Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 12:00 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

fiona.22 pisze:Udało mi się dodzwonić do Pani Kasi.

Kotki jadą po świętach razem z Willow jedzie Pingu :1luvu:

:dance: :dance2: :dance: dostałam właśnie wiadomość o tym na fb :)

No i jak wiadomo, kto dzwonił wczesniej :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 13, 2011 12:47 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Świetna wiadomość! :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro kwi 13, 2011 14:17 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

CatAngel pisze:

Gosiu, czy to jest ta sama pani Kasia?
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, to jest ten dom omawiany tu cały czas, co to CatAngel go zna.
Kielce.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro kwi 13, 2011 14:50 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Kontakt był z mama zainteresowanej.
Z samą zainteresowana ciągle kontaktu nie ma :(
Ale będę jeszcze próbowała dzwonić.

Nie wyobrażam sobie adopcji przez mamę.
A wcześniej trzeba zrobić wizytę przedadopcyjna itd...

Umówiliśmy się wstępnie, że koty pojadą najwcześniej po świętach.
Oczywiście jeśli uda się nawiązać kontakt z przyszłą właścicielką i przeprowadzić wizytę.

W dalszym ciągu nie wiadomo kto dzwonił i czy ktoś w ogóle dzwonił 8O

Na razie cała sytuacja jest dla mnie dość mono nie zrozumiała i dziwna 8O
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro kwi 13, 2011 15:03 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

delfinka pisze:
CatAngel pisze:

Gosiu, czy to jest ta sama pani Kasia?
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, to jest ten dom omawiany tu cały czas, co to CatAngel go zna.
Kielce.

Nie to całkiem inny dom :)

CatAngel

Post » Śro kwi 13, 2011 15:04 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Idę zapytać kiedy można zadzwonić do Agnieszki -córki pani Kasi. (wiem, że ona ma teraz przeprowadzkę, więc chyba dlatego nie można się dodzwonić)

CatAngel

Post » Śro kwi 13, 2011 15:10 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Matrix? 8O

Ilona, koty maja jechac do pani Agnieszki, jak rozumiem? Do Warszawy? To rozmawiac trzeba z pania Agnieszka i wizyte przedadopcyjna trzeba zrobic u pani Agnieszki w Warszawie, a rozmowe z mama mozna jedynie potraktowac wstepnie i niezobowiazujaco.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro kwi 13, 2011 15:20 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Dubel.
Ostatnio edytowano Śro kwi 13, 2011 15:22 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro kwi 13, 2011 15:21 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Gem pisze:Matrix? 8O

Ilona, koty maja jechac do pani Agnieszki, jak rozumiem? Do Warszawy? To rozmawiac trzeba z pania Agnieszka i wizyte przedadopcyjna trzeba zrobic u pani Agnieszki w Warszawie, a rozmowe z mama mozna jedynie potraktowac wstepnie i niezobowiazujaco.

Dokładnie o to chodzi :)

Gem podam ci na pw link do profilu Pani Kasi ok :) dogadacie się bo ja się zakręciłam :( :D

Edit: Tam u Pani. Kasi jest Agnieszka.K :) można do niej bezpośrednio napisać :) Gem ty masz Fb weź jak możesz jakoś to rozkręć :)

Gem przesłałam dwa linki na pw :)

CatAngel

Post » Śro kwi 13, 2011 16:50 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

CatAngel pisze:
Gem pisze:Matrix? 8O

Dokładnie o to chodzi :)

Gem podam ci na pw link do profilu Pani Kasi ok :) dogadacie się bo ja się zakręciłam :( :D

Edit: Tam u Pani. Kasi jest Agnieszka.K :) można do niej bezpośrednio napisać :) Gem ty masz Fb weź jak możesz jakoś to rozkręć :)

Gem przesłałam dwa linki na pw :)

Dziękuję, ale jeżeli Fiona pisała smsa do osoby zainteresowanej Willow, to teraz ta własnie osoba powinna się jakoś z nami skontaktować. Bo znowu się okaże, ze wypychamy kotkę i ze jeszcze jesteśmy natrętni w dodatku ;)
Obrazek

Gem

Post » Śro kwi 13, 2011 20:09 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Nie bardzo rozumiem jedną rzecz: dlaczego osoba zainteresowana sama nie dzwoni w sprawie adopcji (nawet pomijając sms'a)? Tym bardziej, że ciężko się do niej dodzwonić. Na tym wydarzeniu jest zapewne kontakt w sprawie adopcji Wollow?

Ale trzymam, żeby to był dobry domek.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob kwi 16, 2011 20:54 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Wyjaśniło się coś w sprawie adopcji Willow?

Bardzo, bardzo chciałabym żeby koteczce się udało - Ona jest niesamowita :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob kwi 23, 2011 8:01 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Wiadomo coś :roll:
Jakoś mi ten dom zaczyna nie pasować :roll:

CatAngel

Post » Sob kwi 23, 2011 9:40 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

CatAngel pisze:Wiadomo coś :roll:

Nic nie wiem, ale zapewniam Cię, ze Willow nigdzie nie pojedzie bez pozytywnej opinii wolontariusza po wizycie przedadopcyjnej.

Widziałem wczoraj Willow. Lekarki twierdza, ze jej charakter wreszcie zaczął się zmieniać - już nie tylko zabawa i bieganie jej w głowie. Coraz lepiej także wyglądają jej oczy. Nie ma obecnie potrzeby przemywania ich codziennie ;)
Obrazek

Gem

Post » Sob kwi 23, 2011 10:08 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Gem pisze:
CatAngel pisze:Wiadomo coś :roll:

Nic nie wiem, ale zapewniam Cię, ze Willow nigdzie nie pojedzie bez pozytywnej opinii wolontariusza po wizycie przedadopcyjnej.

Widziałem wczoraj Willow. Lekarki twierdza, ze jej charakter wreszcie zaczął się zmieniać - już nie tylko zabawa i bieganie jej w głowie. Coraz lepiej także wyglądają jej oczy. Nie ma obecnie potrzeby przemywania ich codziennie ;)

Bardzo dobrze. BO
- napisałam do tej dziewczny czy ktoś się kontaktował z nią o koty, a tam mi odpisuje jej mama :? :? :? i że córka nie ma dostępu do neta i takie tam :roll: :roll: (mam wrażenie jakbym pisała z kimś kto ma rozdwojenie jaźni a nawet roztrojenie) :roll: I jakoś mi ten dom się nie spodobał(może to moje paranoje)
Napisałam do mamy i nic zero odp :roll:
Widać jak im zalezy na kocie :roll: wcześniej inne wrażenie sprawiała- Bardzo Pozytywne :roll:

Mam przeczucie że to jednak nie to :roll:

CatAngel

[poprzednia][następna]