Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 14, 2011 11:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

No teraz ma RC exigenta (musze skarmic jeszcze 10kg) tej karmy. On ogolnie wyglada znacznie lepiej teraz niz kiedy do mnie przyszedl, ale je za duzo. :?

Nie gadam z Duzom pomyciu tylka
Michas

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw kwi 14, 2011 11:58 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

tylko bysta otchudzały i otchudzały, kot musi być gruby no, pamientasz jaki ja żem był postawny? teraz ledwo 4 kilo tak żem schud :evil:
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw kwi 14, 2011 11:59 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mary_Poole pisze:No teraz ma RC exigenta (musze skarmic jeszcze 10kg) tej karmy. On ogolnie wyglada znacznie lepiej teraz niz kiedy do mnie przyszedl, ale je za duzo. :?

Michas

na exigent to przytyje toć to dla wybrednych :mrgreen: pogrzeb po tych sklepach - może mu jakiś dodatek wypełniający brzucha do karmy?

PearlRain

Post » Czw kwi 14, 2011 12:02 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

PearlRain pisze:
Mary_Poole pisze:No teraz ma RC exigenta (musze skarmic jeszcze 10kg) tej karmy. On ogolnie wyglada znacznie lepiej teraz niz kiedy do mnie przyszedl, ale je za duzo. :?

Michas

na exigent to przytyje toć to dla wybrednych :mrgreen: pogrzeb po tych sklepach - może mu jakiś dodatek wypełniający brzucha do karmy?

no dzieki, pogrzebie jak mi komando z lapa ejdzie bo teraz 'to se ne da'

Mary_Poole

Post » Czw kwi 14, 2011 12:28 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mam o Exigent bardzo złą opinię. Raz, że ma na pierwszym miejscu w składzie kukurydzę, a co to za jedzenie dla kota - kukurydza.
Dwa - że Mania, kotek pancerny ma po tej karmie sraczkę. I tylko po tej. Wywiozłam ją kotom działkowo-tarasowym.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw kwi 14, 2011 13:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

obezity menedżment - kurna no. zarządzanie otyłościom - Kefir pszetłumaczył mi - ale syf - ale od listopada żem schódł 700 g a to dużo. Mam jakąś "talię" i się tym wszyscy zachwycajom. Kefirowi zaś schudły łapy a reszta jakaś taka kfadratowa jak byla. Aha i żuchwa mu schudła.
No i teraz jak byli starsi Duzi, tośmy jedli wszystko cośmy chcieli i cholera fajno było. Ino starsi Duzi przywiezli 3,5 kg tego menedżmentu. Powrót do rzeczywistości- tak Kefir powiedział.
Szlag. A Morfina dostaje fszystko co chce - ale ona chce tylko jednom karme. I to nie ten obezit.
Nendza chłopaki.

A co u Was panienki?

Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw kwi 14, 2011 13:22 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf 700 gram to szkjelecik jestes kumpel, ja Wam fspółczujem tych djet sam niby tylko intestinala mogem, bo po dobrym żarciu mam sraczkem, mi tam sraczka nie przeszkadza, ale Duża marudzi, bym jakiegoś fastfóda se wciagnoł łiskasa albo kite kata
Emir

PearlRain

Post » Czw kwi 14, 2011 14:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

RC Exigent to jedyna karma, ktora je moja ksiezniczka wiec jej nawyki zdominowaly diete reszty towarzystwa. Powinna juz byc na jakims seniorze, ale nie ruszy. A exigent im sluzy, futerko maja sliczne, kupale super i bezwonne (oprocz Michala jak se cos ukradnie), zabki biale wiec jestem wstepnie zadowolona. Ale wydaje mi sie, ze rzeczywiscie to, ze ta karma jest 'usmaczniona' to grubas wiecej jej chce jesc. Dlatego jego wrzuce na RC Obesity, Hogata zostaje tam gdzie jest a Komandosa sprobuje na Bozite wrzucic.

Mnie dzis duza Monte nie dala... Duzy by dal a ona jak zwykle: 'Kot nie je Monte, kot ma swoja miske i je ze swojej miski.' Duzy wroci z roboty to mnie da co chce... Od zawsze tak bylo

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mary_Poole

Post » Czw kwi 14, 2011 14:30 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Ja niemam takih fotek z żarciem, ja mam fotki na wadze - warzom mnie i warzom, nie wim co hcom? :roll:
No tyjem - jak pszyszłem do nih to miałem 720gr a teras mam 3,800kg!
Muwiłem że pienkny jestem,no.

Obrazek
Obrazektego paczworka zrobiła mama Dużego - podoba mi sie ale jej sie nie podoba, rze to ja na nim siedze..dziwna..

no, to podziwiajcie laseczki jakie słitaśne focie mam :ryk:
Pamir

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Czw kwi 14, 2011 14:34 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mary_Poole pisze:Mnie dzis duza Monte nie dala... Duzy by dal a ona jak zwykle: 'Kot nie je Monte, kot ma swoja miske i je ze swojej miski.' Duzy wroci z roboty to mnie da co chce... Od zawsze tak bylo

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Hogata Ty siem jeść mienso nauczyłaś? 8O

Pamir no ziom niebieskie jest piękne

PearlRain

Post » Czw kwi 14, 2011 14:38 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Hogata, pienknie wyglondasz - do tfarzy Ci s tym talerzem :1luvu: :1luvu:
Emir, niebieskie jest czadowe, Ty ziomuś też niebieski jesteś czad!!!!! Futro masz fajne..ja niemam takiego.
P.

ahnija

Post » Czw kwi 14, 2011 14:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Drogie kotki - to nie Hogatka tylko maly Komandos wyzerajacy swojemu Duzemu z talerza. Nic sie nie zmienilo od tamtych czasow

Pamir jestes tak slodki, ze Cie skradne z tym patchworkiem :1luvu: A TZ w ogole Cie nie pokaze bo zacznie truc mi dupe o niebieskiego kota... :?

Mary_Poole

Post » Czw kwi 14, 2011 15:04 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Fiu, fiu, arystokracja kocia 8O
Mania
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw kwi 14, 2011 15:09 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Conchita pisze:Fiu, fiu, arystokracja kocia 8O
Mania

Nie, znajda z Uodzi..jeśli o mnie chodzi..najprawdziwszy znajda..ale kohajom mnie! Na renkah noszom!

ahnija

[poprzednia][następna]