plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 18:30 plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

witajcie
przepraszam że piszę ale prosze o pomoc
kotka plamka znow jest chora a ja bez stalej pracy
czy zgodzil by sie ktoś zrobic nam bazarek na spłate długów u moich wet w wadowicach?
koteczka ma koci katar i na razie brak poprawy :( :( :(
a ja mam ciężka sytuacje materialna i ciagle brak kasy.
prosze gdyby ktos zgodzil sie nam zrobic bazarek
przypuszczam ze dlu bedzie wynosil ok 200-250 zl
oczywiscie moge postarac sie o fakture i dac namiary na tych weterynarzy
prosze o pomoc
to watek kotki po przejsciach
viewtopic.php?f=13&t=117381
gerardbutler

Post » Pt kwi 15, 2011 18:33 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

jeden bazarek mamy sheyren obiecala ze dorobi kotki :)) dziekuje bardzo :))http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=126487
gerardbutler

Post » Pt kwi 15, 2011 18:35 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

hops do góry :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt kwi 15, 2011 18:36 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

dla plameczki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
gerardbutler

Post » Pt kwi 15, 2011 19:01 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

hop hop do gory pomoze ktos? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
gerardbutler

Post » Sob kwi 16, 2011 15:15 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

dziś wystawię bazarek ciuszkowy i część pieniążków przeznaczę na Plamkę :)

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob kwi 16, 2011 17:28 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

dziekuje gaggo! wiesz ten dlug jest wlecznicy w wadowicach,wiec albo jak sie cos uzbiera przesle moj adres albo numer konta wetow ok naprawde pomocy potrzeba!
gerardbutler

Post » Sob kwi 16, 2011 17:39 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

za same glupie krople trzeba 32 zl zaplacic :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
gerardbutler

Post » Sob kwi 16, 2011 18:43 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

gerardbutler pisze:za same glupie krople trzeba 32 zl zaplacic :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pieniądze to rzecz nabyta. Zawsze się je da jakoś zorganizować :) abyś się nie poddawała w tym co robisz.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob kwi 16, 2011 18:45 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

kocham ja bardzo dlatego prosze kto jeszcze pomoze? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jutro kolejna wizyta na 11 mama byc :cry: weci specjalnie przyjada, bo oprocz mnie na kroplowce bedzie kotek z chorymi nerkami :cry:
gerardbutler

Post » Sob kwi 16, 2011 20:07 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

bazarek!super rzeczy!komu!komu?
gerardbutler

Post » Pon kwi 18, 2011 11:52 Re: plamka prosi o bazarek - dług w lecznicy rosnie pomozecie?

dlug za plamke 120 zl spuscili duzo...................
gerardbutler