TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 18:26 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka, poleciało PW :ok:
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Pt kwi 15, 2011 19:06 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

No to odpowiedziałam Pani Krysi :mrgreen: na fb, ale kwiatki tam sadziła np. napisała "popuszczać jedną lecznicę na drugą" napisałam jej że, popuszczać można w majtki ze strachu :lol: uśmiałam się z bieduli, przyznam że ten małolat był rezolutniejszy :wink:
Dobrze, że wpadła i trochę ośmieszyła siebie i IM.

A teraz poważniej, czy wiadomo coś o tych kociętach z TG, Pani Krysia :mrgreen: coś wspomniała, że podobno ich karmiąca mamusia zostala uśpiona 8O . Wprawdzie wczoraj J.M. napisała do mnie, że wsztrzymała transport tych kociąt, na moje pytanie jak się nazywa fundacja do której dzwoniła nie umiala odpowiedzieć a z kim rozmawiała poraz któryś raz zapytana odpowiedziała, że z p. Małgosią, a z tego co się dowiedziałam kobieta ma na imię całkiem inaczej.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt kwi 15, 2011 20:46 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

http://www.koty.pl/sos/art190,jak-to-ch ... -kotu.html

dowód na sławetne 20zł za książeczkę zdrowia
może dlatego że z logo było :roll:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt kwi 15, 2011 21:11 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Może umieścić to na stronie wydarzenia, niech sobie ludziska poczytają. Ja po raz kolejny jestem w szoku, ta "fundacja" nie przestanie mnie zadziwiać 8O
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt kwi 15, 2011 21:19 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

"A.T.W. (skróty od imiona i nazwiska): ruchliwa czy nie kota nie zamkniesz w domu. Kobito troche rozumu nabierz i doswiadczenia"

Cytat osoby związanej z fundacją podejrzewam że wolontariuszka... Jak oni tam mają takich ludzi 8O no to ja wymiękam...
Rozumiem że wypuszczanie kota w domku 3 km od ulicy a wypuszczanie kota w centrum miasta czy przy autostradzie to dla nich żadna różnica....No więc idźmy za radą i nabierzmy rozumu :mrgreen: Kot przecież sam o sobie decyduje co chce robić a my mamy go słuchać i na 3 pasmówę dla rozrywki puszczać 8)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt kwi 15, 2011 21:29 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

oj, jakie Wy dziwne jesteście.. przecież, jak wiadomo, bo pisała to SAMA JAŚNIE CARYCA, Koty - jeśli potrzebują pomocy - same się zgłaszają do KM. Więc jeśli takie wypuszczone na "wolność kontrolowaną" dotąd nie zgłosiły się do izuni, to znaczy, że nie odczuwają takiej potrzeby ;P
KotkaWodna

Post » Pt kwi 15, 2011 21:39 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:.... i Fundacje bardzo często, z braku wystarczających środków, możliwości i rąk do pracy, jadą po bandzie. Dopóki sama takiej fundacji nie prowadzę, nawet nie odważę się udzielać rad.

Współpracowałem dłuższy czas z dowódcą pewnej fundacji na dystrykt WR. Można powiedzieć, że byłem prawą ręką i chłopakiem na posyłki. Z całą pewnością nie było żadnej jazdy po bandzie - więc można.

Femka pisze:....
I wiecie co? Mnie się chce palcem ruszyć tylko wtedy, gdy krzywda dotyka całkowicie bezbronnych istot.

Też jestem leniem. :)

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt kwi 15, 2011 21:41 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Ona to pisała odnośnie własnych kotów i Tiki 8O Jak komuś takiemu można w ogóle kota powierzyć skoro ona nie widzi różnicy między polną drogą a autostradą... Kot chce wyjść i tylko to ją interesuje - na pewno jej mówi, że będzie uważał i nie wpadnie pod auto ...
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt kwi 15, 2011 22:03 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

JaEwka pisze:"A.T.W. (skróty od imiona i nazwiska): ruchliwa czy nie kota nie zamkniesz w domu. Kobito troche rozumu nabierz i doswiadczenia"

Cytat osoby związanej z fundacją podejrzewam że wolontariuszka... Jak oni tam mają takich ludzi 8O no to ja wymiękam...
Rozumiem że wypuszczanie kota w domku 3 km od ulicy a wypuszczanie kota w centrum miasta czy przy autostradzie to dla nich żadna różnica....No więc idźmy za radą i nabierzmy rozumu :mrgreen: Kot przecież sam o sobie decyduje co chce robić a my mamy go słuchać i na 3 pasmówę dla rozrywki puszczać 8)

Czytalam to. Od razu pomyslalam o nabraniu rozumu a propos moich kotow. Mieszkam miedzy dwiema bardzo ruchliwymi ulicami, ale co ja sie szczypie? no doswiadczenia i wiedzy nie mam... dziwne, ze to sasiad wozi do weta kota potraconego przez auto a nie ja hmmm...

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie kwi 17, 2011 14:48 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie kwi 17, 2011 15:18 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zapraszają na jarmark, ciekawe czy wszystkich :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie kwi 17, 2011 15:59 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zofia&Sasza pisze:http://www.facebook.com/home.php?sk=group_176915179024587#!/photo.php?fbid=10150184036168489&set=a.400038818488.166159.372261698488&type=1&theater
Pani szefowa nas upomina :twisted:

no bo jak to jest cytuję "fan page" to tam wolno same ochy i ahy pisywać, żadnych pytań i krytyki się nie toleruje. Dobrze, że nie mogą usunąć tych pytań :lol: swoją drogą nie wiem jak nazwać połajankę KM słowa na ch i b mi pasują :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie kwi 17, 2011 16:34 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PearlRain jak Ty się tam "włamujesz" dziewczyno. Mnie się to nie udaje a tak bym "dobre" słowo wrzuciła na tę śliczną :mrgreen: stronkę. Dawaj tu szyfry :lol:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie kwi 17, 2011 16:38 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KOCIA MAMA
W związku z zarzutami wobec Kociej Mamy w sprawie Tiki i Spacji oraz kotów z Tesco, zawiadamiamy, że informacje w tej sprawie można znaleźć na stronie www.kociamama.pl. W związku z tym nie będziemy prowadzić dyskusji ani ustosunkowywać się do ww. kwestii na stronie KM na facebooku.

Informacje -nieprawdziwe- można znaleźć tylko Tiki i Spacji nie :(
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie kwi 17, 2011 17:09 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ewan pisze:KOCIA MAMA
W związku z zarzutami wobec Kociej Mamy w sprawie Tiki i Spacji oraz kotów z Tesco, zawiadamiamy, że informacje w tej sprawie można znaleźć na stronie http://www.kociamama.pl. W związku z tym nie będziemy prowadzić dyskusji ani ustosunkowywać się do ww. kwestii na stronie KM na facebooku.

Informacje -nieprawdziwe- można znaleźć tylko Tiki i Spacji nie :(

niestety komentarze są usuwane z szybkością światła, a mi coś się skończyła opcja dodawania komentarzy, nawet jak kliknę lubię to...chyba mnie zblokowali

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]