Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji?Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.
Zofia&Sasza pisze:A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji?Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.
Femka pisze:Zofia&Sasza pisze:A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji?Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.
Zosia, sprzedawcy opowiadali o tym, że w klatkach rzadko pojawiały się koty zdrowe. Opowiadali też o awanturach, z jakimi wracali do nich adoptujący.
marija pisze:Dziadziuś jest taki kochany....Poznałam go, kiedy jeszcze był w szpitaliku. Wszyscy pracownicy Go od razu polubili.
To taki kot, który ma w oczach całą mądrość świata....Tak bym chciała, żeby pogrzał kosteczki swoje stare w spokoju i ciepełku...
Potrzebujecie czegoś
PearlRain pisze:Zofia&Sasza pisze:A mnie zastanawia jeszcze jedno... Jak można być takim excusez le mot idiotą, żeby koty w takim stanie wystawiać do adopcji?Toć przeciętny zbieracz ma więcej pomyślunku. Zwłaszcza w sytuacji, gdy jak KM jest się na cenzurowanym.
Zosiu a nie wydaje Ci się, że Im pasuje doskonale do definicji zbieracza? wczoraj na swoim profili chwaliła się, że jadą do niej koty z Tarnowskich Gór, zabrała koty z Konina - może jak doszły nowe te wywaliła na podwórko i jeszcze inne kwiatki, co wychodzą z każdym dniem...
PearlRain pisze:Zosiu a nie wydaje Ci się, że Im pasuje doskonale do definicji zbieracza? wczoraj na swoim profili chwaliła się, że jadą do niej koty z Tarnowskich Gór, zabrała koty z Konina - może jak doszły nowe te wywaliła na podwórko i jeszcze inne kwiatki, co wychodzą z każdym dniem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], jolabuk5, puszatek i 194 gości