a nie macie jakiegoś znajomego fachmana od kompów?, taniej wyjdzie niż w serwisie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:a nie macie jakiegoś znajomego fachmana od kompów?, taniej wyjdzie niż w serwisie
agakow82 pisze:mar9 pisze:a nie macie jakiegoś znajomego fachmana od kompów?, taniej wyjdzie niż w serwisie
nie mamy![]()
dlatego jeszcze nie jest naprawiony
mar9 pisze:no to naprawa nieźle Was szarpnie, w serwisach sobie takie kwoty śpiewają, że![]()
a może wystarczy otworzyć i dokładnie wyczyścić, może jakis kabelek sie poluzował, mój laptop migał, Krzysiek otworzył, dokładnie wyczyścił i jest ok, może się mądrzę, jeśli tak to sorry
ps. a dla dueciku tradycyjnie![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:no to naprawa nieźle Was szarpnie, w serwisach sobie takie kwoty śpiewają, że![]()
a może wystarczy otworzyć i dokładnie wyczyścić, może jakis kabelek sie poluzował, mój laptop migał, Krzysiek otworzył, dokładnie wyczyścił i jest ok, może się mądrzę, jeśli tak to sorry
![]()
Marcin juz go czyscil i zrobil formati nic
Wiem ze nas szarpnie dlatego na razie nie dajemy do serwisu bo kasy nie mam
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:no to naprawa nieźle Was szarpnie, w serwisach sobie takie kwoty śpiewają, że![]()
![]()
Marcin juz go czyscil i zrobil formati nic
Wiem ze nas szarpnie dlatego na razie nie dajemy do serwisu bo kasy nie mam
a pytałaś na forum? może któryś z forumowiczów ma techniczną smykałkę i mógłby Wam taniej naprawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości