Plaskate, Rude - koty generalnie acz nie zawsze normalnie

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 16, 2011 8:20 Re: Po prostu Teodor.

Uprzejmie donoszę, że kot w stosunku do Zuzki jest kotem namolnym w stosunku do mnie nadal niewidzialnym. Ponoć go satysfakcjonuje wyłącznie ocieranie się o twarz.

Rozliczenia i takie tam niebawem słowo ....

Nie chce ktoś tajemniczego kota? Ponoć całkiem fajnego.......?:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob kwi 16, 2011 8:47 Re: Po prostu Teodor.

Ja nie reflektuję...mam dwa najfajniejsze :P Ale podniosę, może ktoś.......
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon kwi 18, 2011 8:03 Re: Po prostu Teodor.

Dobra mam pól dnia wolnego - to zajrzę dziś w stan finansów. Ale najpierw okno w kuchni umyję, dobra? Bo się robi ciepło i musze siatki wstawić. A w brudne nie wstawię. Wiec same rozumiecie system naczyń połączonych.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon kwi 18, 2011 9:28 Re: Po prostu Teodor.

Okna nie umyłam, walczę z lodówką do której Pan miał sie zjawić punkt 10.00 tiaaaaaaaaaaa

Ale za to sprawdziłam wpłaty.
No wiec dostaliśmy 40 zł od Oli K - nicka brak ale baaaaaaaaardzo dziękujemy.
Za badanie krwi + odrobaczenie zapłaciłam 70 zł.
Wiec tak jakby jesteśmy 30 zł na minusie.
Wkład do felliwaya sprezentowała Kasia Strzelecka
Karmę Kalms ( calms?) MariaD - jeno odebrać muszę - mam to dziś zrobić.

Bardzo Wam Kochane dziękujemy!!!!

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 20, 2011 7:33 Re: Po prostu Teodor.

A wczoraj pod naszą nieobecność listonosz przerzucił nam paczkę dla Teosia. W środku obróżka i nooo witaminki to nazwijmy - a wszystko pro spokoj.

BARDZO dziękujemy:-).

Obróżka została ściągnieta wprawdzie i służyła jako zabawka - ale ponoć widok był tak fascynujący ( kot się bawi), że protestowane nie było.......

Dziecko pouczone w temacie zdjęć - ma cyknąć jak leży rozwalony na dywanie. Ja dziś sobie kota wyciągnę i obaczę czy mu futro ładnie odrasta. I w ogóle to go przeprowadzamy. Zakładam, ze już można. Nie moze sie socjalizować tylko z jedną osobą.....

Znaczy się może ale w ds.....a takowego ani widu ani słychu.
Ostatnio edytowano Śro kwi 20, 2011 20:32 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 20, 2011 8:03 Re: Po prostu Teodor.

Moje tez szalały z tą obróżką :lol:
Najchętniej by ją zjadły :twisted:

Czy to znaczy, że chłopak już się z lekka otrząsnął po przejściach?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro kwi 20, 2011 8:20 Re: Po prostu Teodor.

Avian pisze:Moje tez szalały z tą obróżką :lol:
Najchętniej by ją zjadły :twisted:

Czy to znaczy, że chłopak już się z lekka otrząsnął po przejściach?

Jest lepiej - aczkolwiek to jest kot jednej osoby - co prawda samo uchyla sobie łapą drzwi pokoju w którym mieszka, ale najmniejszy szmer na korytarzu i kota nie ma....

Zuzki się nie boi. Na inne koty nadal CAŁKOWITY brak reakcji. Słup soli normalnie. Dziwny to on jest..... ale życie też miał delikatnie ujmując dziwne.......

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 20, 2011 12:35 Re: Po prostu Teodor.

Ważne, żeby wokół tej obróżki był, nie musi jej nosić - ona wydziela te ich hormony tak czy siak :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro kwi 20, 2011 12:57 Re: Po prostu Teodor.

ciekawa jestem zdjęcia :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro kwi 20, 2011 19:40 Re: Po prostu Teodor.

Zdjęcia to nie będzie, bynajmniej nie ma forum.
A jak pensja będzie, to jeszcze forsy coś doślemy.

Ale gorzej jest z tym, że na statku pozostało jeszcze 3 kolegów marynarzy wieść niesie, poza Psem, ale on nie plaskaty.
Zawiadomię organa jakieś.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 20, 2011 20:07 Re: Po prostu Teodor.

Serio? Jeszcze trójka? Mamoooo, a myślałam, że tylko jeden był taki nieszczęśnik... :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro kwi 20, 2011 20:19 Re: Po prostu Teodor.

Czytam ze zgrozą w oczach...Oczywiscie ,że zawiadomic organa trzeba ....Wyobrażam sobie te zwierzęta z ...szaleńcem.... :cry: :cry: :cry: Biedny Teodor :cry:

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Śro kwi 20, 2011 20:30 Re: Po prostu Teodor.

Pozostała Trójka też plaskata? Kurna żesz jasna olek.....i długa litania, która nie przystoi kobiecie. Gdyby to ode mnie zależało to życzę tej osobie, która przyczyniła sie do stanu kota dokładnie tego samego. I wystarczy!

A teraz wieści. Udało mi się dziś bidotę pogłaskać nawet. Na czas porzadków dostał nakaz eksmisji do innego pomieszczenia - wiecie mycie okna, odkurzanie - nie chciałyśmy żeby nam na serducho walnął albo dał dyla.

I co? A no darł sie wielkim głosem:-). Po czym jak Zuzka do pokoju zajrzala kucneła i rzekła Kocie......chodz Kocie ........to co? to cichym głosem żaląc się wylazł zza regału - łypiąc wprawdzie na mnie non stop - właził i tulił się i takie hocki klocki robił....Moim skromnym zdaniem postęp jest wprost niebywały. Nie wiem jak ona to robi, ale tak jest. I medal swojemu dziecku sama osobiście ufunduję. Bał się mnie - ale potrzeba bycia blisko mojej córki była silniejsza. Z wrażenia mi sie nawet dał pogłaskać.

Co poza tym? No wyczesałyśmy go nawet - aczkolwiek Zuzka powiedziała - ze nie moze słuchać jak ja mu po tych kościach walę szczotką......Noo.......Jest nadal przeraźliwie chudy. Mimo ze je ze dwóch. Powinien już sie bardziej zaokrąglić........Nie podoba mi się to. Czemu kot który tyle je nie tyje???? W każdym razie za mało.

Co jeszcze? Wzięty na ręce przeze mnie usiłuje się wysmyrknąć - ale już nie dostaje delirki i nie trzęsie sie jakby miał febrę. Czesania nie lubi:-) Psa sie boi - co dziwne - bo przecież z psem mieszkał......

Włos ma pożal się miau......nie jest już wprawdzie łysy i to co odrasta odrasta lepsze, ale nadal nna czarnym ma takie brązowe siano. Widziałam coś takiego na sfilcowanym psie. Był brązowy - po ogoleniu odrosł ślicznie czarny.

Generalnie do przodu. Zaszczepić go trzeba - i kurcze tuczyć...........jakieś wysokokaloryczne rzeczy by się przydały.....no ew. jakieś badania. Krew wyszła ok, ale chudzina za duża jest..........nie wiem - ale coś tu nie gra....tak na moje oko. Odkarmiałam już Etiopczyków ........to wiem co mówię.

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 20, 2011 20:46 Re: Po prostu Teodor.

Może trzustkę warto sprawdzić.. :?

Feluś tak mial.. a potem Myszek.. :cry: oba plaskate..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro kwi 20, 2011 21:02 Re: Po prostu Teodor.

aamms pisze:Może trzustkę warto sprawdzić.. :?

Feluś tak mial.. a potem Myszek.. :cry: oba plaskate..

Pewnie tak :| Wicia też tak miała - nie plaskata, ale czarna... No ale są leki ... Ale nie za wcześnie na zaokrąglanie się ? Może trochę więcej czasu potrzeba ?
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]