PearlRain pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=151107038286128#!/pages/KOCIA-MAMA/372261698488
znalazłam
ten wlasnie.
trzeba ich polubic najpierw, ale to latwo pozniej odlubic.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=151107038286128#!/pages/KOCIA-MAMA/372261698488
znalazłam
Femka pisze:nie mogę komentować, chyba jestem na wieki zablokowana przez Milińską
PearlRain pisze:Femka pisze:nie mogę komentować, chyba jestem na wieki zablokowana przez Milińską
nie lubicie się ze wzajemnością, kliknij lubię to może się uda?
Mary_Poole pisze:Kot Komandos bardzo fajny kot. A ile prezentow Ci nawysyla jak potrzebujesz do gier fbookowych! Swojego czasu dostarczal mi i TZ niezliczona ich ilosc
Mary_Poole pisze:PearlRain pisze:Femka pisze:nie mogę komentować, chyba jestem na wieki zablokowana przez Milińską
nie lubicie się ze wzajemnością, kliknij lubię to może się uda?
trzeba kliknac lubie. inaczej sie nie da nic napisac
Femka pisze:Nie czuje się kompetentna, żeby wyznaczać jakiekolwiek standardy, bo pracę Fundacji obserwuję raczej z boku, współpracując z nimi, ale nie ponosząc odpowiedzialności za ich decyzje, nie mając długów u wetów. Wszędzie ogrom pracy i Fundacje bardzo często, z braku wystarczających środków, możliwości i rąk do pracy, jadą po bandzie. Dopóki sama takiej fundacji nie prowadzę, nawet nie odważę się udzielać rad.
![]()
Ale czymś zupełnie innym jest krzywdzenie zwierząt dla zafajdanego wizerunku albo dla zaoszczędzenia na wetach. I to będę tępić bezwzględnie i zawsze. Zwierzęta bezdomne nie mają nikogo innego, kto mógłby je przed potworem w szpilach obronić.
Mają tylko nas.
I wiecie co? Mnie się chce palcem ruszyć tylko wtedy, gdy krzywda dotyka całkowicie bezbronnych istot.
Femka![]()
![]()
p.s.
żeby była jasność, dla jakich oszczędności Milińska oddaje kotki na sterylki nie-wetowi: w Łodzi można wynegocjować z lecznicą cenę nawet 50 zł. Oczywiście dotyczy to naprawdę dużych ilości zabiegów (więc raczej nie pojedyncze osoby). Ale można.
Femka pisze:kliknęłam "lubię" i nic
Femka pisze:ja je tylko przekopiowałam z profilu KM.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 177 gości