obecna pisze:LeCoyotte pisze:Welina, miło mi to czytać:) dzięki...
Komu namalować kota?
Ja poproszę portret kotka!![]()
Nr 2 za wywoławczą... a niech tam

Moderator: Moderatorzy
obecna pisze:LeCoyotte pisze:Welina, miło mi to czytać:) dzięki...
Komu namalować kota?
Ja poproszę portret kotka!![]()
Nr 2 za wywoławczą... a niech tam
Cudak1 pisze:Podnoszę, może ktoś jeszcze wypatrzy?
LeCoyotte pisze:gorzej z pozytywną decyzją;) do której gorąco zachęcam;)
LeCoyotte pisze:Czy mielibyście coś przeciwko, gdybym zrobił równolegle taki sam bazarek na dogomanii? Głównie pytanie do Obecnej, bo już licytowała:) Z tym, że licytacja by potrwała dłużej, do 24 kwietnia.
obecna pisze:LeCoyotte pisze:Czy mielibyście coś przeciwko, gdybym zrobił równolegle taki sam bazarek na dogomanii? Głównie pytanie do Obecnej, bo już licytowała:) Z tym, że licytacja by potrwała dłużej, do 24 kwietnia.
Jak dla mnie nie ma najmniejszego problemu. Co do terminu końca aukcji to też no problem... ja jestem super cierpliwą osobą
obecna pisze:LeCoyotte pisze:Czy mielibyście coś przeciwko, gdybym zrobił równolegle taki sam bazarek na dogomanii? Głównie pytanie do Obecnej, bo już licytowała:) Z tym, że licytacja by potrwała dłużej, do 24 kwietnia.
Jak dla mnie nie ma najmniejszego problemu. Co do terminu końca aukcji to też no problem... ja jestem super cierpliwą osobą
obecna pisze:Zalicytowałam większy rozmiar, ale tak jak pisałam do Ciebie chodzi mi o ten konkretny, 24x30... zresztą jak wygram bazarek to podam szczegóły. Od wczoraj chodzę za moim futrem z aparatem i próbuję go jakoś uchwycić na fociez mizernym skutkiem, on ma chyba ADHD... jak widzi aparat to patrzy dziwnie a jak już robię pstryk to szybko czmycha i warczy jak pies
Jak udaje mi się złapać na zdjęciu końcówkę ogona to jest sukces. Ubaw mam, że ho ho
![]()
W ostateczności zostały moje inne , bardziej spokojne koty... sie zobaczy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości