Moderator: Estraven

hell pisze:extra, dzieki ....teraz walcze by umiescic moje kotki w galerii..mysle ze do zobaczenia...jak sie z tego bemowa doczlapie.
Wojtek pisze:hell pisze:extra, dzieki ....teraz walcze by umiescic moje kotki w galerii..mysle ze do zobaczenia...jak sie z tego bemowa doczlapie.
Z Bemowa to 167.
I poznasz nas też po koszulkach
AnnaP.P. pisze:Wojtek pisze:hell pisze:extra, dzieki ....teraz walcze by umiescic moje kotki w galerii..mysle ze do zobaczenia...jak sie z tego bemowa doczlapie.
Z Bemowa to 167.
A którym 167 bedzies jechal?
Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Wojtek pisze:hell pisze:extra, dzieki ....teraz walcze by umiescic moje kotki w galerii..mysle ze do zobaczenia...jak sie z tego bemowa doczlapie.
Z Bemowa to 167.
A którym 167 bedzies jechal?
Czerwonym

Majorka pisze:Kochani, mam wielką prośbę - o 17 wychodzę i nie będę miała dostępu do sieci. Jeśli ktoś, kto zamawiał tomiki, a nie ma go na liście uczestników spotkania - przyjdzie w sobotę - proszę, żeby dał znać AnnieP.P. - wezmę wtedy odpowiednią liczbę egzemplarzy, chociaż i tak przyniosę z zapasem.
Anno - zgadzasz się i zawiadomisz mnie? Dzięki wielkie!
Majorka pisze:Fason lady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości