ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 13:35 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Nowy dzień , nowe nadzieje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto kwi 12, 2011 14:17 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

mialam przed chwila telefon w sprawie Maniusia.... hmmm... sprawa jest do przedyskutowania z Justa, ale nie wiem, co o tym myslec... jest wciaz wiecej pytan niz odpowiedzi, w razie czego pan ma jeszcze dzwonic do mnie...
W razie czego czy jest na miau ktos z Dębna (Małopolskie) zeby jakby co przeprowadzic wizyte przedadopcyjna?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 12, 2011 23:15 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Nie jestem tym potencjalnym domkiem zachwycona :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 12, 2011 23:21 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 13, 2011 12:23 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

tez mi sie wydaje, ze to nie jest domek, jakiego szukamy. Szczegolow za wiele nie warto podawac, ale coz... Maniek zasluguje na wiele dobrego, bo wiele zlego juz zaznal w zyciu, za wiele, pora odmienic los, zla karte...

Pan wypatrzyl Manka na allegro, chcial kotka dla kuzynki na 18stke, ona niby wie o tym, miala juz kota ale kot "zdechl" jak to pan okreslil. Na moje pytanie o przyczyne i kiedy to sie stalo, odpowiedzial lekcewazaco, ze nie wiedza i wyczulam w tonie glosu, w sposobie w jakim to powiedzial, ze ich to nie obchodzi. Oczywiscie opowiedzialam o Manku, ale jak doszlam do wizyty przed i poadopcyjnej a takze o podpisaniu umowy adopcyjnej, co oznacza zgode na zawarte w niej warunki, pan sie zaczal wymigiwac, ze-cytuje: "musi isc do sklepu czy cos takiego"... Najwazniejsze dla pana bylo, czy kot byl szczepiony i czy drapie i wlasciwie glownie tyle chcial wiedziec, no i kiedy kota by dostal. Osoba, do ktorej Maniek mial trafic ma amstafa, stosunek do innych zwierzat, zwlaszcza kotow-nieznany. Mialby zamieszkac na wsi, wiec podejrzewam, a raczej mam silne przeczucie, ze skonczylby szybko jak kotek mojej kolezanki... (mam na mysli Awatarka, Justynie o nim opowiadalam). Nie moge pozwolic, by kolejny moj ziomal przechodzil przez to samo :!:

ale mam dobra wiadomosc
http://www.kociesprawy.pl/magazyn/na_pomoc/ :1luvu: :1luvu: Kocie Sprawy na swej stronie internetowej zamiescily ogloszenie Maniusia :1luvu:
Bardzo, bardzo, baaaaaaardzo dziekuje Kocim Sprawom :1luvu:

ogloszenie zostanie tam az do momentu zdjecia go, w przypadku, gdy kocio znajdzie dom lub przez pol roku :ok: :1luvu: Tak wiec... :1luvu: :ok:

Kociara82

Post » Śro kwi 13, 2011 12:24 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Justa&Zwierzaki pisze:A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ...

:ryk: :ryk: :ryk: juz ja wiem, kto jest w tych "niektorych" :ryk: :ryk: Maniek pewnie w siodmym niebie :ryk:

Kociara82

Post » Śro kwi 13, 2011 12:53 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Zdecydowanie nieciekawy dom, lepiej poczekac.
I fajnie, ze ukazalo sie ogloszenie w KS! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro kwi 13, 2011 14:13 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

wiesz, obawiam sie, ze nie mialby podstawowej opieki weterynaryjnej zapewnionej, juz nie mowie o podawaniu interferonu.
Jestem pewna, ze bylby takim raczej wolnozyjacym kotem, do domu przychodzacym sie zdrzemnac i cos zjesc, a przez wzglad na FIV dla swojego zdrowia i bezpieczenstwa innych kotow lepiej by tak nie bylo.

Jesli ktos lubi wieczorne spacerki przed snem-Manius chetnie na smyczy potowarzyszy, bo on tez to lubi :ok: Nie ukrywam, ze takie osoby, zwlaszcza mieszkajace w poblizu chocby malego parku bylyby szczegolnie mile widziane jako kandydaci na Duzych Manka :ok: Wiec smialo kocio w miescie mieszkac moze :)

Kociara82

Post » Śro kwi 13, 2011 15:50 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Kociara82 pisze:mam dobra wiadomosc
http://www.kociesprawy.pl/magazyn/na_pomoc/ :1luvu: :1luvu: Kocie Sprawy na swej stronie internetowej zamiescily ogloszenie Maniusia :1luvu:
Bardzo, bardzo, baaaaaaardzo dziekuje Kocim Sprawom :1luvu:

ogloszenie zostanie tam az do momentu zdjecia go, w przypadku, gdy kocio znajdzie dom lub przez pol roku :ok: :1luvu: Tak wiec... :1luvu: :ok:

Kociara82 wielkie dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 13, 2011 15:53 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Kociara82 pisze:wiesz, obawiam sie, ze nie mialby podstawowej opieki weterynaryjnej zapewnionej, juz nie mowie o podawaniu interferonu.
Jestem pewna, ze bylby takim raczej wolnozyjacym kotem, do domu przychodzacym sie zdrzemnac i cos zjesc, a przez wzglad na FIV dla swojego zdrowia i bezpieczenstwa innych kotow lepiej by tak nie bylo.

Jesli ktos lubi wieczorne spacerki przed snem-Manius chetnie na smyczy potowarzyszy, bo on tez to lubi :ok: Nie ukrywam, ze takie osoby, zwlaszcza mieszkajace w poblizu chocby malego parku bylyby szczegolnie mile widziane jako kandydaci na Duzych Manka :ok: Wiec smialo kocio w miescie mieszkac moze :)

Dokładnie , tym bardziejze Maaniuś ładnie wchodzi do transporterka w razie zagrozenia , wiec nie ma strachu :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 13, 2011 22:47 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

no bo to jest bardzo inteligentny kocio :ok: ma to po mnie :mrgreen: :ryk:

Kociara82

Post » Czw kwi 14, 2011 12:03 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Obrazek

Kociara82

Post » Czw kwi 14, 2011 20:29 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Manka znów boli kręgosłup , jak poje to mu dam lek przeciw bólowy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 14, 2011 22:28 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Obrazek :piwa: zdrowka, kochane moje slonko :1luvu:

Kociara82

Post » Czw kwi 14, 2011 22:37 Re: ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Kociara82 pisze:no bo to jest bardzo inteligentny kocio :ok: ma to po mnie :mrgreen: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]