Toffik - kociak który zaginął..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 16, 2011 16:27 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

ula-misia pisze:Witaj Asieńko ze swoimi podopiecznymi z Pućkowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ello Uleczko z Miłeczką :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob kwi 16, 2011 16:58 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Hej Toiffiku, zdrowiej szybko.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 16, 2011 16:58 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

KaleidoStar pisze:Hej Toiffiku, zdrowiej szybko.

z Toffikiem to będzie dłuższa sprawa do leczenia..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 16, 2011 17:33 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Ciepła pisze:

a co się dzieje Asiu?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 16, 2011 17:40 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

magdaradek pisze:
Ciepła pisze:

a co się dzieje Asiu?

maly charczy przeokropnie :( ..
ciezko oddycha przez ten nosek :( ,tak jakby ciagle był zapchany :( ..
no i jest wiecznie głodny haha :mrgreen: :ok:
musze mu wydzielac,bo jak sie najada to brzuszek ma jak indiańska kobyłka :mrgreen: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 16, 2011 18:58 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

no tak, to antybiotyk pewnie jeszcze pobierze.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 16, 2011 20:27 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Moja Pixi do tej pory a kotka ma roczek ma łzawiące oczka ,lekarka ,która ją ostatnio badała stwierdziła ,że ma pozostałość po kocim katarze i prawdopodobnie ma zatkane kanaliki łzawowe i dlatego ma ciągle wilgotne oczka.Nie ma ropy,stanu zapalnego.
Z jej rodzinki a całe stadko miało kk starszy kocurek charczał i tak mu zostało taki jego urok a wszystko przez koci katar :(
Małego trzeba porządnie podleczyć bo taki koci katar to wredny wirus :evil:
Moja mała tylko była zasmarkana i oczy miała zaropiałe nie poszło jej na układ oddechowy
Kciuki za zdrówko :ok:
jak brzuszek zbyt duży może trzeba odrobaczyć ? chyba.że taki żarłok :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie kwi 17, 2011 14:58 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

dziś Toffik stoczył walke z odkurzaczem :mrgreen: :ryk:
mały wcale sie nie boi ryczenia machinery :ok: ..
chodził wszędzie za mna i sprawdzał czy aby dokładnie odkurzam haha :ok: :ryk: :ryk:
jak wjechałam na dywan to musiałam uważać,żby go szczatką nie uszkodzić tak szarżował 8O :ryk:

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie kwi 17, 2011 16:07 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Ciepła

Post » Nie kwi 17, 2011 16:05 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Toffik i czerwona poduszka:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ciepła

Post » Nie kwi 17, 2011 16:16 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

sprawdzę jak sie spi w tiulowych firanach Asi:
Obrazek

Obrazek

Ciepła

Post » Nie kwi 17, 2011 16:19 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Widzę, ze Toffinek dzielnie asystuje przy wiosennych porządkach? Jak go trochę przeszkolisz, wyślij do mnie, Bazyl i Gośka umyją okna,a Toffik zajmie się firanami i odkurzaniem :D Bo ja nie mam siły na nic.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie kwi 17, 2011 16:20 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Z tym odkurzaczem to odważniacha z niego :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie kwi 17, 2011 16:34 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

KaleidoStar pisze:Widzę, ze Toffinek dzielnie asystuje przy wiosennych porządkach? Jak go trochę przeszkolisz, wyślij do mnie, Bazyl i Gośka umyją okna,a Toffik zajmie się firanami i odkurzaniem :D Bo ja nie mam siły na nic.

Aniu on jest tak spragniony towarzystwa,ze ciągle za mna chodzi jak piesek :mrgreen: ..
jak nie zwracasz na niego uwagi,to Cie podgryzie np w palec u nogi :evil: haha :ryk:
sama widzisz jaki z niego towarzysz przy pracy haha :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie kwi 17, 2011 16:35 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

gosiaa pisze:Z tym odkurzaczem to odważniacha z niego :)

i to jaki 8O ..
machinera przy 2000V wyje jak odrzutowiec a On nic sobie nie robił z tego :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie kwi 17, 2011 16:40 Re: Toffik - kociak podrzucony pod drzwi szuka domu..

Ciepła pisze:sprawdzę jak sie spi w tiulowych firanach Asi:
Obrazek

no i jak????
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]