Pożyczy ktoś klatkę łapkę? Warszawa, Bemowo/Ursus

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 15:57 Pożyczy ktoś klatkę łapkę? Warszawa, Bemowo/Ursus

Kochani, ma ktoś może klatkę-łapkę pożyczyć w najbliższych dniach? Przy Połczyńskiej chodzi ciężarna kotka, chciałabym ją złapać możliwie przed rozwiązaniem, a dziewczyna jest mocno nieufna, za to głodna :wink:

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Czw kwi 14, 2011 16:22 Re: Pożyczy ktoś klatkę łapkę? Warszawa, Bemowo/Ursus

Napisz do Jany. Ja mam jej klatkę właśnie niedaleko Połczyńskiej. Próbujemy złapać kotkę, któa nam się w tych okolicach zgubiła, ale mała jest nienamierzona i w klatkę łapią się inne koty... Więc jak Jana się zgodzi, żebym Tobie póki co przekazała jej klatkę, to będziesz miała po nią bardzo blisko i do odbioru właściwie cały czas.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Czw kwi 14, 2011 16:34 Re: Pożyczy ktoś klatkę łapkę? Warszawa, Bemowo/Ursus

O, to by było super :ok:
Już napisałam do Jany.

KsieznaJoanna

Post » Czw kwi 14, 2011 21:00 Re: Pożyczy ktoś klatkę łapkę? Warszawa, Bemowo/Ursus

Mimo szczerych chęci ze wszystkich stron, klatka Jany póki co nie trafi do mnie :-)

Prośba wciąż aktualna - gdyby ktoś z Warszawy mógł pożyczyć klatkę łapkę, bardzo proszę o wiadomość.

KsieznaJoanna

Post » Czw kwi 14, 2011 21:28 Re: Pożyczy ktoś klatkę łapkę? Warszawa, Bemowo/Ursus

Zadzwoń do Urzędu Dzielnicy Ursus lub Bemowo. Ja miałam przez długi czas klatkę-łapkę pożyczoną z Urzędu W-wa-Ursus. dopóki drugiej im nie ukradli i musiałam zwrócić "swoją". W każdym razie w Ursusie mają do pożyczenia przynajmniej jedną.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34