Patmol, ten psiak jest niesamowity!! a te oczaczki smutne.. psiak tak jak i koty potrzebuje czulosci i miłosci nic więc dziwnego, że do Młodego się pcha:)
Mały wilczur - dokładnie tak samo mi się kojarzyło jak spojrzałam na jego postawę. Piesek jet słodziakiem, naprawdę - tak jak ja nie przepadam za małymi pieskami oprócz może yorków tak ten jest wyjątkowy
ja wyrzucam z mojego łóżka psy oraz koty wychodzące ale niewychodzące futrzaki bardzo lubię mieć w łóżku, nawet jak się rozpychają i lubiłabym, żeby oba u mnie spały; tymczasem dziś spały u TŻta, bo on ma duże łóżko Noyau jest super i nie sposób się nie uśmiechnąć, jak się na niego patrzy
oj, żarcik taki nie mam ani jednych, ani drugich przecież ale jak zwierzaki latają butami, tam gdzie ludzie plują i sikają, to ja ich potem w tych brudnych łapciach nie chcę w łóżku moje koty grzecznie chodza po domku i grzebią tylko w ziemi doniczkowej - z takimi brudnymi nogami mogą mi włazić na poduszkę
pewnie chociaz Caillou bardzo trudno jest wypchać z łóżka wraca bez końca ja ją kiedyś zdejmowałam ok. 30 razy, bo chciała koniecznie spać na mojej głowie i jeszcze mruczeć i po tych 30 razach doszłyśmy do porozumienia, że śpi w łóżku, ale przy plecach i nie na poduszce