Persica - MA DOM :) :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 13:20 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Wima pisze:Tabletki na dłuższą metę to zło, ale by wyciszyć rujkę i do sterylki, czemu nie.

tak własnie chcę zrobić
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro kwi 13, 2011 21:03 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Sterylki nie da się zrobić w rui.Grozi krwotokiem.
Zablokuj kociczkę i będzie można ją sterylnąć.

A rujka baaaardzo poprawia stosunki międzykocie.Niestety miedzyludzkie na tym cierpią - nocne śpiewy to nic miłego:). Koledzy ją zaraz bardziej polubią ...a i ona stanie się bardzie "pro kocia":)

Pozdrawiamy!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw kwi 14, 2011 7:37 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

już od wczoraj podaję jej tabletki...
teraz tylko muszę sie zapożyczyć żeby sterylkę zrobić :(

jak uda mi się to załaduję zaraz filmik "pijaczki wody" :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Czw kwi 14, 2011 8:17 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

mam nadzieję, że się będzie ładował, bo troche długi jest :)
http://www.youtube.com/watch?v=-zGKqldDqT0

Magdalena424

Post » Czw kwi 14, 2011 9:17 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Czy zna ktoś z Was Przychodnię "Vet-Medica" z Krynickiej lub Pugeta we Wrocławiu - dr Anna Ślepecka?
Planuję tam umówić się na sterylkę Coffy.

Magdalena424

Post » Czw kwi 14, 2011 9:22 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Magdalena424 pisze:mam nadzieję, że się będzie ładował, bo troche długi jest :)
http://www.youtube.com/watch?v=-zGKqldDqT0

Magdalena masz cudo w domu trzymam za nią dalej kciuki :ok: :ok: podaj nr konta to dorzucę się do sterylki choć trochę

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw kwi 14, 2011 9:54 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Slodka kicia :)

Moj vet ostatnio okreslil persy mianem diva. Maja niesamowita ilosc uroku osobistego, ale maja tez wymagania i sa mistrzami manipulacji. Wczoraj wzielam sobie poduszke zeby sie powylegiwac na kanapie i nie wiem jakim cudem po 10 minutach moja Hogata wylegiwala sie na tej poduszce a ja po prostu glaskalam ja po tym malym guuupim lebku :mrgreen:

Rozpiescisz ta persice niemozliwie - mowie Ci :1luvu:

Za sterylke :ok:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw kwi 14, 2011 10:34 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Martka zaproponowała sterylkę na talon :) za co WIELKIE dzięki :mrgreen:
możemy ją zrobić w następ. lecznicach:
1. Ul. Zachodnia
2. Ul. Pałucka
3. Ul. Krzycka
4. Ul. Głogowska
5. Ul. Srachowskiego
poza ul.Zachodnią zupełnie ich nie znam, czy polecacie jakąś szczególnie?

Magdalena424

Post » Czw kwi 14, 2011 10:35 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Mary_Poole pisze: Rozpiescisz ta persice niemozliwie - mowie Ci :1luvu:

obawiam się, że możesz mieć rację :) no ale jej nie sposób nie rozpieszczać ...

Magdalena424

Post » Czw kwi 14, 2011 10:49 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Piękna jest :1luvu: , te wąsy, to umaszczenie ...
Moja Szelmusia się ładuje do umywalki lub do wanny, nie musi wtedy tak się wyciągać do picia.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw kwi 14, 2011 11:53 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Magdalena424 pisze:
Mary_Poole pisze: Rozpiescisz ta persice niemozliwie - mowie Ci :1luvu:

obawiam się, że możesz mieć rację :) no ale jej nie sposób nie rozpieszczać ...

Tylko bron bozenie karm jej z reki! Mi sie udalo przyzwyczaic moja ksiezniczke do jedzenia z reki i zajelo mi kilka miesiecy odzwyczajenie jej. Dlatego uwazaj na to! :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw kwi 14, 2011 12:09 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Magdalena424 pisze:Martka zaproponowała sterylkę na talon :) za co WIELKIE dzięki :mrgreen:
1. Ul. Zachodnia
2. Ul. Pałucka
3. Ul. Krzycka
4. Ul. Głogowska
5. Ul. Srachowskiego

Jeśli na ul. Głogowskiej u dra Włodarczyka, to polecam :)
Doprała się trochę? Czy nie udało się?

Bardzo śmiesznie sięga do tej wody :lol: Jeden mój sierściuch też pije z kranu, ale tak jak Wimy Szelmusia, wskakuje do umywalki :)
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw kwi 14, 2011 12:16 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Agita pisze: Bardzo śmiesznie sięga do tej wody :lol: Jeden mój sierściuch też pije z kranu, ale tak jak Wimy Szelmusia, wskakuje do umywalki :)

Coffy ma taką długą szyjkę i cała jest taka długa przy tym piciu i taka chuda :roll:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw kwi 14, 2011 13:16 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Agita pisze:
Magdalena424 pisze:Martka zaproponowała sterylkę na talon :) za co WIELKIE dzięki :mrgreen:
1. Ul. Zachodnia
2. Ul. Pałucka
3. Ul. Krzycka
4. Ul. Głogowska
5. Ul. Srachowskiego

Jeśli na ul. Głogowskiej u dra Włodarczyka, to polecam :)
Doprała się trochę? Czy nie udało się?

Bardzo śmiesznie sięga do tej wody :lol: Jeden mój sierściuch też pije z kranu, ale tak jak Wimy Szelmusia, wskakuje do umywalki :)

wczoraj nie miałam serca jej "dopierać" bo przez tą rujkę taka zestresowana chodzi jak jamnik po domu :) na króciutkich nóżkach.....

jak się trochę uspokoi to może w weekend się uda :D

Magdalena424

Post » Pt kwi 15, 2011 8:00 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Wima pisze:Piękna jest :1luvu: , te wąsy, to umaszczenie ...
Moja Szelmusia się ładuje do umywalki lub do wanny, nie musi wtedy tak się wyciągać do picia.

Coffy też wczoraj się nauczyła już wsakiwać do umywalki :D podejrzewam że do tej pory po prostu nie miała siły żeby podskoczyć.....
donoszę, że tyjemy waga sięga już 3,2 kg :ok:
takie porównanie
pierwszego dnia
Obrazek

dzisiaj
Obrazek

Magdalena424

[poprzednia][następna]