Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 14:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

8O nawet mam tą Panią na FB :) co za zbieg okoliczności :D tam są zdjecia kota Rudolfa :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 14, 2011 14:44 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Co za pytanie?
Ja jestem gotowa za samochodem na wrotkach jechać aby tylko jak najwięcej futrowiastych się zabrało.

dzięki Sebow za ofertę... czekamy cały czas na info kiedy i ile kociastych z nami jedzie.
Trzeba jeszcze ustalić miejsce przekazania wspaniałej Whiskasuni.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 14, 2011 14:45 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

dostałaś wiadomość PW?? z kontaktem do Basi, mam nadzieję,że tak i duże kciuki za kociaka :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw kwi 14, 2011 14:46 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

sebow pisze:dostałaś wiadomość PW?? z kontaktem do Basi, mam nadzieję,że tak i duże kciuki za kociaka :ok:

Jeżeli to do mnie to tak dostałam i podziękowałam na drugiej stronie w poście :)

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 14:48 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

CatAngel pisze:
sebow pisze:dostałaś wiadomość PW?? z kontaktem do Basi, mam nadzieję,że tak i duże kciuki za kociaka :ok:

Jeżeli to do mnie to tak dostałam i podziękowałam na drugiej stronie w poście :)

ja zakręcony jestem dziś:)
oby się poszczęściło Kocurkowi

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw kwi 14, 2011 14:49 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

:ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Przecież los musi się wreszcie odwrócić.
Oprócz durniów i głupoli są jeszcze jacyś LUDZIE wśród naszego gatunku.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 14, 2011 14:57 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Była przed chwilą rozmowa. meksykanka możliwe że będziesz się szykowac na gościa :D :1luvu: tyle wiem od Pani Marii
Ale Basia napisze wiecej :)
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2011 14:58 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 14:57 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

CatAngel pisze:Była przed chwilą rozmowa. meksykanka możliwe że będziesz się szykowac na gościa :D :1luvu: tyle wiem od Pani Marii
Basia napisze wiecej :)

:ok: :ok: :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 14, 2011 15:00 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Nie trzymajcie mnie w niepweności
Ale bardzo proszę - same dobre wieści!!!
Złych mam już po kudły w pazurach (czy też pazury w kudłach)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 14, 2011 15:05 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Nie wiem, co z wizytą w nowym (oby!) domku Makarego, tam miała się wybrać Szalony Kot.

Ja natomiast proponowałam swoją wizytę na Nowodworach. Pani 2 razy odwołała, umawiałyśmy się na dziś wstępnie, w ciągu dnia, ale dzień się niebawem skończy, a pani nie odbiera telefonu i nie odpowiada na smsy. Hmmm. Nie chcę być złym prorokiem, ale jakoś przestaje mi się to podobać :(
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Czw kwi 14, 2011 15:14 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Justinek Warszawa pisze:Nie wiem, co z wizytą w nowym (oby!) domku Makarego, tam miała się wybrać Szalony Kot.

Ja natomiast proponowałam swoją wizytę na Nowodworach. Pani 2 razy odwołała, umawiałyśmy się na dziś wstępnie, w ciągu dnia, ale dzień się niebawem skończy, a pani nie odbiera telefonu i nie odpowiada na smsy. Hmmm. Nie chcę być złym prorokiem, ale jakoś przestaje mi się to podobać :(

Czy to domek Brysia? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 14, 2011 15:14 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Cholercia, niemożebne - przecież ta Pani robiła tak dobre wrażenie!!! :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 14, 2011 15:17 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

meksykanka pisze:Cholercia, niemożebne - przecież ta Pani robiła tak dobre wrażenie!!! :(

A Pani wiedziała, że on jest chory. Bo inny dom nawet tego nie doczytał :roll: a jak zostało to napisane to już się nie odezwał :roll:

Ehhh...

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 15:23 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Brysiu, mój Brysiu, przecież ty zasługujesz na najlepszy, najuczciwszy domek na świecie!!!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 14, 2011 15:50 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Spokojnie,dom dla Brysia sie znajdzie,nie ma innej opcjí. A pani ode mnie tez nie odbiera...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]