Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:na FB są już większe zdjęcia szok, że takie chore koty można oddać lekką rączką do adopcji, no ale co z głowy to z głowy
magdaradek pisze:PearlRain pisze:na FB są już większe zdjęcia szok, że takie chore koty można oddać lekką rączką do adopcji, no ale co z głowy to z głowy
...cóż... licznik adopcji bije
Femka pisze:EDIT: w dalszym ciągu nie naprawiłam modemu, czyli nie mam netu w domu. Uciekam z pracy. Będę jutro.
karolcia_92 pisze:Nie mam czasu tego wszystkiego czytać. . . mniej więcej znam sprawę i jestem z wami . .
Najbardziej mną wzburzyło i było chamskie - wstawianie zdjęć zupełnie jakiś innych, Bóg wie skąd kotów - podpisując "Tika i Spacja mają się świetnie". . Nie no żenada. . .
W ogóle - znałam Tikę przynajmniej 3 lata - rozpoznała bym ją na każdym zdjęciu . .
Sis pisze:"W wyniku zaistniałej sytuacji w Łodzi, kiedy to pod naszą opiekę trafiają koty karmicieli będących członkami innych organizacji pro zwierzęcych, a organizacje te nie potrafią bądź nie umieją pomóc swoim członkom w adopcji tychże, od 1 kwietnia nasza fundacja przestaje nieść pomoc tym ludziom "
myślałam, że fundacja prozwierzęca pomaga zwierzętom![]()
nawet wbrew osobistym animozjom, o które nietrudno wśród kociarzy.
Pcim, robisz mirrory?
Sis pisze:"W wyniku zaistniałej sytuacji w Łodzi, kiedy to pod naszą opiekę trafiają koty karmicieli będących członkami innych organizacji pro zwierzęcych, a organizacje te nie potrafią bądź nie umieją pomóc swoim członkom w adopcji tychże, od 1 kwietnia nasza fundacja przestaje nieść pomoc tym ludziom "
KotkaWodna pisze:Sis pisze:"W wyniku zaistniałej sytuacji w Łodzi, kiedy to pod naszą opiekę trafiają koty karmicieli będących członkami innych organizacji pro zwierzęcych, a organizacje te nie potrafią bądź nie umieją pomóc swoim członkom w adopcji tychże, od 1 kwietnia nasza fundacja przestaje nieść pomoc tym ludziom "
Sis, u nich panuje zasada nr 1 - kto nie z nami - w sensie absolutnego poddania - ten wróg.
Ale dobrze robi, baardzo dobrze - jak tak obserwuję te desperackie, nabzdyczone ruchy, to widać wyraźnie, że Milińska sobie kopie nie tyle dół, co grób - za chwilę nie będzie wokół niej nikogo poza wypranymi przez nią czcicielkami, takie gówniarskie zachowanie - tupanie nóżką "ja chcę!! ma być po mojemu!!" w krótkim czasie zwróci przeciw niej gros społeczeństwa, a i organów samorządowych/prawnych/administracyjnych. Świetny strzał w kolana, i to oba ;P
tylko szkoda zwierzaków, które jeszcze są w jej łapach
karolcia_92 pisze:Najbardziej mną wzburzyło i było chamskie - wstawianie zdjęć zupełnie jakiś innych, Bóg wie skąd kotów - podpisując "Tika i Spacja mają się świetnie". . Nie no żenada. . .
W ogóle - znałam Tikę przynajmniej 3 lata - rozpoznała bym ją na każdym zdjęciu . .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, jolabuk5, puszatek i 195 gości