Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 22:11 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

CatAngel pisze:
horacy 7 pisze:
CatAngel pisze:Biedne te zwierzaki :cry: :cry: :cry: czemu nie mogą normalnie mieć domów :evil:
:(
Bo ludzie zwierzęta traktują jak zabawki.

No tego nie zrozumie właśnie :( dlaczego my mamy poukładane w głowie, a inni nie :evil:
My to się w jakiejś innej kolejce ustawiłyśmy po rozum i wrażliwość.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro kwi 13, 2011 22:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

przepraszam , ja nie jestem pełnoletnią osobą ?
mam 22 lata i nie życzę sobie takich typu komentarzy , to chyba dobrze , że zastanawiam się nad wzięciem kotka ?

juleńka_kocha_kotki

Od: Śro kwi 13, 2011 17:59

Post » Śro kwi 13, 2011 22:56 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

juleńka_kocha_kotki pisze:przepraszam , ja nie jestem pełnoletnią osobą ?
mam 22 lata i nie życzę sobie takich typu komentarzy , to chyba dobrze , że zastanawiam się nad wzięciem kotka ?

Juleńko,
nie złość się, nie wiemy, ile masz lat. Ale podobno dzwoniłaś już kilkakrotnie do Horacy 7 i chciałaś adoptować kota. I co? Dlaczego nigdy nie doszło to do skutku? Przez takie akcje traci się wiarygodność.
Mnie natomiast dało do myślenia to, że żadnego z tamtych podblokowych kotów zatrzymać nie chciałaś. Ani tej koteczki, którą ogłaszasz od 4 kwietnia tu:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/52426/oddam-kotke-/
Skoro dogaduje się z psami, to dlaczego jej nie zatrzymałaś?
A tydzień później chcesz adoptować kota. Hm, to mi nie wygląda wiarygodnie.

Zrozum mnie dobrze, Juleńko, ja Cię nie atakuję, tylko przytaczam Twoje wypowiedzi. I to dla dobra kotów, żeby nie było takich sytuacji, jak z rudym niekastratem w tym wątku. A takich jest naprawdę dużo...
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Śro kwi 13, 2011 23:06 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

juleńka_kocha_kotki
A czy jamnik, kundelek i bernardyn znalazły w końcu dom :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 14, 2011 5:49 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

juleńka_kocha_kotki pisze:przepraszam , ja nie jestem pełnoletnią osobą ?
To proszę się najpierw zastanowić bo to nie rzecz którą później wymienia się na nowszy model.Jest pani dorosła to tym bardziej.Skoro tyle kotów u Was pod blokiem to proszę im pomóc.Ja nie mam czasu na jałowe dyskusje na wątkach i przez telefon.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw kwi 14, 2011 6:17 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

juleńka_kocha_kotki pisze:pod moim blokiem jest zbiorowisko kotków , sa biedne więc wziełam się za poszukiwania domku : )
napisało 12 osób ( nie chciałam by trafiły do schroniska . )
w tej chwili sa rozdane dobrym , kochanym włascicielom większość to moi znajomi dlatego odwiedzam je bardzo często :)
teraz chcę wziąśc mojego misia którego będe kochała .

mam pieska maltańczyka , miniaturkę lubi koty :)

a kotka spod bloku nie można kochać? czy może "za mało rasowy" do kochania :twisted: ?
dziewczyny podziwiam was za spokój z jakim rozmawiacie z juleńką,która może i kocha koty tylko szkoda,że jakoś tak wybiórczo....nie równo...i co chwilę innego...cóż kobieta zmienną jest :twisted:
a misia droga juleńko to kupuje się w sklepie z zabawkami :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw kwi 14, 2011 8:48 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Własnie wróciłam od wetki,zostawiłam jej rudego do kastracji a Whiskasce zdjęto szwy i ponownie ją odrobaczono.Kotka jest cudna,ma wspaniały charakter- z jej nowym domkiem jestem w stałym kontakcie.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw kwi 14, 2011 9:04 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

ACHA13 pisze:Własnie wróciłam od wetki,zostawiłam jej rudego do kastracji a Whiskasce zdjęto szwy i ponownie ją odrobaczono.Kotka jest cudna,ma wspaniały charakter- z jej nowym domkiem jestem w stałym kontakcie.

Asiu, to ona naprawdę szybko doszła do siebie:) no ale ma komfortowe warunki :ok: nowi Duzi będą mieli pociechę z niej i fajnie, że ona taka psiolubna jest.
jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję, bo jakoś tak czułem się odpowiedzialny za nią po tej mojej wizycie....

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw kwi 14, 2011 11:53 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Jestem umówiona z nową panią Whiskaski na ten weekend na odbiór kotki w Warszawie,ale teraz się zastanawiam czy transport nadal aktualny,czy Makary i Bryś też jadą,bo coś na ten temat ucichło a jest już czwartek.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw kwi 14, 2011 11:59 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

ACHA13 pisze:Jestem umówiona z nową panią Whiskaski na ten weekend na odbiór kotki w Warszawie,ale teraz się zastanawiam czy transport nadal aktualny,czy Makary i Bryś też jadą,bo coś na ten temat ucichło a jest już czwartek.

Do meksykanki bezpośrednio pisz, bo to chyba ona jedzie, tak?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 14, 2011 12:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

mam awarię komputera.
Czekam na serwis. Ja potwierdzam wyjazd. pisze na gruchocie bez dzialajacych klaiszy
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 14, 2011 14:29 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Możliwe :) że mam domek dla rudo-białego :) potrzebne mi namiary :!: na Basie sebow masz :?:

Witam
Szukam rudego
kocurka do 1 roku. Mam już jednego rudzielca (8-miesięcznego MCO), który
bardzo potrzebuje kociego towarzysza do zabaw i pogadania. Mieszkam w
Otwocku pod Warszawą i w moim domu nie ma małych dzieci. Proszę o
odpowiedź i pozdrawiam. Maria

Ponieważ kot jakiego ogłaszałam znalazł dom zaproponowałam waszego rudo-białego :) Przesłałam zdjecia waszego kota :)
Pani Maria przesłała zdjęcie swojego kota i prosiła o namiary na Basie :)

sebow dzięki za pw :)
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2011 14:36 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 14:35 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Jestem już z nowym twardym dyskiem na komputerze, co oznacza równocześnie, że całe stado plików i tekstów oraz zdjęć jest w przestrzeni kosmikcznej.
Wreszcie przyjechał serwis. Komputer na gwarancji to nic nie zapłaciłam, ale pozostałe straty, no cóż.
Usiłowałam się łączyć za pomoca starego gruchota, ale ani klawisze w nim dobrz enie wchodziły ani system nie działał zbyt sprawnie.
Dlatego też trudniej było o kontakt ze mną.
Cały czas czekam na potwierdzenie transportu Whiskaski i innych kotków.
Niestety o wizytach przedadopcyjnych nic nie wiem. Oprócz awarii kompa spadło na mnie szereg innych problemików (tak zawsze jest) to wypadłam z obiegu...
Nie wiem, może dziewczyny się odezwą...
Bo wypadałoby ustalić dzień wizyt i transportu kociastych.

Już nie marudzę - kociaste są najważniejsze i ja w miarę możności staram się choć tyle pomóc kosmatym ze Szczytna.

Czekam na odzew i pozdrawiam już z netu
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 14, 2011 14:37 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

a ja podtrzymuje w razie potrzeby wypożyczenie dużego transporterka dla Brysia albo Makarego, podam Ci Meksykanka potem namiary na siebie tzn. komórkę i będziemy się łapać:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw kwi 14, 2011 14:38 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

meksykanka jedziesz do Wsrszawy z kotami :) bo może "JAKBY" rudo-biały dostał sznase na dom u Pani Mari to moze by się z wami zabrał 8)

Piszę posta teoretycznie :)

CatAngel

[poprzednia][następna]