;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 8:50 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

piękna kota, cudne białasy.. jak je ratować?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt kwi 15, 2011 9:12 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Pixia - trzeba było od razu, jak najszybciej zgłosić zastrzeżenie, jeśli uważałaś, że to konieczne DLA DOBRA KOTÓW -bo tylko to jest ważne na tym forum. Aluzje są nie do przyjęcia między dorosłymi.

Jestem od niedawana na forum i zdążyłam się naciąć na kilka takich afer. :evil:

Ten wątek , przy całym swoim dramatycznym wydźwieku, wydaje mi sie być tak piękny, dzięki zaangażowaniu tylu ludzi, chęci pomocy, zaangażowaniu cypiska , Pani, która w takim momencie myśli o kotkach itd. , że chyba wolę opcje zaufania. I nie będę się zagłębiać.

I mam nadzieję, ze cypisek będzie pisała co z białymi kotkami 8O

- Gibutkowa napisał(a):
dalajlama, dalajlama, dalajlama...
:?: :)
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt kwi 15, 2011 9:32 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Zgadzam sie z Morelowa w 100% jezeli ktos ma jakies zastrzezenia to nalezy je zglaszac od razu :!: :!: i nie w formie aluzji czy innych podobnych rzeczach. Ale koniec, dosc :!: :!: :!: Połączyła nas tu tragiczna ale tez i piekna sprawa :1luvu: Juz dawno nie byllo mi dane ogladac tylu wspanialych ludzi tak bardzo zaangsazowanych zupelnie bezinteresownie tylko po aby pomóc drugiemu :!: :!: :!: Wczorajszy dzien znow przywrocil mi ware w nasz gatunek dosc mocno ostatnio nadszarpnieta :(

Tak jak Morelowa wybieram opcje zaufania i dzialamy dalej :1luvu: :1luvu: :1luvu: DLA PANI JADZI I JEJ KITKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dalajlama, Dalajlama, Dalajlama, Hator, Hator, Hator :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt kwi 15, 2011 9:43 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

annafreesprit pisze:
Gibutkowa pisze: (...)Ja jestem upośledzona jeśli chodzi o mapę (miałam tatę pokierować na Żwirki i Wigury w Wa-wie a wylądowaliśmy na lotnisku, bo miałam mapę źle ustawioną :oops: ) ale to chyba nie jest jakaś wielka odległość, co?

E, nie jest tak źle z orientacją w terenie, a nawet stolicy :wink:
Żwirki i Wigury prowadzi dokładnie z/do lotniska. Wszystko się zgadza. :mrgreen:

a tato pytał "na pewno dobrze jedziemy? bo tu zobacz jakieś samoloty stoją... :roll: :| "

:mrgreen: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 15, 2011 9:43 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

czy ktoś zgłosił koty które są dokarmiane na banerkowie? przydałby się banerek z prośbą o karmę i jeśli się da chociaz dt

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Pt kwi 15, 2011 9:45 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

morelowa pisze:
- Gibutkowa napisał(a):
dalajlama, dalajlama, dalajlama...
:?: :)

Taki film był "Miss Agent" z Sandrą Bullock ;)
Obejrzysz - będziesz wiedziała :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 15, 2011 9:46 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Gibutkowa pisze:
annafreesprit pisze:
Gibutkowa pisze: (...)Ja jestem upośledzona jeśli chodzi o mapę (miałam tatę pokierować na Żwirki i Wigury w Wa-wie a wylądowaliśmy na lotnisku, bo miałam mapę źle ustawioną :oops: ) ale to chyba nie jest jakaś wielka odległość, co?

E, nie jest tak źle z orientacją w terenie, a nawet stolicy :wink:
Żwirki i Wigury prowadzi dokładnie z/do lotniska. Wszystko się zgadza. :mrgreen:

a tato pytał "na pewno dobrze jedziemy? bo tu zobacz jakieś samoloty stoją... :roll: :| "

:mrgreen: :ryk:

:spin2: :spin2: :spin2: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pt kwi 15, 2011 11:58 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

A ja mam w nosie wszystkie aluzje! Posłałam trochę kasy na konto Cypiska i będę posyłała dalej w miarę możliwości! Niestety nie mogę wziąć żadnego, sama mam potężne stado w domu, ale pomogę choć w ten sposób. Cypisku trzymaj się :D
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt kwi 15, 2011 12:18 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

AniaWrocław pisze:A ja mam w nosie wszystkie aluzje! Posłałam trochę kasy na konto Cypiska i będę posyłała dalej w miarę możliwości! Niestety nie mogę wziąć żadnego, sama mam potężne stado w domu, ale pomogę choć w ten sposób. Cypisku trzymaj się :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

ogonia

Post » Pt kwi 15, 2011 12:51 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Obrazek
Zostałam zaalarmowana że to nie wygląda jak grzyb... :roll: Te uszy są wywinięte...spuchnięte?... :roll:
Widziałam takie uszy... :roll: Trzeba te białasy złapać, trzeba im DT i leczenia. Obym mnie przeczucie myliło :roll: :|

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 15, 2011 12:54 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Rozmawiałam z panią Jadzią...po tych lekach co ma teraz czuje się lepiej. Nawet ,,głos,, ma ten swój co zawsze.
Dowiedziałam się ,że ta kotka co ma kolorowe oczka to Uszatka, druga biała taka najgrubsza...to Princessia i kocurek biały to Bodzio/przetrącona łapka/.Jest też tri kolorka , szaruski,czarno białe , czarne pingwinki.Więc jest tego sporo.

Koty p. Jadzia osobiście głaszcze, Uszatka miała smarowane te uszy. Wynika ,że nie są to mega dzikusy,one mnie poprostu nie znają.
Przyszły pieniądze na te chwilę od.

Anna Sz. Wrocław 10 zł
Dobrosława G 30 zł

kupię za nie puszki kitekata będą miały na parę dni. Jeżdzę na zajezdnie codziennie mogę podjechać i do tych białych. Jeśli było by na suche to kupię, i wtedy się zastanowimy co dalej. Wolała bym to przekazać osobie która mieszka tam w pobliżu/znajoma p.Jadzi/
Zapytam p.Jadzi czy mogę podać jej num. tel. to jeśli by ktoś chciał to sobie mógłby do niej zadzwonić.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt kwi 15, 2011 12:57 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Moje przyjdą później (wpłata przez pocztę, tam ze 3 dni idzie jak się postarają :| ). Paczka z feliwayem pójdzie zaraz, jak się wyrwę na pocztę. Priorytet to w pon. powinna być :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 15, 2011 12:58 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Gibutkowa pisze:Obrazek
Zostałam zaalarmowana że to nie wygląda jak grzyb... :roll: Te uszy są wywinięte...spuchnięte?... :roll:
Widziałam takie uszy... :roll: Trzeba te białasy złapać, trzeba im DT i leczenia. Obym mnie przeczucie myliło :roll: :|

Tak te uszka są jakby pofalowane...czy spuchnięte? hm..nie widziałam wcześniej jakie były. Dziś będę tam z jedzeniem to dokłądnie zobaczę.

Można spróbować je złapać...ale co dalej... :(
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt kwi 15, 2011 13:07 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

cypisek pisze:
Gibutkowa pisze:Obrazek

Tak te uszka są jakby pofalowane...czy spuchnięte? hm..nie widziałam wcześniej jakie były. Dziś będę tam z jedzeniem to dokłądnie zobaczę.

Można spróbować je złapać...ale co dalej... :(

To mogą być odparzenia słoneczne :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 15, 2011 13:09 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

welina pisze:To mogą być odparzenia słoneczne :(

A stąd dwa kroki do nowotworu płasko nabłonkowego :( Jesli tak to trzeba ciachać te uszy i to szybko :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]