TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 13:26 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

dostały książeczki zdrowia, to chyba jasne?

guzik

Od: Wto sie 12, 2008 23:37

Post » Czw kwi 14, 2011 13:26 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

biedny dziadziulek, miesiąc leczenia u km, nie żartujcie :cry: chyba leczyła go na śmierć...

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw kwi 14, 2011 13:28 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

to jest równie przerażające jak sterylki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw kwi 14, 2011 13:30 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji? 8O Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw kwi 14, 2011 13:30 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Jak się to czyta, normalnie chce się płakać, fundacja prozwierzęca w pi....du :evil:
Zaniedbane, zagłodzone koty, sterylki, nawet nie chcę myśleć ile kotów i kotek, o których nie wiemy, umarło po tych zabiegach...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 14, 2011 13:31 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Dziadziuś jest taki kochany....Poznałam go, kiedy jeszcze był w szpitaliku. Wszyscy pracownicy Go od razu polubili.
To taki kot, który ma w oczach całą mądrość świata....Tak bym chciała, żeby pogrzał kosteczki swoje stare w spokoju i ciepełku...
Potrzebujecie czegoś :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw kwi 14, 2011 13:32 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Zofia&Sasza pisze:A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji? 8O Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.

Zosia, sprzedawcy opowiadali o tym, że w klatkach rzadko pojawiały się koty zdrowe. Opowiadali też o awanturach, z jakimi wracali do nich adoptujący.
Obrazek

Femka

Post » Czw kwi 14, 2011 13:32 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Zofia&Sasza pisze:A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji? 8O Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.

Zosiu a nie wydaje Ci się, że Im pasuje doskonale do definicji zbieracza? wczoraj na swoim profili chwaliła się, że jadą do niej koty z Tarnowskich Gór, zabrała koty z Konina - może jak doszły nowe te wywaliła na podwórko i jeszcze inne kwiatki, co wychodzą z każdym dniem...

PearlRain

Post » Czw kwi 14, 2011 13:33 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:

Zosia, sprzedawcy opowiadali o tym, że w klatkach rzadko pojawiały się koty zdrowe. Opowiadali też o awanturach, z jakimi wracali do nich adoptujący.

To się chyba nazywa DEFEKT MÓZGU... Choć oczywiście w sumie dobrze się stało, bo jest szansa powstrzymania tego procederu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw kwi 14, 2011 13:33 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

marija pisze:Dziadziuś jest taki kochany....Poznałam go, kiedy jeszcze był w szpitaliku. Wszyscy pracownicy Go od razu polubili.
To taki kot, który ma w oczach całą mądrość świata....Tak bym chciała, żeby pogrzał kosteczki swoje stare w spokoju i ciepełku...
Potrzebujecie czegoś :?:

nie, dzięki :1luvu:
Wszystko jest ok.
Obrazek

Femka

Post » Czw kwi 14, 2011 13:34 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

PearlRain pisze:

Zosiu a nie wydaje Ci się, że Im pasuje doskonale do definicji zbieracza? wczoraj na swoim profili chwaliła się, że jadą do niej koty z Tarnowskich Gór, zabrała koty z Konina - może jak doszły nowe te wywaliła na podwórko i jeszcze inne kwiatki, co wychodzą z każdym dniem...

skąd te koty jadą? ze schronu?
może trzeba jakąś informację wysłać?
Obrazek

Femka

Post » Czw kwi 14, 2011 13:35 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

wczoraj był dostęp do profilu Izuni Kotuni, dziś zblokowany :roll: tam z tą jej Cristiną się chwaliły tymi kotami, niestety były już w drodze do km

PearlRain

Post » Czw kwi 14, 2011 13:36 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

PearlRain pisze:Zosiu a nie wydaje Ci się, że Im pasuje doskonale do definicji zbieracza? wczoraj na swoim profili chwaliła się, że jadą do niej koty z Tarnowskich Gór, zabrała koty z Konina - może jak doszły nowe te wywaliła na podwórko i jeszcze inne kwiatki, co wychodzą z każdym dniem...

Tarnowskie Góry wiedzą o jej wyczynach?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 14, 2011 13:40 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Swoją drogą, niesamowite jest to wstawianie cierpiących na zakaźne choroby zwierząt do sklepu zoologicznego. Jedno, że jak się pójdzie, to można syf na butach przynieść, a nie zawsze i nie każdy ma w domu jedynie szczepione zwierzęta. Drugie, że grzybek czy świerzb nie są szczególnie wybredne i można nie tylko kotu jakąś niespodziankę z zoologu pobrać... Choć, podejrzewam, że zainteresowanie procederem inspekcji sanitarnej uderzyłoby raczej w [niemal bogu ducha winny] sklep, nie w Szanowną Zbieraczke Kotów.

guzik

Od: Wto sie 12, 2008 23:37

Post » Czw kwi 14, 2011 13:43 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

A ja to Wam powiem, że jest mi tej "bieduli" :mrgreen: "żal" :mrgreen: ile ona ma przez nas teraz roboty: karmicielki straszyć, wetów odwiedzać i odkręcać sprawy sterylek, czytać miau, kasować komentarze, blokować swoją stronę, sprawdzać koty.pl.,sprawdzać wydarzenie na fb. Normalnie nie ma czasu taczki załadować :lol: :lol: :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]