Izzi pisze:Muszę pozostać przy nr 22.
Centymetra nie oszukam
dziękuje za info!
Moderator: Moderatorzy
Izzi pisze:Muszę pozostać przy nr 22.
Centymetra nie oszukam
maria_kania pisze:Olat pisze:Spodnie nr 29 i 31- gdybys mogła dokladnie pomierzyć, to byłabym zainteresowana
spodnie 29 wys stanu mierzona po tylnim szwie na pupie 32cm, biodra hmm, mierzone tyłem przez srodek kieszeni 46/47cm
spodnie 31
pas 38cmx2, biodra 44cmx2, wys stanu mierzona po tylnim szwie na pupie 30cm, długość nogawki po szwie wew 86cm, a po zewn,107cm
czy coś jeszcze podać?
Olat pisze:maria_kania pisze:Olat pisze:Spodnie nr 29 i 31- gdybys mogła dokladnie pomierzyć, to byłabym zainteresowana
spodnie 29 wys stanu mierzona po tylnim szwie na pupie 32cm, biodra hmm, mierzone tyłem przez srodek kieszeni 46/47cm
spodnie 31
pas 38cmx2, biodra 44cmx2, wys stanu mierzona po tylnim szwie na pupie 30cm, długość nogawki po szwie wew 86cm, a po zewn,107cm
czy coś jeszcze podać?
Hmm... zastanawiam się.
Mogą być trochę za duże.
To jest standardowy rozmiar`36?
Olat pisze:To poczekam
Jakby co- to wstępnie rezerwuję dzinsy nr 29, dzinsy nr 31 i pasek nr 37.
Marlon pisze:Całe życie nosiłam 34 lub 36, te spodnie były na mnie dobre. Pierwsze są troche luźniejsze (ale mam małą pupę), a drugie były obcisłe, od nogawek zaczynały być szersze bo krój prosty. A pasek nadaje sie na pas, nie na biodra. To też zależy od figury, mam szczuplejszą (bardzo chudą) koleżankę, której spodnie są na mnie za duże.
Olat pisze:Marlon pisze:Całe życie nosiłam 34 lub 36, te spodnie były na mnie dobre. Pierwsze są troche luźniejsze (ale mam małą pupę), a drugie były obcisłe, od nogawek zaczynały być szersze bo krój prosty. A pasek nadaje sie na pas, nie na biodra. To też zależy od figury, mam szczuplejszą (bardzo chudą) koleżankę, której spodnie są na mnie za duże.
Ja też mam maly tyłek, za to pas szeroki.
Mówisz, że będą dobre?
turkusowa pisze:i poproszę: 1, 5, 11, 15, 32 /i od razu o korzystny system ratalny/
żartowałammaria_kania pisze:turkusowa pisze:i poproszę: 1, 5, 11, 15, 32 /i od razu o korzystny system ratalny/
dziękuje!
raty ok.
podaj co i jak chcesz
pozdrawiam
Olat pisze:Dobra, biorę
Obydwie pary dzinsów i pasek.
Jesli się okaże, że nie moj rozmiar- to przekażę turkusowej
Może tak byc?
turkusowa pisze:i poproszę: 1, 5, 11, 15, 32 /i od razu o korzystny system ratalny/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości