PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 16:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:Podziękuję, przy dwóch odczuwam Absolutną Pełnię Zakocenia, choć podobno omne trinum perfectum ;)

Eee tam.... po prostu nie uświadamiasz sobie braku... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 14, 2011 16:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Wow pomponmamo nie pogadasz. Taki talent - pozazdrościć!
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw kwi 14, 2011 16:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dziękuję siostry kochane :1luvu: Szczerzem wzruszona i ...ubawiona do łez :ryk: Pomponmamo..... :1luvu: :1luvu: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 14, 2011 16:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:Z okazji urodzin Shiry popełniłam bardzo poważny wiersz, albowiem poezja ludowa bulgoce mi dzisiaj w dutkach 8O

O wspaniała i bosssska Shiro - jędzo nasza,
coś jest właścicielką Pysi, Rudisia i Stasia,
(tego ostatniego zazdraszczam ci szczerze,
i, że wyadoptujesz go wreszcie, nadal wierzę... :roll: )

A więc Shiro - z okazji dzisiejszego święta,
chcę ci złożyć życzenia - pakt cały pamięta,
że masz dzisiaj rocznicę twoich osiemnastych.
Życzenia są od czarownic, oraz ich kociastych;

Życzę ci z serca moja siostro miła,
by cię babcią Karola szybko uczyniła,
by Tomasz znalazł dziewoję do mamy podobną,
która będzie jak mama - mądrą i nadobną.

Niech uśmiech nie opuszcza nigdy twego lica,
nawet, gdy się spełni Stasia obietnica,
(albowiem pomnę; była obietnica taka,
że jak was odwiedzę, pokaże mi ptaka :twisted:

Zimorodka, co choć raczej małą jest ptaszyną,
bywa różnych moich gorących snów przyczyną 8) )
Żyj nam 100 lat w zdrowiu, wszelkiej pomyślności,
i niech ci miau.pl zawsze dostarcza radości.

Obrazek

pomponmamo :ryk: :ryk: :ryk:

SHIRA3 -sto lat :balony: :birthday:

Vill - mam nadzieję, że mój chłop to nie twój 8O . W każdym razie znak zodiaku waga ale coś zawsze szalka na jego stronkę...jedynak i dlatego
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2011 17:45 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw kwi 14, 2011 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Shirko, nic już dziś nie przebije dzieła Pomponmamy więc ja po prostu cię mocno, mocno, urodzinowo Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw kwi 14, 2011 17:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Siostro Shiro :birthday:

Po twórczości Pomponmamy to normalnie głupio się odzywać, bo proza licha, a z poezji to raczej tylko częstochowa mi się nasuwa...
Jeszcze dobra rada: tego seksu to nie warto odkładać, aż się będzie zdrowym (wiem, bom chora;), bo to się można nie doczekać, a przecież wiosna przyszła, zimorodki nisko latają... poza tym seks to zdrowie;] A może to o śmiech chodziło, nie pamiętam, mam zaćmienie po antybiotykach;]
To ja wracam sobie zdychać, a wy świętujcie :ok:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Czw kwi 14, 2011 17:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Śmiech to nie zdrowie, bo się można rozpęknąć. CZyli chyba jednak seks 8)

Siostry jaką ja mam wysypkę to normalnie masakra 8O A swędzi tak, że mam ochotę gryźć i zabijać. Wczoraj aż TŻtowi powiedziałam wdzięcznie, żeby wypier*alał. 8O A on miał czelność jeszcze się ze mnie śmiać 8O Nosz Boga w sercu nie ma, szatanista jeden :evil:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw kwi 14, 2011 17:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Chciała bym wam powiedzieć drogie siostry, że odwiedziła mnie dzisiaj w pracy siostra Sol, która była na rozmowie kwalifikacyjnej w Bytomiu. Efekty onej rozmowy będą wiadome w poniedziałek, więc należy kciuki trzymać. Sol przez czas jakiś być może nie będzie się pokazywać na forum z przyczyn, których ujawniać nie jestem upoważniona, ale na pewno niebawem do nas wróci.

Ja natomiast dzisiaj odebrałam sukienkę do komunii strasznego dziecka, na co wyasygnowałam drżącą dłonią ostatnie pieniądze :? W zasadzie do kupienia zostało już tylko żarcie, no i opłata dla pana kamerzysty. Niemniej będę musiała coś pokombinować, bo płynność gotówkowa mi się skończyła, a następna wypłata po komunii :( Dam radę oczywiście, tylko muszę trochę głową popracować :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 14, 2011 17:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:[...]
Ja natomiast dzisiaj odebrałam sukienkę do komunii strasznego dziecka, na co wyasygnowałam drżącą dłonią ostatnie pieniądze :? W zasadzie do kupienia zostało już tylko żarcie, no i opłata dla pana kamerzysty. Niemniej będę musiała coś pokombinować, bo płynność gotówkowa mi się skończyła, a następna wypłata po komunii :( Dam radę oczywiście, tylko muszę trochę głową popracować :ok:

Proponuję wiersze okolicznościowe na zamówienie, urodzinowe, ślubne, epitafia :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw kwi 14, 2011 17:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Za Sol mocne kciuki trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: i za Ciebie pomponmamo, cobyś sie na powierzchni utrzymała , nie toń :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 14, 2011 17:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:Za Sol mocne kciuki trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: i za Ciebie pomponmamo, cobyś sie na powierzchni utrzymała , nie toń :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

no dzięki, ale bez obaw - jestem niezatapialna z tą ilością tłuszczu, jaką sobie zapuściłam. Nawet w wannie mam problem usiedzieć, gdyż mi zadek jako boja na powierzchnię wyskakuje :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 14, 2011 17:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pomponmama...ja całe szczęście rok temu komunizowałam swoją Julkę. U nas były szatki, fajnie się je pierze, nie gniotą się tylko jeśli byłby upał to dzieciaki w tych sztucznych szatkach pływałyby we własnym pocie. Mam to więc ufff za sobą i kurcze za kilka z lat powtórka u Laury... Poza tym do dziś pamiętam moją rozpacz jak zwiozłam wieczorem dzień przed imprezą do zajazdu owoce i tort....Jakaś kuchta mi go zwaliła - dobrze stamtąd nie wyszłam! Było po 21 a o 11 na drugi dzien komunia. Przez noc załatwili mi jakiegoś gniota i co tam było ale to nie to samo...

Kciuki dal Sol :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Post » Czw kwi 14, 2011 18:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Miałyśmy robić komunię w lokalu - wszystko już było zarezerwowane, ale chrzestna matka Zuzi zrobiła awanturę, że ja to? Ona ma dom z ogrodem i ja robię imprezę w lokalu, a nie u niej?! 8O Na moje nieśmiałe bąkanie, że nie wpadłam na to zostałam ochrzaniona - dostałam listę zakupów i w ten sposób imprezę, zamiast 2300, będzie kosztować 1000 zł, w tym kupiłam namiot 6 na 3 metry, zamówiłam prosiaka w całości pieczonego z kapustą i kaszą, do tego będzie ugotowany na miejscu rosół, dwie sałatki przygotowane przez córkę koleżanki, która będzie podawać do stołu, dwa ciasta domowej roboty, zimna płyta, napoje (niealkoholowe 8) )
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 14, 2011 18:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:... napoje (niealkoholowe 8) )

Eheś... Tak se tlumacz ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw kwi 14, 2011 18:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pomponmama- no to super! Świetnie, że chrzestna się wykazała! Impreza zapowiada się przednia - a Zuzia jakąś tremę ma...bo moja w komunistyczny dzień tuż przed ceremonią dostała telepawki.

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]