TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 0:28 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Aukcja http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559 według mnie, nie jest żadną aukcją. Aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Jaki przedmiot jest licytowany? Wpłata?
Do zgłoszenia do administracji Allegro i usunięcia.
Krzysiekbolo

Post » Wto kwi 19, 2011 6:55 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Krzysiekbolo pisze:Aukcja http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559 według mnie, nie jest żadną aukcją. Aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Jaki przedmiot jest licytowany? Wpłata?

Tak - wedle regulaminu przedmiot transakcji musi być "materialny". O ile nie śą stosowane wyjątki.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto kwi 19, 2011 7:22 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Po rozmowie z lekarzem i opiekunką kotki, Bożeną,
nakazałam kotkę karmić śmietaną z żółtkiem i szykować transport do Łodzi.

ach to ego! doprawdy... ta kobieta jest rozdmuchana do granic wytrzymałości...
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto kwi 19, 2011 7:34 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Krzysiekbolo pisze:Aukcja http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559 według mnie, nie jest żadną aukcją. Aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Jaki przedmiot jest licytowany? Wpłata?

Na allegro możliwe są aukcje charytatywne, tzw. cegiełki. Mozliwość taką mają OPP, po spełnieniu paru formalnych warunków. Wiem, bo sama chcę się o to starać dla PKDT. KM zapewne ma prawo wystawiać takie aukcje.

PcimOlki pisze:Dajcie spokój - przecież ona tego nie robi z chęci szkodzenia zwierzakom. Głupia jest i nigdy nie skuma własnych błędów. Należy uniemożliwić dalszą działalność fundacji, ale bez zbędnego pastwienia się nad fundatorką. Myślę też, że istnieją żywe koty, którym w ostatecznym rozrachunku pomogła. Przyhamujcie więc ciut i dajcie Femce działać, bo robi to niespotykanie rzeczowo. Oby jej rzeczowość przełożyła się na skuteczność.

O, to to. Też mi się wydaje, że to raczej zwykła głupota, a nie żadna chęć pastwienia się nad zwierzakami. Inna sprawa, że głupota, szczególnie jak tu połączona z chęcią pokazania siebie, może być bardzo niebezpieczna.

Dziewczyny, przepraszam, że się wtrącam, ale proszę, nie komentujcie wyglądu IM. Wiem, ciężko się powstrzymać ;) Ale jakoś to nieładnie wygląda i bardzo obniża wiarygodność.
No i gdzieś w ferworze takiej dyskusji znika istota problemu.
I przepraszam, jeśli kogoś uraziłam :)
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Wto kwi 19, 2011 8:05 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

magradz pisze:.....
Dziewczyny, przepraszam, że się wtrącam, ale proszę, nie komentujcie wyglądu IM. Wiem, ciężko się powstrzymać ;) Ale jakoś to nieładnie wygląda i bardzo obniża wiarygodność.

No właśnie od dłuższego czasu próbuję głupawymi tekstami wyrazić swoją dezaprobatę dla procederu. Suchego cycka już nie ma na IM. Bez Femki na wątku robi się JazzGot*, który niestety raczej zaszkodzi, niż pomoże jej przedsięwzięciu. Życie prywatne, preferencje seksualne, wyznanie, wygląd, czyli cycki, nogi i rajstopki, wykraczają znacznie poza tematykę niniejszego wątku - chyba, że ktoś potrafi wykazać bezpośredni związek z losem Tiki i Spacji.

* JazzGot - Miles Davis i czeski pieśniarz regionów słabo uprzemysłowionych, Karel Gott, wspólnie uprawiający sztukę w kabinie toaletowej.

PcimOlki

Post » Wto kwi 19, 2011 8:09 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PcimOlki pisze:
magradz pisze:.....

No właśnie od dłuższego czasu próbuję głupawymi tekstami wyrazić swoją dezaprobatę dla procederu. Suchego cycka już nie ma na IM. Bez Femki na wątku robi się JazzGot*, który niestety raczej zaszkodzi, niż pomoże jej przedsięwzięciu. Życie prywatne, preferencje seksualne, wyznanie, wygląd, czyli cycki, nogi i rajstopki, wykraczają znacznie poza tematykę niniejszego wątku - chyba, że ktoś potrafi wykazać bezpośredni związek z losem Tiki i Spacji.

* JazzGot - Miles Davis i czeski pieśniarz regionów słabo uprzemysłowionych, Karel Gott, wspólnie uprawiający sztukę w kabinie toaletowej.

:ok: :ok: :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto kwi 19, 2011 8:19 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Dla Femki, "kontakt" w sprawie adopcji:
http://www.kociamama.pl/?kocie-i-ludzki ... ami%2C2398
Część trzecia, u dołu strony.
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Wto kwi 19, 2011 8:28 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

"Przecież są w Łodzi organizacje prozwierzęce i jest KM."

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto kwi 19, 2011 8:43 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Sis pisze:....
KM nie usypia ślepych miotów.
...

Nad czym nie ubolewam.

Sis pisze:....
Kobiety pewne siebie i swojej wartości nie paradują w mini przy każdej okazji.
..

Nad czym ubolewam. :wink:

PcimOlki

Post » Wto kwi 19, 2011 8:47 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

magradz pisze:Dla Femki, "kontakt" w sprawie adopcji:

jak można być tak podłym i pisać, że adopcja była prowokacją 8O

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 19, 2011 8:50 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PearlRain pisze:
magradz pisze:Dla Femki, "kontakt" w sprawie adopcji:

jak można być tak podłym i pisać, że adopcja była prowokacją 8O

to oni Femkę prowokowali by mieć haka :mrgreen: :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto kwi 19, 2011 8:52 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ASK@ pisze:to oni Femkę prowokowali by mieć haka :mrgreen: :?:

a Femka tylko czekała żeby adoptować chore koty od KM?

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 19, 2011 8:53 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Merytorycznie strona fundacji KM leży. Mylenie pojęć i nieznajomość Ustawy o Ochronie Zwierząt. Ale co ja tam, podawacz psiej i kociej karmy wiem.

http://www.kociamama.pl/?nasz-udzial-w- ... k-uml,1178

i bardzo dobrze. Szkoda, że nie napisano dlaczego. Bo nie dla wygody fundacji tak zrobiono.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto kwi 19, 2011 9:10 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Sis pisze: /.../ bardzo dobrze. Szkoda, że nie napisano dlaczego. Bo nie dla wygody fundacji tak zrobiono.
A dlaczego?
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Wto kwi 19, 2011 9:20 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

magradz pisze:

Na allegro możliwe są aukcje charytatywne, tzw. cegiełki. Mozliwość taką mają OPP, po spełnieniu paru formalnych warunków. Wiem, bo sama chcę się o to starać dla PKDT. KM zapewne ma prawo wystawiać takie aukcje.

nie jest to prawdą - tzw. cegiełki nie mogą być niczym, allegro wprowadziło możliwość wysyłania "cegiełki" mailem i należy to napisać w aukcji.
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[poprzednia][następna]