Moderator: Estraven
ksb pisze:Ale tak się zastanawiam, czy to im nie zaszkodzi.
Niby to celuloza - ale w większej ilości
kasia86 pisze:Cioteczki, bardzo proszę o pomoc finansową, bo wczoraj faktura 91zł
dzisiaj u Pacałowskiej 135zl faktura
a do zapłacenia jeszcze około 150(nie wzięłam ze sobą książeczki Witusia a tam miałam karteczkę ile jestem winna Pani doktor) za Zylexis i leczenie, i kwota dla mnie ogromna za testy PCR 375 zł (tyle wypłaty nawet nie dostaję).
Wcześniejsza faktura 325 złotych była.
A bez faktur było sporo też kupione i jest kupowane.
Wydałam już całą swoja rentę i zarobek.![]()
Pani doktor Pacałowska powiedziała dzisiaj, że Madzia chyba nigdy nie będzie nadawała się do adopcji bo to kot specjalnej troski.![]()
Wiciu może szukać domku.
Do tej pory otrzymałam wpłaty od;
Ja-Ba - 100zł,
kotx2 - 5 zł
meksykanka - 50 zł.
Fundusz Pokrzywkowy - 122,50 zł,
Ja-Ba - 100 zł.
Dziękuję serdecznie![]()
![]()
mamut pisze:Ja też jestem za pomocą dla Wita i Madzi.
Czyli już od marca kierujemy pomoc nie do schroniska, tylko do kasia86 - dopóki dzieciaki nie znajdą domków
ksb pisze:Ja-Ba już to wcześniej przegłosowaliśmy
Czyli już od marca kierujemy pomoc nie do schroniska, tylko do kasia86 - dopóki dzieciaki nie znajdą domków
Ja po przeczytaniu wątku Kasi poszłabym dalej - może w kwietniu nie róbmy głosowania i całość do Kasi?
Niestety po podziale na dwa wychodzi mała kwota - a potrzeby koteczków, które do niej pojechały są duże.
edit:literówki

Ja-Ba pisze:ksb pisze:Ja-Ba już to wcześniej przegłosowaliśmy
Ja po przeczytaniu wątku Kasi poszłabym dalej - może w kwietniu nie róbmy głosowania i całość do Kasi?
Niestety po podziale na dwa wychodzi mała kwota - a potrzeby koteczków, które do niej pojechały są duże.
edit:literówki
![]()
![]()
![]()
tak to jest jak się żaba rozerwać nie może....![]()
![]()

Ja-Ba pisze:kasia86 pisze:Cioteczki, bardzo proszę o pomoc finansową, bo wczoraj faktura 91zł
dzisiaj u Pacałowskiej 135zl faktura
a do zapłacenia jeszcze około 150(nie wzięłam ze sobą książeczki Witusia a tam miałam karteczkę ile jestem winna Pani doktor) za Zylexis i leczenie, i kwota dla mnie ogromna za testy PCR 375 zł (tyle wypłaty nawet nie dostaję).
Wcześniejsza faktura 325 złotych była.
A bez faktur było sporo też kupione i jest kupowane.
Wydałam już całą swoja rentę i zarobek.![]()
Pani doktor Pacałowska powiedziała dzisiaj, że Madzia chyba nigdy nie będzie nadawała się do adopcji bo to kot specjalnej troski.![]()
Wiciu może szukać domku.
Do tej pory otrzymałam wpłaty od;
Ja-Ba - 100zł,
kotx2 - 5 zł
meksykanka - 50 zł.
Fundusz Pokrzywkowy - 122,50 zł,
Ja-Ba - 100 zł.
Dziękuję serdecznie![]()
![]()
Zacytuję z wątku Witusia i Madzi i nieśmiałym pytaniemczy i w tym miesiącu część należną Schronisku w Koninie można by przekazać Kasi? Wituś i Madzia to koty z tegoż Schroniska, u Kasi przynajmniej Wituś ma szansę na dom.....
mamut pisze: Teraz śledząc wątek Witka i Madzi viewtopic.php?f=13&t=117997&start=600 jest wiadomo, że wpłacając do kasia86 tylko 50% wpłat na FP, to ta pomoc w takiej wysokości jest nieadekwatna do wydatków jakie dotknęły Anię w związku z tak z chorymi kotami.
mamut pisze:
To, że trzeba bardziej wesprzeć Anię, to chyba nie powinno podlegać dyskusji, ale dobrze by było ustalić czy 100% wpłat na FP miałoby być stałą czy okresową (jeśli okresową, to jak długo?) pomocą tylko dla Witka i Madzi u kasia86.
Ja-Ba pisze:jesli chodzi o tą drugą połowę to na kwiecień była zgłaszana Hanelka
no i jestem w przysłowiowej kropce
bo wiem ze tam też pomoc jak nie wiem co - potrzebna![]()
Ja-Ba pisze:jesli chodzi o tą drugą połowę to na kwiecień była zgłaszana Hanelka
no i jestem w przysłowiowej kropce
bo wiem ze tam też pomoc jak nie wiem co - potrzebna![]()
dziewczyny, głosujcie, ja się dostosuję...
wiem wiem, zwalić na innych jest najłatwiej..
mamut pisze:Ja-Ba pisze:ksb pisze:Na narty wszyscy pojechali?
Taka cisza..........
jak w górach + 16 to śniegu szukają![]()
p.s. mam nadzieję że na kwiecien Hanelka przejdzie, juz teraz na nią oddaję swój głos
Ja-Ba, czy Ty znowu wybywasz, że tak expresem głosujesz?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 138 gości