Spijcie spokojnie
Dobranoc
Moderator: Estraven

Szura-najmysi mama pisze:Jesu, nawet nie wiedziała, że koty mogą mieć wszy
Spijcie spokojnie![]()
Dobranoc
kalair pisze:Czesc Malutka, buziaczki od rana !![]()

, Milena88 już mi odpisała, tylko Lidka jeszcze się nie odzywa, odebrała moje pw.Czekam więc i natychmiast wyślę pieniądze.ewar pisze:Mam już przelew od Zochy, Milena88 już mi odpisała, tylko Lidka jeszcze się nie odzywa, odebrała moje pw.Czekam więc i natychmiast wyślę pieniądze.
Bejbi dopiero wyszła zza łóżka i suche coś tam dziumdzia.Aleksandra też coś wysłała wczoraj wysłała,ale nie wiem ile.Mówiła że powinny dziś być.Sprawdzę w bankomacie,bo koło mnie nie ma banków.Przelewy raczej są popołudniu,a ja muszę iść zaraz bo potem weta nie ma.Jest zimno Bejbi z tym węzłem,boję się żeby nie przeziębiła się kalair pisze:Vailet, nie masz sie absolutnie o co winic!![]()
Napisz co wet, jak wrocicie. Kciuki za niunie.
nie mogłabym tego zrobić na raz.Wet powiedział że to nie humanitarne kłuć kota co chwilę.Jestem ogromnie wdzięczna bo akurat dziś te pieniądze ogromnie pomogły
Dzięki tym badaniom na trzustkę itp stwierdził że po jednym z nich można według wyniku podejrzewać czy ma Fip,czy nie.Opowiadałam wetowi jak pomagacie Bejbi i był pod dużym wrażeniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 18 gości