meksykanka pisze:a Brynio?
Też do domu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meksykanka pisze:a Brynio?
horacy 7 pisze:Adam pięknie napisałeś tylko dowiedziałam się dzisiaj od pani doktor ,że kot troszeczkę inaczej chodzi tak troszkę jak kaczka,poza tym strasznie fajny z niego kot.
horacy 7 pisze:Strasznie się martwię o Brysia przecież on nie może żyć sam w piwnicy?To było możliwe tylko przez kilka dni.
po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Strasznie się martwię o Brysia przecież on nie może żyć sam w piwnicy?To było możliwe tylko przez kilka dni.
Basia, a czy jest możliwość powtórzenia Bryniowi testów tą drugą metodą, o której wspominano na forum? Jeżeli jest szansa, że pierwszy wynik był fałszywyCo myślisz ?
My i paskowych nie robiłysmy w schronie tylko płatnie w Olsztynie.Nie wiem czy byłaby możliwość tych drugich testów?Gibutkowa pisze:po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Strasznie się martwię o Brysia przecież on nie może żyć sam w piwnicy?To było możliwe tylko przez kilka dni.
Basia, a czy jest możliwość powtórzenia Bryniowi testów tą drugą metodą, o której wspominano na forum? Jeżeli jest szansa, że pierwszy wynik był fałszywyCo myślisz ?
PCR - fajnie by było ale szczerze wątpię że mają w schronie taką możliwość, bo tego się w Polsce nie robi tylko wysyła do labu w Niemczech np. IDEXX.
Marzenia11 pisze:Jeżeli paskowy był robiony 1 kwietnia to powtórka testu pcr najwcześniej za 3 miesiące - pytanie co w tym czasie? Czy podawać np. interferon? cos wet powiedział oprócz uśpienia?
Wet uśpienia nie proponował tylko osoba związana ze schroniskiem.Tylko co teraz?O leczeniu nie rozmawiałyśmy bo nie wiedziałyśmy w ogóle gdzie go umieścić i to wtedy i teraz jest najważniejsze a później reszta.Przecież w piwnicy siedział wiecznie nie będzie ,wtedy rzeczywiście chyba uśpienie byłoby bardziej humanitarne,ten kot potrzebuje człowieka,kontaktu ,głasków a kiedy mam mu to dać.Wracam z pracy 17 lub 20 ,jak jestem to często zajmuje się sforą innych zwierząt które są w domu,a on samotnie egzystuje tylko do kiedy.Długo tak nie pociągniemy.Marzenia11 pisze:Jeżeli paskowy był robiony 1 kwietnia to powtórka testu pcr najwcześniej za 3 miesiące - pytanie co w tym czasie? Czy podawać np. interferon? cos wet powiedział oprócz uśpienia?
horacy 7 pisze:Adam pięknie napisałeś tylko dowiedziałam się dzisiaj od pani doktor ,że kot troszeczkę inaczej chodzi tak troszkę jak kaczka,poza tym strasznie fajny z niego kot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Google [Bot] i 32 gości