Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 12:05 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

nuka29 pisze:Kochani, mam super wiadomości!!! Śniezka ma swój spokojny, cieply domek :ok: :ok: :ok: Razem z koleżanka wstawiłyśmy ja na allegro opisując jej smutne życie. Dwa dni temu, zadzwonili do mnie młodzi , kochjący spokój ludzie. Po pierwszej wizycie byli juz pewni ,że Śniezka zostanie ich kotkiem. Z wielką wyrozumiałoscią i czułością odnosili sie do kici. Własnie takiego spokojnego kotka szukali. Dzisiaj dostałam wiadomiość,że Śniezka czuje się dobrze. Dużo chodzi,zwiedza mieszkanko , je i śpi. Daje sie głaskać, ale na kolanka musza jeszcze poczekac. Boi sie halasu, ale tak było tez u i u mnie. Myślę ,że ten strach to te traumatyczne przezycia z poprzedniego domu. Miejmy nadzieję,że powoli, bez innych kotów i z kochającymi opiekunami będzie dochodzila do pełni zdrowia. Dziękuję wszystkim , ktorzy kobicowali Śnieżynce!!!!
CatAngel, mialaś rację!!!Mowiłas,ze kazdy kotek znajdzie domek:-). Tylko jeden ma go szybciej, a inny musi poczekać :ok: :ok: :ok: Ogromne buziaki od Śnieżynki za serce i pomoc w szukaniu domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak dostane więcej zdjęć z nowego domku, to może uda mi sie wstawić

To się wie :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szczęścia w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 09, 2011 12:19 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jeszcze wczoraj przyjechała do mnie mnie Ania, z transporterkiem. Już kupiła wiklinowy.Śnieżynka b. dobrze czuje sie w nowym domku. Bedzie kotkiem niewychodzącym, bo mieszkaja w bloku. Zabezpieczyli juz balkon. Zwiedza mieszkanko, ociera sie o meble, śpi na fotelu a najważniejsze ,ze ma spokój. Wskoczyła im na łóżko , a najpiękniejsze było to, ( jeszcze u mnie),że powąchala Ani rękę i ja polizała :ok: :ok: :ok: Jesteśmy w stałym kontakcie. Dziękujemy jeszcze raz i buziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Teraz mamy 2 maluszki, które matka odrzuciła. Koleżanka ma założyc wątek
ObrazekObrazekObrazek

nuka29

Od: Czw sty 06, 2011 20:49

Post » Sob kwi 09, 2011 13:37 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

cudownie sie czyta takie wiadomosci :)
mam sentyment i zawsze chwyta mnie za serce mocniej niz zwykle wiadomosc o ogonie z depresja...
wszystkim sie wydaje, ze kot sobie zawsze poradzi, ze to taki wielki indywidualista i outsider a tym czasem to takie delikatne i wrazliwe istotki....

super.za nowydomek i Sniezke! :ok: :1luvu:
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Nie kwi 10, 2011 20:16 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Gingger, szczerze mówiąc, przez b. wiele lat przyjaźni z kociastymi takiego przypadku nie miałam. Były często chore,zabiedzone, poranione, ale udawało sie połatać. Kocika w takiej depresji nie miałam. Nawet lekarz byl zaskoczony . Wkrótce wstawię zdjęcia z nowego domku, jak Śniezka spaceruje po nowym domku i spokojnie śpi na fotelu :)
ObrazekObrazekObrazek

nuka29

Post » Nie kwi 10, 2011 21:31 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

czekamy na fotki Śnieżki :ok:

torzyk7

Od: Czw mar 10, 2011 21:53

Post » Nie kwi 10, 2011 21:39 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

koty wyciagniete z depresji sa najcudowniejsze! takie wdzieczne, kochajace i oddane!
Obrazek

Gingger

Post » Nie kwi 10, 2011 23:26 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Cieszę się ogromnie, że Śnieżka znalazła kochającą rodzinę :1luvu: :dance: :dance2: :dance: Oby teraz żyli razem długo i szczęśliwie, a kicia czuła się coraz lepiej z każdym dniem :ok:
Mam nadzieję, że wkrótce również Wiruska ktoś wypatrzy i zabierze do nowego domku :ok: Co u kocurka? Chodzi już grzecznie do kuwety, czy nadal strajkuje?
Trzymam kciuki za maluszki u Twojej koleżanki. Kiedy już założycie im wątek, podaj, proszę, link.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Nie kwi 10, 2011 23:29 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

:D
Krzysiekbolo

Post » Śro kwi 13, 2011 21:43 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Witam kochani, tak jak obiecałam wstawiam zdjecia Śnięzki z nowego domku. Jestem w stałym kontakcie z nowymi opiekunami. kICIA MA SIE NAPRAWDĘ DOBRZE!!!. Jestem przeszczęsliwa!. Byla juz u weterynarza. Po grzybach nie ma śladu. Jeszcze nie daje brac sie na ręce, ale kocha głaskanie i ugniatanie kocykow , poduszek. Co jest zaskakujące, to to ,że zaczęła lizac dlon swojej opiekunki . Nie boi sie juz tak hałasu. Budzi swoich opiekunów o 6 rano, ale to akurat nie jest problemem :)
Alata, miło Cię usłyszec :) Wiruska ,jeszcze nie wstwiłam, bo cały czas omija kuwetę dalekim łukiem :evil: Oprócz tego , śmieję się , że mały ma jednak ADHD. Biega jak szalony, zaczepia wszystkie koty, nawet Szaraka, który wyraznie jest do niego wrogo nastawiny. Nie wiem co z nim zrobic. Nie wiem , czy chce go wydac.
Obrazek
Obrazek
URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f24bba2f52aef104]Obrazek[/URL]
ObrazekObrazekObrazek

nuka29

Post » Czw kwi 14, 2011 13:42 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Zobaczycie, to bedzie najwiekszy miziak na swiecie! :1luvu: oby juz tam zostala na zawsze...
Obrazek

Gingger

Post » Czw kwi 14, 2011 14:00 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

nuka29 zmieńmy tytuł 8) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 14, 2011 15:02 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

:ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby same tylko dobre wieści :D
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 14, 2011 18:53 Re: Śnieżka pilnie szuka troskliwego domku!

Śnieżynka już wygląda na znacznie weselszą niż na pierwszych zdjęciach :D Mam nadzieję, że będzie bardzo, bardzo szczęśliwa w nowym domu :ok:
Żeby jeszcze Wirusek odkrył do czego służy kuweta :roll: Dobrze wychowany koci kawaler powinien wiedzieć takie rzeczy :) - niezależnie od tego, czy zostanie u Ciebie, czy przeprowadzi się do nowego domu.
A co z tymi kociątkami u koleżanki? Wszystko w porządku?
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pt kwi 15, 2011 21:54 Re: Śnieżka ma domek:-))))

Nie wiem , jak zmienic tytuł :( Nie mam czasu tego rozpracować :wink: Co do Wiruska , to nadal siusia nie tam , gdzie powinien :twisted: Królewicz zakochany w swojej Księzniczce Nusi :1luvu: , a kuwetę omija :twisted: Postaram sie wstawic zdjęcia tej parki. Co do kociąc u znajomej, to nie mam dobrych wiadomości. Dwa dni temu, jedno kociatko, niestety odeszło za TM :( Dziewczyna starala się, ale ..... :( Teraz trochę nt osiedlowych kotow. Nie wiem jak jest w innych miastach, ale u nas w Bydgoszczy, zaczeli stawiać śmietniki zamykane na klucz. Żaden dziki kot nic tam juz nie znajdzie do zjedzenia, bo do nich nie wejdzie. Mieszkańcom bloków przeszkadzają budki dla kotów. Co za naród!!!
ObrazekObrazekObrazek

nuka29

[poprzednia]