K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 10:06 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

BarbAnn pisze:
miszelina pisze:
Cammi pisze:trzy, słownie trzy obrazki z Dudzią i do tego ona taka jakaś strasznie smutna na nich :cry: ...

Basia jeszcze pewnie wstawi wiecej, duzo ich zrobiła.
A Dudzia niestety w sobote wraca do klatki, agresywna sie zrobiła wobec innych kotów, prześladuje Niunie. Bandytka jedna. A do ludzi taka kochana, czemu nikt jej nie chce :(

basia nie jest robotem a jej doba ma 24 godziny

jako, że doba wislackiegokota liczy sobie dokładnie tyle samo to nieustająco proszę o zajęcie się dzisiaj-jutro zabraniem Stalki do dr Dudy: szczepienie plus przegląd pod kątem spostrzeżeń Annazoo.

Namida, dzięki ale z racji zasmarkania w stopniu znacząco ograniczającym pracę zawodową pozostałam dzisiaj w domowych pieleszach, przytomnie zabierając wczoraj fanty z biura. Mam nadzieję, że się z bazarkiem dzisiaj uporam, bo Święta u progu więc to chyba bardziej lokalna wyprzedaż będzie.

Sylwia dorzuciła do ciachniecia kocurka, chłopak wraca na swoje śmieci w poniedziałek. Wczoraj łapnęła się koteczka na Bieżanowskiej, już po sterylce, też będzie do wypuszczenia. Bura parka muzealna idzie na Święta do brata p. Iwony. W poniedziałek wislackikot wraca na polowanie na Olszę a we wtorek po kolejne kociuchy muzealne.
No i pilnie ogłaszamy co mamy zanim się na kociarni zrobi kocioł.

Cammi, Dudzia za szerzenie terroryzmu w kocim świecie musi zostać zapuszkowana, niestety.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt kwi 15, 2011 10:12 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

BarbAnn pisze:
miszelina pisze:
Cammi pisze:trzy, słownie trzy obrazki z Dudzią i do tego ona taka jakaś strasznie smutna na nich :cry: ...

Basia jeszcze pewnie wstawi wiecej, duzo ich zrobiła.
A Dudzia niestety w sobote wraca do klatki, agresywna sie zrobiła wobec innych kotów, prześladuje Niunie. Bandytka jedna. A do ludzi taka kochana, czemu nikt jej nie chce :(

Basia robi śliczne zdjęcia. :1luvu:
Przepraszam za moje marudzenia. :oops:
Może Dudzie przywrócić naturze? Lato idzie...
Żesz.. a taka milusia do człowieka

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt kwi 15, 2011 11:50 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:
BarbAnn pisze:
miszelina pisze:Basia jeszcze pewnie wstawi wiecej, duzo ich zrobiła.

jako, że doba wislackiegokota liczy sobie dokładnie tyle samo to nieustająco proszę o zajęcie się dzisiaj-jutro zabraniem Stalki do dr Dudy: szczepienie plus przegląd pod kątem spostrzeżeń Annazoo.

Namida, dzięki ale z racji zasmarkania w stopniu znacząco ograniczającym pracę zawodową pozostałam dzisiaj w domowych pieleszach, przytomnie zabierając wczoraj fanty z biura. Mam nadzieję, że się z bazarkiem dzisiaj uporam, bo Święta u progu więc to chyba bardziej lokalna wyprzedaż będzie.

Sylwia dorzuciła do ciachniecia kocurka, chłopak wraca na swoje śmieci w poniedziałek. Wczoraj łapnęła się koteczka na Bieżanowskiej, już po sterylce, też będzie do wypuszczenia. Bura parka muzealna idzie na Święta do brata p. Iwony. W poniedziałek wislackikot wraca na polowanie na Olszę a we wtorek po kolejne kociuchy muzealne.
No i pilnie ogłaszamy co mamy zanim się na kociarni zrobi kocioł.

Cammi, Dudzia za szerzenie terroryzmu w kocim świecie musi zostać zapuszkowana, niestety.

Ja również bardzo proszę :kotek: Będę w domu dziś o 15:00

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt kwi 15, 2011 12:02 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Wróciłam z kociarni. Melduję że:
- Dudzi się chyba dostało od kogoś za zaczepianie innych - ma oczko jakby zadrapane + trzecia powieka, nie byłam w stanie dokładnie obejrzeć
- Niunia ma jakieś plamy na pysiu (grzyb?)
- Siostry pijaczki :lol: nie miały kupy w kuwecie, a Cherry ma nieco zaczerwienioną bliznę po sterylce (proszę obserwować)
- Muniek nie miał kupy także w dodatku prawie nic nie zjedzone
- no i wśród kup w ogólnospołecznych kuwetach była jedna luźna

Raz zapomniałam drzwi od catroomu zamknąć i oczywiście Syntia musiała myknąć na kwarantannę ale zaraz posłusznie wróciła, Mały to przemiziak, wskakiwał na mnie i oczywiście też wczepiał mi ostre pazurska w plecy :twisted: Oluś wywalał brzuch do góry i ugniatał kocyk mrymrając :1luvu: A Lolek próbuje wiać z klatki gdy tylko się ją otworzy. Zrobiłam też parę fot, wrzucę jak mi się bakteria naładuje.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt kwi 15, 2011 12:18 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

kasumi pisze:Wróciłam z kociarni. Melduję że:
- Dudzi się chyba dostało od kogoś za zaczepianie innych - ma oczko jakby zadrapane + trzecia powieka, nie byłam w stanie dokładnie obejrzeć
- Siostry pijaczki :lol: nie miały kupy w kuwecie, a Cherry ma nieco zaczerwienioną bliznę po sterylce (proszę obserwować)

Raz zapomniałam drzwi od catroomu zamknąć i oczywiście Syntia musiała myknąć na kwarantannę ale zaraz posłusznie wróciła, Mały to przemiziak, wskakiwał na mnie i oczywiście też wczepiał mi ostre pazurska w plecy :twisted: Oluś wywalał brzuch do góry i ugniatał kocyk mrymrając :1luvu: A Lolek próbuje wiać z klatki gdy tylko się ją otworzy. Zrobiłam też parę fot, wrzucę jak mi się bakteria naładuje.

Z tego co wiem, Robert dzisiaj przycinał szwy wiśniczankom, wiec mam nadzieje, ze to po tym.
Niunia plamy ma, bo dostała swego czasu od Maćka po dziobie, strupki odpadły i została goła skóra (widać na wczorajszych fotkach BarbAnn).
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt kwi 15, 2011 12:21 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

dostałam od jasdor całą paczuchę zabawek dla kocimskiej - zaniosę w niedzielę. tymczasem truskawa nie daje mi otworzyć koperty :roll:

Obrazek

może to i lepiej, w ten sposób na pewno całość dotrze na kociarnię :mrgreen:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt kwi 15, 2011 12:38 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

miszelina pisze:
kasumi pisze:Wróciłam z kociarni. Melduję że:

Z tego co wiem, Robert dzisiaj przycinał szwy wiśniczankom, wiec mam nadzieje, ze to po tym.
Niunia plamy ma, bo dostała swego czasu od Maćka po dziobie, strupki odpadły i została goła skóra (widać na wczorajszych fotkach BarbAnn).

ufff, oby.
Fotki obejrzałam dopiero po napisaniu postu i faktycznie widać. Zdjęcia BarbAnny jak zwykle super :)
Kocuria pisze:dostałam od jasdor całą paczuchę zabawek dla kocimskiej - zaniosę w niedzielę. tymczasem truskawa nie daje mi otworzyć koperty :roll:

Obrazek

może to i lepiej, w ten sposób na pewno całość dotrze na kociarnię :mrgreen:

"a takiego, nie dam ci :P " i ten uśmieszek :D
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt kwi 15, 2011 12:46 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Fotek naprawdę będzie więcej ale topmodelem był mały duży wyjec.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt kwi 15, 2011 13:51 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

to zapraszam na bazarek świąteczny viewtopic.php?f=20&t=126683&p=7366019#p7366019

ależ tam się zabijają o wieszak 8O :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt kwi 15, 2011 17:35 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Lutro, ja jutro mogę do radia jechać. Jak sie na to zapatrujesz?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt kwi 15, 2011 19:10 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Obrazek

i ziewak
Obrazek
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt kwi 15, 2011 19:23 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Wszystkie fotki cudne! Teraz Cammi nie powinna już narzekać :wink:
I Muniek fajnie wyszedł. Najgorzej niestety cykorki z Wisnicza i Torfowej.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt kwi 15, 2011 19:24 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

to jest mina-zejdz na dół mały to dostaniesz omłot

a on jest niemozliwy
Obrazek
juz wrzucilam wszystko
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt kwi 15, 2011 21:35 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

BarbAnn pisze:

Obrazek

i ziewak
Obrazek

Obie super. Obie na fb. B, czy ja mogę Ciebie z imienia i nazwiska podpisać?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob kwi 16, 2011 7:29 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Przepraszam za ten post, ale przedstawiam koopę Staleczki do oceny Waszej.
Po kliknięciu powiększenie:

Obrazek

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]