KaleidoStar pisze:
Hej Daneczko..nadal chora, nic zmian nie widzę..
Oj , to chyba Ci z antybiotykiem nie trafili

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:
Hej Daneczko..nadal chora, nic zmian nie widzę..
Marea pisze:SlodziakiTally z Tolkiem sie fajnie zakumplowali a Tadzio do schrupania
KaleidoStar pisze:A..no to lypa. Trzeba łykać... A on się nie lubi z przeciwbólowymi...
KaleidoStar pisze:Ale mi własnie jeden znajomy napisal, że o, cytuję
"ApoNapro ma działanie p-bólowe, p-zapalne i p-gorączkowe. W takim charakterze działa też na migdałki (zmniejsza zapalenie). Bioracef to antybiotyk.
Jeśli ibuprom Ci bardziej pomaga- to możesz śmiało brać zamiast ApoNapro. Mechanizm działania i efekty obydwa leki mają bardzo podobne (jest to ta sama grupa leków- poprostu inna substancja czynna). Jeśli go dobrze/lepiej tolerujesz, to nie ma problemu z zamianą.
"
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Ale mi własnie jeden znajomy napisal, że o, cytuję
"ApoNapro ma działanie p-bólowe, p-zapalne i p-gorączkowe. W takim charakterze działa też na migdałki (zmniejsza zapalenie). Bioracef to antybiotyk.
Jeśli ibuprom Ci bardziej pomaga- to możesz śmiało brać zamiast ApoNapro. Mechanizm działania i efekty obydwa leki mają bardzo podobne (jest to ta sama grupa leków- poprostu inna substancja czynna). Jeśli go dobrze/lepiej tolerujesz, to nie ma problemu z zamianą.
"
ja bym tam nie ryzykowała..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 97 gości