Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob kwi 16, 2011 6:16 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Sibia, nie Ty jedna :wink: ja też zaglądam codziennie i po raz enty oglądam fotki. a nóż widelec... :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Sob kwi 16, 2011 13:18 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Szok Obrazek Obrazek poczta zwariowała, roznosi przesyłki w sobotę :) więc ciuszki już u mnie. Jeszcze raz pięknie dziękuję, wszystkie są super. I za gratisik dziękuję, bardzo fajnie leży, będzie na gorące dni :lol:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob kwi 16, 2011 18:20 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Paniota bardzo się cieszę :)

kupiłam sobie tydzień temu spodnie, to nie są klasyczne ciążówki ale myślę że świetnie sie w tej roli spiszą, ze mnie niestety spadają, są to własciwie spódnico - spodnie z fajnym elastycznym pasem na brzuszek , po świętach wrzucę fotki, a może uda mi sie przed świętami??:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Sob kwi 16, 2011 20:34 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Co z ta moja spodnica i sweterkiem? Chociaz jesli Tobie sie nie spieszy to mi tez - maja byc na "po ciazy" - ale prosze je dla mnie trzymac!
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Pon kwi 18, 2011 8:10 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Goszia Goszia (Lejdis się naoglądałam :mrgreen: ) kotek do nas przyjechał!!! pomerdał ogonkiem, zainteresował czworonogów i wylądował w pucharze na ścianie wystawowej :mrgreen:
ślicznie pięknie dziękuję!!! :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon kwi 18, 2011 8:12 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

"Goszia Goszia" ale trafiłaś:) jedni znajomi tak do mnie mówią:) a ja to bardzo lubię ;)
cieszę się że kocur dotarł (cały??)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon kwi 18, 2011 8:30 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

gosikbaum pisze:"Goszia Goszia" ale trafiłaś:) jedni znajomi tak do mnie mówią:) a ja to bardzo lubię ;)
cieszę się że kocur dotarł (cały??)

ciesze się Goszia :mrgreen:
kocur dotarł cały i zdrowy, Kretek tylko zdziwiony, że toto nie miauczy, ale zdążył go wylizać :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon kwi 18, 2011 16:09 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Bylam dzis ja pracowym jajku w spódniczce białej w zielone i brązowe mazaje.
Aaaale entuzjazm wzbudziła :mrgreen:

Pozdrawiam, nieustająco podczytując.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pon kwi 18, 2011 16:14 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

ja bym powiedziała że entuzjazm wzbudziła raczej figura na której spódniczka się prezentowała... :D ale dzięki, dzięki ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon kwi 18, 2011 20:00 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

otrzymalam torebke z wkladka :wink:
jest super, bardzo dziekuje :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pon kwi 18, 2011 20:39 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Jojo ciesze się i dziękuję:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto kwi 19, 2011 10:14 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Odebrałam paczkę :D Ciuchy super, znalazłam też miłą niespodziankę :D Bardzo dziękuję :1luvu:

Kalinna

Od: Śro paź 20, 2010 18:23

Post » Czw kwi 21, 2011 9:05 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY*** WIOSENNA PRZECENA*** ZAPRASZAM

Kalinna dziękuję i cieszę sie:) niespodzianka dotarła cała??

zapraszam dziś świąteczna przecena jest :)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw kwi 21, 2011 18:47 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY*** WIOSENNA PRZECENA*** ZAPRASZAM

sukienka dotarła do moich rąk... śliczna jest :1luvu:

czekamy na nową dostawę... ja jak sibia i wiele innych jestem uzależniona od tego wątku :twisted:

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

Post » Czw kwi 21, 2011 18:50 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY*** WIOSENNA PRZECENA*** ZAPRASZAM

Wełna pisze:sukienka dotarła do moich rąk... śliczna jest :1luvu:

czekamy na nową dostawę... ja jak sibia i wiele innych jestem uzależniona od tego wątku :twisted:

super:)
bardzo mi miło że zaglądacie:) postaram się jeszcze coś wrzucić, troszkę jeszcze do przejrzenia zostało.....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]