K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 5:05 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

anna09 pisze:
miszelina pisze:Jak Muniek?

Muniek ma anginę :( Dlatego nie jadł, bo go bolało. Dostał antybiotyk w zastrzykach - ma go dostać w: środę, sobotę i wtorek. Przez pięć dni ma dostawać dwa razy dziennie trilac (jest w lodówce). Ma być na diecie intestinal. Po świętach będzie miał kontrolę.

Miał też pobrane zeskrobiny ze skóry i za kilka dni będzie wynik badania - wtedy będzie informacja o dalszym postępowaniu.

Skąd u niego angina?! Przecież w sobotę przy mnie jadł bez bólu :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon kwi 18, 2011 7:20 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Kocuria pisze:kontynuując temat: u Dudzi w kuwecie kupy niet, siku poprawne, suche wyżarte, mokre nietknięte - przemieszałam jej z whiskasem, może zaskoczy. ale panna bawi się upojnie (dosłownie, dałam jej jeżyka marki jasdor) i barankuje jak zwykle, więc chyba tak sawsjem nie umiera.
cammi, specjalnie dla ciebie była sesja bawiącej się dudzinki, jak obrobię to wrzucę na picasę i ci podeślę, bo wiszę jasdor zdjęcia zabawionych kotów tak czy tak.poza tym ok, lolek z powrotem na cat-roomie, na moje oko nie piorą się jakoś dramatycznie... ale napięcie w powietrzu wisi wyraźnie, nie wiem, czy feliway pomaga :?
któreś się bawi w wywracanie kuwet do góry nogami, dwie tak były odwrócone, sprzątanie tego to czysta radość :roll:

w lodówce napoczęta pucha + napoczęty whiskas dla dudzi.

DZIĘKUJĘ :1luvu:

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon kwi 18, 2011 11:27 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

PILNE. Stalka jest u dr Dudy, wislackikot miał ja odebrać wieczorem ale właśnie okazało się, że z przyczyn od nas niezależnych musi o kilka godzin przesunąć wyjazd do Oświęcimia i nie zdąży przed 20-stą wrócić żadną miarą a przynajmniej zachowując zdrowy rozsądek. Dlatego prośba o odebranie Stalki, bo inaczej będzie musiała tam zanocować

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon kwi 18, 2011 11:29 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

twetty przepraszam ze pisze, ale moge pomoc? moge odebrac salke i do was przywiezc? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
gerardbutler

Post » Pon kwi 18, 2011 11:37 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

gerardbutler pisze:twetty przepraszam ze pisze, ale moge pomoc? moge odebrac salke i do was przywiezc? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

bardzo dziękuję ale liczę na to, że znajdzie się ktoś kto jest bliżej niż w Wadowicach :wink:

Tweety

Post » Pon kwi 18, 2011 11:39 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

podjade busem do kraka chce jakos pomoc:)) jutro bede w skawinie moge was odwiedzic?jak sie wyrobie :))
gerardbutler

Post » Pon kwi 18, 2011 12:06 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

gerardbutler pisze:podjade busem do kraka chce jakos pomoc:)) jutro bede w skawinie moge was odwiedzic?jak sie wyrobie :))

proszę jeszcze się wstrzymać, to jest jednak 60 km do Krakowa w jedną stronę

Tweety

Post » Pon kwi 18, 2011 12:07 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

ok dziewczyny gdzie jestescie ? trzeba kota z lecznicy odebrac :lol:
gerardbutler

Post » Pon kwi 18, 2011 12:16 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Stalinka zniesie - mam nadzieje - podróz autobusem?
Jeśli tak, to pojade po nia.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon kwi 18, 2011 12:29 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

miszelina pisze:Stalinka zniesie - mam nadzieje - podróz autobusem?

Jest w transporterze wyłożonym kocykiem i ostatnio bardzo pogodną kociczką jest.
Zniesie, zniesie :)
Dzięęęęki :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon kwi 18, 2011 12:31 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

uufffffff kamien z serca , bo juz mialam brac sie do kraka busem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gerardbutler

Post » Pon kwi 18, 2011 14:08 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Annazoo pisze:

Jest w transporterze wyłożonym kocykiem i ostatnio bardzo pogodną kociczką jest.

Karaluch przyjedzie ze Stalką
Aguś, dzięki :1luvu:

Tweety

Post » Pon kwi 18, 2011 17:20 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:
Annazoo pisze:

Karaluch przyjedzie ze Stalką
Aguś, dzięki :1luvu:

Ja też dziękuję :kotek:
Właśnie wróciłam do domu i wypatruję :mrgreen:

EDIT: Stalcia już w domu.
Zapomniałam zapytać, kto mi ja przywiózł :oops:
Na moim wątku fotka odręcznych uwag wetki. Pomóżcie mi je odczytać i zrozumieć.
:)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon kwi 18, 2011 19:03 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

mam mam mam mam, zlapałam 3 czrnego kota, chyba znowu panna. Z hotelu wyprowadzily się 2 dziewczyny i ich miejsce zajela siostra. Jeszcze jedna dziewczyna we wtorek i plan świąteczny wykonany :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon kwi 18, 2011 19:57 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

:piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:
gratulacje Akima :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

[poprzednia][następna]