TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 13:44 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ewan pisze:A ja to Wam powiem, że jest mi tej "bieduli" :mrgreen: "żal" :mrgreen: ile ona ma przez nas teraz roboty: karmicielki straszyć, wetów odwiedzać i odkręcać sprawy sterylek, czytać miau, kasować komentarze, blokować swoją stronę, sprawdzać koty.pl.,sprawdzać wydarzenie na fb. Normalnie nie ma czasu taczki załadować :lol: :lol: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 14, 2011 13:45 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

jak taka zajęta, to może kotom zaszkodzić bardziej nie zdąży...

guzik

Od: Wto sie 12, 2008 23:37

Post » Czw kwi 14, 2011 13:46 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

guzik pisze:jak taka zajęta, to może kotom zaszkodzić bardziej nie zdąży...

:ok:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Czw kwi 14, 2011 13:46 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ale to ta nadęta franca powinna beknąć za to - to ona "spuściła" do tego sklepu Kotki w takim stanie :evil:
ona jest gorsza od zbieraczki, bo jeszcze się tą swoją głupotą chwali.
FACE-k.rrrrrwa- PALM!!!!!!!!
KotkaWodna

Post » Czw kwi 14, 2011 13:47 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ewan pisze:A ja to Wam powiem, że jest mi tej "bieduli" :mrgreen: "żal" :mrgreen: ile ona ma przez nas teraz roboty: karmicielki straszyć, wetów odwiedzać i odkręcać sprawy sterylek, czytać miau, kasować komentarze, blokować swoją stronę, sprawdzać koty.pl.,sprawdzać wydarzenie na fb. Normalnie nie ma czasu taczki załadować :lol: :lol: :lol:

się kobita narobi za wszystkie czasy :mrgreen:
i nie zapominaj o rozsyłaniu emaili
dzisiaj się dowiedziałam, że wymienia z nazwiska i imienia mnie, CoolCaty i marija, że nas wszystkie poda do sądu o zniesławienie :mrgreen: Biedne dziewczyny, przeklinać będą dzień, w którym przyznały się do znajomości ze mną :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw kwi 14, 2011 13:49 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:

dzisiaj się dowiedziałam, że wymienia z nazwiska i imienia mnie, CoolCaty i marija, że nas wszystkie poda do sądu o zniesławienie :mrgreen: Biedne dziewczyny, przeklinać będą dzień, w którym przyznały się do znajomości ze mną :ryk:

Witaj w klubie :twisted: Mnie ma zaskarżyć IKA 6
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw kwi 14, 2011 13:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:

no i nie można nie wspomnieć o instruowaniu wolontariuszy, jakie wypracowania mają do ludzi na fejsie wypisywać przez pm :mrgreen:

guzik

Post » Czw kwi 14, 2011 13:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Zofia&Sasza pisze:Witaj w klubie :twisted: Mnie ma zaskarżyć IKA 6

w takim towarzystwie popaść w niełaskę u Izuni Kotuni to nie lada gratka :lol:
Obrazek

Femka

Post » Czw kwi 14, 2011 13:51 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

guzik pisze:no i nie można nie wspomnieć o instruowaniu wolontariuszy, jakie wypracowania mają do ludzi na fejsie wypisywać przez pm :mrgreen:

skąd wiesz? 8O
Obrazek

Femka

Post » Czw kwi 14, 2011 13:52 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

To może już założyć jakiś fundusz na paczki dla Was :mrgreen:
Biedna Izunia, najgorzej, że nie ma kiedy wywiadów udzielać przez zawzięte zołzy z miau.
I jeszcze taka projekcja moja: Izunia ładuje taczkę. Zgadnijcie, jak jest ubrana

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw kwi 14, 2011 13:53 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

koko_ pisze:I jeszcze taka projekcja moja: Izunia ładuje taczkę. Zgadnijcie, jak jest ubrana

:ryk: :ryk: :ryk:

a paczki dla Dziewczyn uskładamy, ale chyba na oblewanie po fakcie...
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw kwi 14, 2011 13:56 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:
guzik pisze:no i nie można nie wspomnieć o instruowaniu wolontariuszy, jakie wypracowania mają do ludzi na fejsie wypisywać przez pm :mrgreen:

skąd wiesz? 8O

bo myślę, że oni tych kilometrowych dowodów na wspaniałość Pewnej Fundacji nie wypisywali sami z siebie. A zaiste, zacna to była lektura, nie powiem, zacna. Tu i ówdzie nawet skrucha została okazana. Więc pozwoliłam sobie założyć, że taka akcja też nieco czasu zajmuje.

guzik

Post » Czw kwi 14, 2011 13:57 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ieee tam, ona ma teraz taki zapindol, że nie nadąży ładować taczki ;P
i co gorsza - pozaciąga sobie rajstopki! :ryk:
KotkaWodna

Post » Czw kwi 14, 2011 14:00 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:

Femka kurcze, jak coś to nie wiesz o moim istnieniu :wink: Chyba czas zacząć wszystko kasować, blokować etc :cry:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw kwi 14, 2011 14:10 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

guzik pisze:
Femka pisze:

skąd wiesz? 8O

bo myślę, że oni tych kilometrowych dowodów na wspaniałość Pewnej Fundacji nie wypisywali sami z siebie. A zaiste, zacna to była lektura, nie powiem, zacna. Tu i ówdzie nawet skrucha została okazana. Więc pozwoliłam sobie założyć, że taka akcja też nieco czasu zajmuje.

dawaj poczytamy :ok: :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]