Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ode mnie poszedł grosik ale dojdzie najwcześniej za 3 dni (przelew przez Pocztę Polską)
kasia86 pisze:Cioteczki, bardzo proszę o pomoc finansową, bo wczoraj faktura 91zł
dzisiaj u Pacałowskiej 135zl faktura
a do zapłacenia jeszcze około 150(nie wzięłam ze sobą książeczki Witusia a tam miałam karteczkę ile jestem winna Pani doktor) za Zylexis i leczenie, i kwota dla mnie ogromna za testy PCR 375 zł (tyle wypłaty nawet nie dostaję).
Wcześniejsza faktura 325 złotych była.
A bez faktur było sporo też kupione i jest kupowane.
Wydałam już całą swoja rentę i zarobek.![]()
Pani doktor Pacałowska powiedziała dzisiaj, że Madzia chyba nigdy nie będzie nadawała się do adopcji bo to kot specjalnej troski.![]()
Wiciu może szukać domku.
Do tej pory otrzymałam wpłaty od;
Ja-Ba - 100zł,
kotx2 - 5 zł
meksykanka - 50 zł.
Fundusz Pokrzywkowy - 122,50 zł,
Ja-Ba - 100 zł.
Dziękuję serdecznie![]()
![]()
cynamon i wanilia pisze:
wystawię bazarek przed świętami, poprzeglądam ciuchy jakie dostałam od znajomych może się coś nada, Ja-Ba, może coś masz bazarkowego, to wspólnymi siłami? jeszcze tylko muszę kabelek od aparatu po przeprowadzkowej burzy odnaleźć... święta i po to może nie jest super czas na zakupy ale a nuż...
cynamon i wanilia pisze: Aniu, a możesz podsumować wszystkie wydatki? jaśniejsze będzie jaki dług, ja nie nadążam, strasznie ich dużo![]()
wystawię bazarek przed świętami, poprzeglądam ciuchy jakie dostałam od znajomych może się coś nada, Ja-Ba, może coś masz bazarkowego, to wspólnymi siłami? jeszcze tylko muszę kabelek od aparatu po przeprowadzkowej burzy odnaleźć... święta i po to może nie jest super czas na zakupy ale a nuż...
---------- Wiadomość przekazana dalej ----------
Od: <wyniki@laboklin.pl>
Data: 6 kwietnia 2011 18:20
Temat: Anna... 07707456 2011-04-06
Do: ewa.pacalowska
Witamy, naleznosc za zlecenie 375,00 zl. Faktura zostanie wyslana pod koniec miesiaca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 89 gości