Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 16:49 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

moich :twisted:

będziemy wieczorem :kotek: :kotek:
ciociu Smarti :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro mar 23, 2011 16:50 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ojej - wybierasz sie do smarti? :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob mar 26, 2011 22:03 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Witamy wieczorową porą. Co słychać u cioteczek?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie mar 27, 2011 1:27 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Dzisiaj zawiozłam Karmelka do smarti na dt, jutro jadę na wizytę przedadopcyjną do Milanówka... Starsznie za nim tęsknię, bardzo.... to taki kochany kot i tak spragniony kontaktu z człowiekiem, głaskania i jednoczesnie bardzo jest biedulek przestraszony.... Ciągle mam gulę w gardle...

JolaJ - co ze szczepieniami? :wink: :kotek: :kotek:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw mar 31, 2011 9:48 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ojej, a co tu taka cisza?? Żadnych niusów ani fot.. FOTY please, FOTY :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw mar 31, 2011 20:27 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No właśnie, Jola co tak zamilkłaś? Mój telefon też się stęsknił za zdjęciami Twojej kociej parki.....
magdajedral

Post » Pt kwi 01, 2011 21:57 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

przyznam szczerze że strasznie mi przykro że Jola tak zamilkła...mam nadzieję że u Niej wszystko w porządku.

mam tez nadzieję że z kiciami wszystko ok i że Buri (a przy okazji i Tito) już zaszczepieni.-przecież Jola zobowiązała się do tego w umowie ze mną i nawet nie pozwoliła sobie zwrócić pieniędzy za szczepienie Buri.....

Joluś-napisz,proszę chociaż slówko :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt kwi 01, 2011 22:52 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No wlasnie Jolu jakos zamilklas. I zdjec mi nie przesylasz :( a ja z tesknoty za tymi pieknosciami usycham..........

No i zle mi strasznie, ze ich w niedziele jednak nie zobacze i sie z Toba nie spotkam. Mam nadzieje ze w miare szybko to odrobimy.
magdajedral

Post » Pon kwi 04, 2011 13:31 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Hallo, Jolu jesteś tu z nami jeszcze???
magdajedral

Post » Czw kwi 07, 2011 19:28 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

nasze cudowności:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
magdajedral

Post » Sob kwi 09, 2011 17:58 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

cudny Tituś i słodka Buri :kotek: :kotek:

buziaki dla naszych cudowności :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i pozdrowionka dla ich Dużej :D dziękuję Jolu za PW :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob kwi 09, 2011 22:27 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ja też dziękuję Smarti
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie kwi 10, 2011 20:42 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Witam witam wszytskich tu obecnych i zapraszam na bazarek dla kotków onkologicznych:

viewtopic.php?f=20&t=126366

Błagam rozgłaszajmy gdzie się da bo zbieramy na kolejne operacje.
magdajedral

Post » Pon kwi 18, 2011 16:19 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Hej,hej,co słychać wiosną u futerek??

smarti

[poprzednia][następna]