Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Rumi. pisze:wiem o tej dwójce ale jak narazie zaczynamy od jednegodwójka nie przejdzie....
codziennie przeglądam gumtree
U misieek też kojarzę lecz młodszy gdyby był... Poza tym mój tata stawia warunek-musi być rudy i młody. A ja z rudych wolę takie smukłe a nie miśki, miśka to ja już mam psamoże wybrzydzam ale kot będzie kilkanaście lat mieszkał z nami to musi wszystkim odpowiadać. (jak by ktoś pomyślał tak, to wiem iż to nie jest towar na półce który można wybrać)
Tweety pisze:Rumi. pisze:wiem o tej dwójce ale jak narazie zaczynamy od jednegodwójka nie przejdzie....
U misieek też kojarzę lecz młodszy gdyby był... Poza tym mój tata stawia warunek-musi być rudy i młody. A ja z rudych wolę takie smukłe a nie miśki, miśka to ja już mam psamoże wybrzydzam ale kot będzie kilkanaście lat mieszkał z nami to musi wszystkim odpowiadać. (jak by ktoś pomyślał tak, to wiem iż to nie jest towar na półce który można wybrać)
a rudo-biały?
Rumi. pisze:Tweety pisze:Rumi. pisze:wiem o tej dwójce ale jak narazie zaczynamy od jednegodwójka nie przejdzie....
a rudo-biały?
Rudy bardziej, ale pokaż jak masz propozycję
Tunisia pisze:.....
(a w misce drzemał jeż i trzeba było go stamtąd wytrzepać),
..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 9 gości