotka STERYLIZOWANA. Oaza spokoju. Uwielbia się szczotkować. Szukamy dla niej domu, który doceni to, że daliśmy jej szansę na 2-gi dom. Raz już go straciła. Nauczyła się życia na ulicy stając się dziką kotką. Teraz gdy jest z Nami - jest chodzącą miłością na 4-ech łapkach.
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 10:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Czarnotka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Normalnie jakbym mogła to przychodziłabym na dyżur i tylko ją miziała!! :1luvu:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Wto kwi 19, 2011 18:43 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Rysia jest The Best :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto kwi 19, 2011 18:59 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Basiu staffik wiadomo jak do innych psów i kotów?
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto kwi 19, 2011 19:06 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Czy możecie doradzić dobrego weta z Sosnowca założycielce tego wątku? viewtopic.php?f=1&t=126826
Bo na razie leczenie dziwne jest i powstał już pomysł uśpienia :evil:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto kwi 19, 2011 20:31 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Faflok pisze:Basiu staffik wiadomo jak do innych psów i kotów?

Pies jest piękny .
Obrazek
Obrazek
Jeżeli chodzi o stosunek do innych psów to cięzko powiedziec bo pani nie spuszcza go ze smyczy.Baska była u Sajmona mówi ze jest kompletnie nieagresywny,ale też kompletnie nieułożony.
Kochani w sprawie Wiesi (dzięki dziewczynom z Dogo) ruszyło się .Teraz trzymać mocno kciuki proszę :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto kwi 19, 2011 20:59 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Wiesia MA DOM!!

Wiesia 10 letnia sunia już na swoich włościach dziewczynka jest :1luvu:
Dziękuje Martynce za transport, Marcie, Dagmarze za ogłoszenia, Abrze za ogłoszenia na dogo i każdemu kto w jakimś stopniu przyczynił się do adopcji WIESI :1luvu:

Ta wspaniała sunia zasłużyła na dom :1luvu: Z resztą jaki zwierzak na niego nie zasługuje :roll:

WIESIA DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA OKAZANĄ JEJ POMOC :1luvu:

Obrazek

WIESIU - TRZYMAJ SIĘ MALEŃKA :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 21:02 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Na kociarni po dyżurze :)
Musiałam się naszukać żarcia dla nich...Jeszcze nie wiem co gdzie i jak :) Franek mnie molestował jak zawsze-on musi być najważniejszy. Moja ulubienica czarna coś nie w humorze była, nie wiem czy to nie przez Przylepe bo na sam jego widok pomrukiwała i prychała, a on jest wszędzie! Rysia wystraszona jak zawsze, starłam się jej nie stresować za bardzo...Natomiast Blanka niewzruszona, nawet się nie ruszyła na widom żarcia...Kotka dziczka na szczęście patrzyła tylko na mnie jak powoli i delikatnie wyciągam miseczki, bardzo grzeczna, ani pół prycha nie było :mrgreen: Jestem dumna z siebie i z niej przede wszytskim :ryk:
Obrazek

Kicia_Kluska

[poprzednia][następna]