Moderator: Estraven
Femka pisze:W kwestii skuteczności: czekam na kontakt do pani mecenas, która poprowadzi mnie, do kogo i co złożyć, żeby było raz a skutecznie i bez odrzucenia (umorzenia) z przyczyn formalnych.
Jeśli jeszcze ktoś się zgłosi z jakimś konkretnym oświadczeniem, opisem sytuacji, wszystko chętnie przyjmę. Ta historia będzie miała swój finał nie tylko w organach ścigania, ale też na specjalnym blogu.
I od razu uprzedzam Milińską vel Izunię Kotunię: nie znajdzie się tam ani jeden epitet, ani jedna zmyślona historia. Więc nie będzie miała baba okazji do poskarżenia się o zniesławienie.
Obiecuję (jak dotąd dotrzymałam słowa), że nie ujawnię niczego, czego się dowiem bez zgody na publikację, nie ujawnię nicków oraz nazwisk informatorów, a to, co będę mogła opublikować przeredaguję tak, aby nie wskazywać na konkretną osobę. Natomiast każda informacja jest dla mnie istotna, bo może przypadkowo przyczynić się do wyjaśniania wątpliwości w wątkach innych, którymi się zajmuję.
Femka pisze:dzięki![]()
Jestem umówiona jutro. Mam nadzieję, że pani mecenas dużo nie weźmie, jest związana ze środowiskiem.
ewan pisze:Jakąkolwiek kwotę weźmie to nie jest ważne, jest nas tutaj dużo więc problemu nie będzie. Najważniejsze aby dobrze to poprowadziła

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, puszatek i 52 gości